Skip to content

De Nieuwste Naaldloze Mesogun: Revolutionaire Huidverzorgingstechnologie

In de immer evoluerende wereld van huidverzorgingstechnologieën is de naadloze mesogun een baanbrekende innovatie die steeds meer aandacht trekt. Deze geavanceerde apparaat maakt gebruik van hoge druk om serums en actieve ingrediënten direct in de huid te schieten, wat resulteert in een efficiëntere en doelgerichte toepassing dan ooit tevoren.

Wat is een Naadloze Mesogun?

Een naadloze mesogun is een geavanceerd huidverzorgingsapparaat dat ontworpen is om serums en actieve ingrediënten op een snelle en effectieve manier in de huid te brengen. In tegenstelling tot traditionele injecties, maakt de naadloze mesogun gebruik van een geautomatiseerd systeem dat serums met hoge druk in microscopische druppeltjes omzet, die vervolgens door de huid worden opgenomen. Deze technologie zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige toediening van de actieve ingrediënten, wat resulteert in betere absorptie en betere behandelingsresultaten.

Voordelen Naaldloze mesogun

  • Inzetbaar bij huid verbeterende en anti rimpel behandelingen
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • CE gekeurd
  • Garantie 1 jaar

1.640,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Hoe werkt een Naadloze Mesogun?

De werking van de naadloze mesogun draait om de combinatie van hoge druk en speciaal ontworpen serums.  Deze druppeltjes worden onder druk vervolgens geabsorbeerd door de huidlagen en leveren de actieve ingrediënten rechtstreeks aan de doelgebieden.

De geautomatiseerde functies van de naadloze mesogun zorgen voor een gelijkmatige en geprogrammeerde verspreiding van de serums, waardoor een efficiënte en veilige behandeling mogelijk is. Bovendien kunnen de instellingen van de mesogun aangepast worden om de diepte en intensiteit van de behandeling te controleren, waardoor gepersonaliseerde en op maat gemaakte resultaten bereikt kunnen worden.

Voordelen van de Naadloze Mesogun

  1. Verbeterde Resultaten: De naadloze mesogun zorgt voor een betere absorptie van actieve ingrediënten door de huid. Dit resulteert in zichtbare verbetering van huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, acne littekens en hyperpigmentatie.
  2. Minder Ongemak: In vergelijking met traditionele injecties is de naadloze mesogun minder pijnlijk en veroorzaakt het minder ongemak. Patiënten ervaren vaak alleen een lichte prikkeling tijdens de behandeling.
  3. Snellere Hersteltijd: Omdat de mesogun de serums door druk in de huid inbrengt, is de hersteltijd minimaal. In tegenstelling tot bijvoorbeeld chirurgische ingrepen is er geen langdurige herstelperiode nodig.
  4. Gepersonaliseerde Behandeling: Met de naadloze mesogun kunnen specifieke serums en actieve ingrediënten worden gebruikt, afgestemd op de unieke behoeften van een individuele huid. Dit betekent dat elke behandeling op maat kan worden gemaakt voor optimaal resultaat.
  5. Geschikt voor Diverse Huidtypes: De naadloze mesogun is geschikt voor meerdere huidtypes en kan worden aangepast aan de gevoeligheid van de huid. Hierdoor is het een veelzijdig apparaat voor een breed scala aan huidproblemen en -behoeften.

Conclusie

De nieuwste naadloze mesogun is een revolutionair huidverzorgingsapparaat dat door middel van hoge druk serums in de huid inbrengt. Met zijn geavanceerde en geautomatiseerde functies zorgt dit apparaat voor een efficiënte en doelgerichte toediening van actieve ingrediënten, wat leidt tot verbeterde behandelingsresultaten. Bovendien biedt de naadloze mesotherapie voordelen zoals verminderd ongemak, snellere hersteltijd en gepersonaliseerde behandelingen voor diverse huidtypes. Kortom, het is een echte gamechanger in de wereld van huidverzorgingstechnologie, die de weg vrijmaakt voor effectievere en veiligere huidverzorgingsbehandelingen.

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel. We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Product naam Naaldloze mesotherapie
Snelheid pulse 450 s/m
Duur van behandeltijd 15-30 min
Handvaten 1
Hoge druk 50-850kpa
1 jaar garantie
Watt 500w
Diepte 0.2-3mm
CE Certificaat
Dosering 6ul – 24 ul
Ingangsvermogen 220 V / 50 Hz/AC 110 V / 60 Hz
Modus continu / dosering
Kleurendisplay
Technologie hoge druk therapie
Levertijd +/- 2weken
Koelsysteem Luchtkoeling
Behandelingen fijne rimpels
Behandelingen Huidverstrakking, acnelitteken behandelingen, pigmentvlekken behandelen
Model proskin mesotherapie
Druk 5 kilo cm2 -10 kilo cm2
Afmetingen 30 x 45 x 70

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl