Skip to content
Mesotherapie appartuur

Lason Groothandel: verkoop van hoogwaardige Mesotherapie appartuur

Lason Groothandel is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige Mesotherapie appartuur. Mesotherapie appartuur zijn tools die worden gebruikt voor verschillende beautybehandelingen, waaronder haarbooster behandelingen en huidverbeterende behandelingen zoals skinboosters met hyaluronzuur.

 

Dermashot

Dermashot is een semi-automatische mesogun die de hoeveelheid vloeistof doseert en waarbij een afgestelde naaldcartridge kan worden gebruikt voor een veiligere injectiemethode. Hierbij kan er maar 1.5 mm diep in de huid worden geïnjecteerd, wat het veiliger maakt en minder pijnlijk maakt voor de cliënt. Dermashot is ideaal voor mesotherapie, huid- en haargroeibehandelingen.

Mesotherapie RF ice met de iBelle Ice

Mesotherapie met iBelle Ice is de nieuwste methode op het gebied van mesotherapie-technologieën en is de eerste naadloze meso-appartuur. Deze mesotherapie is perfect voor behandelingen waarbij naast vloeistoffen ook energie in de huid wordt afgegeven, zoals bij bijvoorbeeld RF en cryobehandelingen.

 

Conclusie

Bij Lason Groothandel bent u aan het juiste adres voor de aankoop van verschillende soorten Mesotherapie appartuur van de hoogste kwaliteit, en bijbehorende producten en materialen. Wij bieden ook trainingen aan voor professionals om zo de juiste vaardigheden te ontwikkelen voor verscheidene behandelingen en werkwijzen met Mesotherapie appartuur

Opleiding beauty

Volg je een opleiding of beauty cursus bij de Huidspecialist opleidingen of bij een ander opleidingsinstituut of school. Kijk dan naar de startpakketten om direct na je opleiding te starten met de beste beauty apparatuur en beautyproducten van Nederland en België. Expert in huidverbetering & meer!

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl