Skip to content
Mesogun

Lason Groothandel: verkoop van hoogwaardige mesoguns met en zonder naald voor beautybehandelingen

Lason Groothandel is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige mesoguns. Mesoguns zijn tools die worden gebruikt voor verschillende beautybehandelingen, waaronder haarbooster behandelingen en huidverbeterende behandelingen zoals skinboosters met hyaluronzuur. Ze worden gebruikt voor het injecteren van vloeistoffen in de huid en vormen een veiliger en minder invasief alternatief voor traditionele injecties. Lason Groothandel biedt verschillende soorten mesoguns aan, waaronder de Mesogun PRI, Dermashot en de nieuwste naadloze methode met de iBelle Ice mesogun.

Wat is een mesogun?

Een mesogun is een tool die werkt op perslucht of elektriciteit om serums, hyaluronzuur en andere vloeistoffen in de huid te injecteren. Het is een handzaam en draagbaar apparaat dat kan worden gebruikt voor verschillende soorten huidbehandelingen. Het bestaat uit een elektronisch of automatisch gedeelte, een injectienaald en een vat voor vloeistoffen.

Lason Groothandel biedt verschillende types mesoguns voor verschillende soorten behandelingen en wensen, met of zonder naald.

Mesogun PRI

De Mesogun PRI is een automatische mesogun die speciaal is ontworpen voor haarbooster behandelingen en huidverbeterende behandelingen zoals skinboosters met hyaluronzuur. Deze mesogun is perfect voor het injecteren van vloeistoffen in de huid vanwege de automatische functie waarmee de spuit wordt geactiveerd. Hierdoor kan de behandeling sneller worden uitgevoerd en kunnen er meerdere cliënten worden behandeld.

Dermashot

Dermashot is een semi-automatische mesogun die de hoeveelheid vloeistof doseert en waarbij een afgestelde naaldcartridge kan worden gebruikt voor een veiligere injectiemethode. Hierbij kan er maar 1.5 mm diep in de huid worden geïnjecteerd, wat het veiliger maakt en minder pijnlijk maakt voor de cliënt. Dermashot is ideaal voor mesotherapie, huid- en haargroeibehandelingen.

Mesotherapie RF ice met de iBelle Ice mesogun

Mesotherapie met iBelle Ice Mesogun is de nieuwste methode op het gebied van mesogun-technologieën en is de eerste naadloze mesogun. De naadloze aanpak maakt het mogelijk om met minder druk en zonder dat de naalden elkaar kruisen in de huid te injecteren. Deze mesogun is perfect voor behandelingen waarbij naast vloeistoffen ook energie in de huid wordt afgegeven, zoals bij bijvoorbeeld RF en ijsbehandelingen.

Waarom kiezen voor mesoguns van Lason Groothandel?

Lason Groothandel biedt mesoguns van de hoogste kwaliteit en biedt ook trainingen aan om zo de vaardigheden op gebied van het gebruik van mesoguns te verbeteren. Wij bieden producten en materialen van de beste merken aan en geven professionele ondersteuning aan schoonheidsspecialisten, klinieken en andere instellingen die werken met mesoguns.

Daarnaast bieden wij ook alle producten en materialen die nodig zijn voor het gebruik van mesoguns. Dit omvat fillers, serums, producten voor de nabehandeling, hyaluronzuur ampullen en andere essentiële producten en materialen. Hierdoor kan er in één keer alles besteld worden, wat tijdsbesparend werkt en ervoor zorgt dat de producten van dezelfde kwaliteit zijn.

Conclusie

Bij Lason Groothandel bent u aan het juiste adres voor de aankoop van verschillende soorten mesoguns van de hoogste kwaliteit, en bijbehorende producten en materialen. Wij bieden ook trainingen aan voor professionals om zo de juiste vaardigheden te ontwikkelen voor verscheidene behandelingen en werkwijzen met mesoguns. Kies voor de hoogste kwaliteit en verbeter uw vaardigheden met de mesoguns van Lason Groothandel.

Opleiding beauty

Volg je een opleiding of beauty cursus bij de Huidspecialist opleidingen of bij een ander opleidingsinstituut of school. Kijk dan naar de startpakketten om direct na je opleiding te starten met de beste beauty apparatuur en beautyproducten van Nederland en België. Expert in huidverbetering & meer!

Lason groothandel is de distributeur van de mesogun pri, en Dermashot. De mesoguns komen uit Korea en kunnen worden gebruikt om vloeibare serums te injecteren, hetzij hyaluronzuur zoals verschillende skinboosters bijvoorbeeld cytocare en stretchcare of fillers zoals Saypha. Een van de belangrijkste functies van de mesogun zijn, het afstellen van de  nauwkeurigheid en de druk. De mesogun van Lason kan de vloeistoffen nauwkeurig in de juiste huiddiepte injecteren, tevens zorgt de mesogun ervoor dat de juiste hoeveelheid vloeistoffen worden geïnjecteerd en de
Injectiesnelheid kan worden aangepast. Wil je meer weten over het assortiment mesoguns van Lason groothandel, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor al je vragen over de apparatuur of opleidingen.