Skip to content
Apparatuur

beauty apparatuur

Lason Groothandel: de one-stop-shop voor beauty professionals! Lason Groothandel is een prominente naam in de beauty-industrie als het gaat om het bieden van de nieuwste en beste beauty-apparatuur en -producten. Wij zijn gevestigd in Nederland en hebben een indrukwekkende klantenbasis opgebouwd in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten aan waaronder permanente ontharingslasers, tattoo-verwijderingslasers, permanente make-up apparaten en PMU-pennen en nog veel meer beauty apparatuur.

Hoge kwaliteit beauty apparatuur

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn geselecteerd uit toonaangevende merken uit de beauty-industrie. Onze permanente ontharingslasers hebben bijvoorbeeld een indrukwekkende snelheid, waardoor behandelingen sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Onze tattoo-verwijderingslasers zijn ontworpen om snel en effectief kleuren te verwijderen, ongeacht de diepte van de inktpigmentatie en het type huid.

De beste merken

Onze permanente make-up apparatuur is van topklasse en biedt verschillende mogelijkheden en functies. We bieden PMU-apparaten in verschillende maten, geschikt voor zowel beginners als professionals. Onze PMU-uitrustingen maken het mogelijk om fijne en precieze lijntjes te tekenen voor de perfecte wenkbrauwen, eyeliner of liplijn.

Bij Lason Groothandel vinden wij het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom organiseren wij cursussen en trainingen om beauty professionals te helpen de fijne kneepjes van het vak te leren. Wij hebben verschillende opties beschikbaar voor permanente make-up trainingen, zodat klanten een beter begrip krijgen van het gebruik van de juiste technieken en materialen.

Assortiment beauty apparatuur

Ons assortiment bevat ook een assortiment aan bodycontouring en cellulite behandeling-apparatuur, waaronder cryolipolyse-apparaten, cavitatie-apparaten en radiofrequentie-apparaten. Deze geavanceerde technologieën worden gebruikt om vetcellen te verminderen, cellulite te verbeteren, huidverstrakking te bevorderen en de algehele lichaamscontouren te verbeteren. Onze apparatuur is geschikt voor verschillende huidtypen en biedt uitstekende resultaten.

Beauty producten en materialen

Naast de apparatuur bieden wij ook een volledig gamma van producten en materialen, zoals permanente make-up pigmenten, microblading pen, naalden, mesjes, mappingstring en nog veel meer. Onze producten zijn geselecteerd vanwege hun hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Bij Lason Groothandel staat samenwerken centraal in alles wat wij doen. Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten en nemen hun feedback serieus. Onze klantenservice is uitstekend en we staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Individuele behoeften

Al met al is Lason Groothandel de one-stop-shop voor beauty professionals die op zoek zijn naar de nieuwste en beste apparatuur en producten. Wij begrijpen dat elke klant anders is, daarom bieden wij een breed scala aan opties om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen. Bestel vandaag nog bij Lason Groothandel en geniet van de voordelen die wij bieden.

Wij zijn er voor dé Specialisten

Maak kennis met de nieuwste beauty apparatuur, producten en startpakketten van Lason groothandel.  Wij zijn er voor dé Specialisten; De Schoonheidssalons, de starters in de beautybranche en de Huidtherapeuten! Heeft u een Professioneel Behandelsysteem nodig voor uw Bedrijf? Lason groothandel heeft de beste beauty apparatuur voor schoonheidsspecialisten.

Opleiding beauty

Volg je een opleiding of beauty cursus bij de Huidspecialist opleidingen of bij een ander opleidingsinstituut of school. Kijk dan naar de startpakketten om direct na je opleiding te starten met de beste beauty apparatuur en beautyproducten van Nederland en België. Expert in huidverbetering & meer!

Apparatuur Leasen

Een groot voordeel van het leasen van beauty apparatuur is dat u altijd de beschikking heeft over de nieuwste technologie. Wanneer de leaseperiode is verstreken, kunt u ervoor kiezen om uw apparatuur te upgraden naar de nieuwste versie, waardoor u altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen in de beauty sector. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het kopen van apparatuur, waarbij u vaak jarenlang met dezelfde apparatuur moet werken voordat u kunt upgraden.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl