Skip to content
Huidanalyse apparaat

Zien is geloven! Wil je clienten de problemen van de huid laten zien en deze in kaart brengen. Zowel de zichtbare, als de nog onderhuids sluimerende huidproblemen kun je in kaart brengen met een huidanalyse apparaat. Van pigmentatie tot roodheid, van talgproductie tot rimpels. Er is steeds meer apparatuur waarmee je dit kunt doen.
Alleen: welke geeft het beste en ook eerlijkste inzicht, op een manier dat je er als behandelaar, maar ook als cliënt het meeste aan hebt? En dan bedoelen we: dat je ook écht kan zien dat de huidverzorgingsproducten en behandelingen werken! Lason groothandel heeft een huidanalyse apparaat waarbij je duidelijkheid schept, waarom jouw behandelingen essentieel zijn voor je klant.

Wat is een Huidanalysesysteem?
Het huidanalysesysteem van Lason is de modernste apparatuur in de branche voor het analyseren van de gezichtshuid, maar ook voor het vastleggen, weergeven en vergelijken van resultaten. Het apparaat maakt gebruik van de technologie van spectrale beeldvorming RGB, UV en PL, in combinatie met kunstmatige intelligentie en beeldanalyse. N

Dit systeem kan huidproblemen van de dermis en opperhuid detecteren, zoals ouderdomsvlekken, poriën, vocht, textuur, rimpels enzovoort. Op basis van onze onderzoeken kan het Huidanalysesysteem producten aanbevelen voor een individueel huidverzorgingsregime op basis van producten die u in uw salon verkoopt en zelfs huidcondities voorspelt binnen de komende 3-5 jaar.

Dit is een revolutionaire huidanalyse voor cosmetische bedrijven, salons, spa’s, klinieken en onderwijsinstellingen.