Skip to content
Huidanalyse apparaat

Huidanalyse Apparatuur van Lason Groothandel

Zien is geloven! Wil je clienten de problemen van de huid laten zien en deze in kaart brengen. Zowel de zichtbare, als de nog onderhuids sluimerende huidproblemen kun je in kaart brengen met een huidanalyse apparaat. Van pigmentatie tot roodheid, van talgproductie tot rimpels. Er is steeds meer apparatuur waarmee je dit kunt doen.
Alleen: welke geeft het beste en ook eerlijkste inzicht, op een manier dat je er als behandelaar, maar ook als cliënt het meeste aan hebt? En dan bedoelen we: dat je ook écht kan zien dat de huidverzorgingsproducten en behandelingen werken! Lason groothandel heeft een huidanalyse apparaat waarbij je duidelijkheid schept, waarom jouw behandelingen essentieel zijn voor je klant.

Huidanalyse Apparatuur

In de wereld van schoonheid en huidverzorging is het belangrijk om de juiste tools te hebben om de beste resultaten te bereiken voor je klanten. Lason Groothandel begrijpt dit als geen ander en biedt een uitgebreid assortiment aan huidanalyse apparatuur die speciaal is ontworpen voor schoonheidsspecialisten. Of je nu net begint met het geven van schoonheidsbehandelingen of al gevestigd bent in de branche, Lason Groothandel heeft de perfecte oplossingen voor jouw behoeften.

Waarom is huidanalyse belangrijk?

Een grondige huidanalyse is de basis voor een effectieve en gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine. Door de huid van je klanten nauwkeurig te analyseren, kun je de specifieke behoeften en problemen identificeren en de behandelingen en producten aanpassen om de beste resultaten te bereiken. Een huidanalyse helpt ook bij het detecteren van huidaandoeningen en het monitoren van de voortgang van de behandelingen.

Het belang van geavanceerde huidanalyse apparatuur

Traditionele methoden van huidanalyse zijn beperkt in hun vermogen om verborgen problemen in de huid te identificeren. Met geavanceerde huidanalyse apparatuur kun je dieper in de huid kijken en gedetailleerde informatie verkrijgen over het vochtgehalte, de elasticiteit, de poriegrootte, de huidtextuur en andere belangrijke factoren. Dit stelt je in staat om een nauwkeurigere analyse te maken en beter advies te geven aan je klanten.

De huidanalyse apparatuur van Lason Groothandel

Lason Groothandel biedt een breed scala aan geavanceerde huidanalyse apparatuur die is ontworpen om aan de behoeften van moderne schoonheidsspecialisten te voldoen. Hier zijn enkele van de meest populaire apparaten:

1. Huidvochtigheidsmeter: Met deze meter kun je het vochtgehalte van de huid meten, wat essentieel is om de hydratatieniveaus van je klanten te begrijpen en de juiste verzorgingsproducten aan te bevelen.

2. Elasticiteitsmeter: Deze meter meet de elasticiteit van de huid, wat een belangrijke indicator is van de huidveroudering. Hiermee kun je de voortgang van anti-aging behandelingen volgen en de effectiviteit beoordelen.

3. Poriedieptemeter: Deze meter meet de grootte van de poriën en helpt bij het bepalen van het juiste behandelplan voor het minimaliseren van poriegrootte en het verbeteren van de huidtextuur.

4. Analyse camera: Deze geavanceerde camera maakt gedetailleerde foto’s van de huidoppervlakte en stelt je in staat om verschillende huidproblemen zoals pigmentatie, verkleuring en rimpels beter zichtbaar te maken. Dit helpt je om accurate en visuele analyses te maken.

5. UV-analyse: Deze technologie toont UV-schade aan de huid, zoals zonschade en hyperpigmentatie. Door de huid van je klanten onder UV-licht te analyseren, kun je de juiste zonbeschermingsmaatregelen aanbevelen en de huid gezond houden.

Hoe te profiteren van huidanalyse apparatuur?

Nu je op de hoogte bent van de verschillende huidanalyse apparatuur die Lason Groothandel te bieden heeft, zijn hier enkele tips om er het meeste uit te halen:

1. Volg een training: Zorg ervoor dat je bekend bent met alle functies en mogelijkheden van de apparatuur. Lason Groothandel biedt mogelijk trainingen aan om je vaardigheden te verbeteren.

2. Documenteer de huidanalyse: Maak foto’s en aantekeningen van de analyse om de voortgang van je klanten bij te houden en de resultaten van de behandelingen te evalueren.

3. Communiceer en adviseer: Bespreek de resultaten van de huidanalyse openlijk met je klanten en geef hen gepersonaliseerde adviezen en aanbevelingen voor de beste verzorgingsroutine.

4. Blijf op de hoogte: Houd je kennis up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van huidanalyse. Lason Groothandel kan mogelijk updates en aanvullende accessoires bieden om je apparatuur up-to-date te houden.

Als schoonheidsspecialist is het gebruik van geavanceerde huidanalyse apparatuur van Lason Groothandel van onschatbare waarde. Het stelt je in staat om betere resultaten te behalen, de tevredenheid van je klanten te vergroten en jezelf te onderscheiden in de competitieve branche. Neem vandaag nog contact op met Lason Groothandel en ontdek hoe hun huidanalyse apparatuur je schoonheidssalon naar het volgende niveau kan tillen!

Wat is een Huidanalysesysteem?

Het huidanalysesysteem van Lason is de modernste apparatuur in de branche voor het analyseren van de gezichtshuid, maar ook voor het vastleggen, weergeven en vergelijken van resultaten. Het apparaat maakt gebruik van de technologie van spectrale beeldvorming RGB, UV en PL, in combinatie met kunstmatige intelligentie en beeldanalyse.

Dit systeem kan huidproblemen van de dermis en opperhuid detecteren, zoals ouderdomsvlekken, poriën, vocht, textuur, rimpels enzovoort. Op basis van onze onderzoeken kan het Huidanalysesysteem producten aanbevelen voor een individueel huidverzorgingsregime op basis van producten die u in uw salon verkoopt en zelfs huidcondities voorspelt binnen de komende 3-5 jaar.

Dit is een revolutionaire huidanalyse voor cosmetische bedrijven, salons, spa’s, klinieken en onderwijsinstellingen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl