Skip to content
Massage robot Ande

Ontdek de revolutie in ontspanning en welzijn met de Ande Smart massage robot van Lason Groothandel. Deze geavanceerde robotarm combineert de nieuwste technologieën voor een unieke en gepersonaliseerde massage-ervaring.

Geavanceerde robotarm

Met het AI Vision Algorithm herkent de robotarm de behoeften van elke individuele gebruiker en past de massage hierop aan. Dankzij geavanceerde beeldherkenningstechnologie weet de robotarm precies waar en hoeveel druk er nodig is voor maximale ontspanning.

Infraroodtemperatuur

De Ande Smart massage robot maakt ook gebruik van infraroodtemperatuur. Dit zorgt niet alleen voor diepe spierontspanning, maar verbetert ook de bloedcirculatie voor een nog effectievere massage-ervaring.

Driedimensionale drukfeedbacksysteem

Met het driedimensionale drukfeedbacksysteem wordt de druk die tijdens de massage wordt uitgeoefend voortdurend gemeten en aangepast. Zo ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid druk voor optimaal herstel en ontspanning.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de Ande Smart massage robot. Het ingebouwde automatische veiligheidssysteem bewaakt de druk en past deze aan om letsel te voorkomen.

Met de gebruiksvriendelijke app kun je massages personaliseren. Pas de intensiteit, duur en massagepatronen aan naar jouw wensen voor de perfecte massage-ervaring.

Kies voor de Ande Smart massage robot voor een unieke, gepersonaliseerde en veilige massage-ervaring. Transformeer je ontspanningsroutine en geniet van de voordelen van geavanceerde technologieën in het comfort van je eigen huis.

Wil je graag meer informatie? De medewerkers van Lason groothandel staan je graag persoonlijk te woord.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl