Skip to content
Cursussen

Welkom bij Lason groothandel

Bij Lason groothandel is ons doel simpel: uw succes. We helpen samen met Huidspecialist opleidingen, studenten al meer dan 8 jaar om toonaangevende professionals te worden in de schoonheidsindustrie in Nederland en België. Onze beautyschool is volledig uitgerust en de programma’s van de Huidspecialist opleidingen zijn ontworpen om u een goed afgeronde opleiding te bieden in een hechte omgeving met behulp van praktische training onder begeleiding van een docente. Vanaf de eerste oriëntatie dag tot de dag dat u een certificaat krijgt, kunt u op ons rekenen om u bij elke stap te helpen.

Huidspecialist opleidingen is een particuliere onderwijsinstelling. Ze bieden PMU opleidingen, skinbooster opleidingen, plasmaopleidingen, tattoo verwijderen cursussen, huidverzorging en huidverbetering, HIFU en massagetherapie. Huidspecialist werkt met de nieuwste apparatuur en bieden een verscheidenheid aan schema’s die bij uw levensstijl passen. Lason groothandel sluit aan op de wensen van de Huidspecialist opleidingen. Alle apparatuur, producten en materialen kunt u op de website van Lason groothandel terug vinden. Ook de cursus pakketten voor uw cursus bij de Huidspecialist opleidingen verzorgen wij en staan voor u klaar op de dag dat uw cursus bij de Huidspecialist opleidingen start.
Hartelijk dank voor uw bezoek en we hopen u nu of in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl