Skip to content
Diode lasers
Zoeken

Toont alle 9 resultaten

Welkom bij Lason Groothandel – uw vertrouwde bron voor kwalitatieve en geavanceerde laserapparatuur voor permanente ontharing. Als u overweegt om te starten met permanente ontharing, dan bent u hier aan het juiste adres. Lason Groothandel biedt een breed assortiment aan ontharingslasers, waaronder de nieuwste diode lasers met verschillende golflengtes en andere multifunctionele apparaten. Lees verder en ontdek de perfecte oplossing voor uw ontharingsbehoeften.

Portable Diode Laser

Als u op zoek bent naar een portable ontharingsapparatuur die zowel krachtig als handig is, dan is onze portable diode laser een uitstekende keuze. Deze compacte laser biedt de mogelijkheid om permanent te ontharen met verbluffende resultaten. Met zijn geavanceerde technologie en efficiënte prestaties kunt u comfortabel en snel ongewenst haar verwijderen.

Lasers met 3 Golflengtes

Onze lasers met 3 golflengtes zijn ontworpen om de uitdagingen van verschillende huidtypes en haarkleuren aan te pakken. Met hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid bieden deze lasers ongeëvenaarde resultaten bij permanent ontharen. Of u nu een klant bent met een lichte huid en donker haar, of een donkerdere huid met licht haar, onze lasers met 3 golflengtes passen zich aan uw specifieke behoeften aan en zorgen voor optimale ontharingsresultaten.

Lasers met 4 Golflengtes

Lason Groothandel is trots om de nieuwste technologie op het gebied van diode lasers aan te bieden – lasers met 4 golflengtes. Deze geavanceerde apparaten zijn ontworpen met de meest recente innovaties om de meest effectieve en veilige ontharingservaring te bieden. Met de toevoeging van een extra golflengte wordt de veelzijdigheid van de laser verder vergroot, waardoor een nog breder scala aan huid- en haartypes behandeld kan worden.

 

Multifunctioneel apparaat met IPL, Diode en Picolaser

Voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing voor ontharing en huidverjonging, is ons multifunctionele apparaat met IPL, Diode en Picolaser de ideale keuze. Met dit geavanceerde apparaat kunt u niet alleen ongewenst haar verwijderen, maar ook verschillende huidproblemen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels aanpakken. Het biedt een veelzijdige en efficiënte manier om uw klanten een volledige huidverzorgingservaring te bieden.

Behandelen met de diode laser

De behandeling met de diode ice laser is vrijwel pijnloos en geeft een massage-achtig gevoel. De diode laser integreert meerdere lasergolflengten en technologieën in één laser. Hierdoor kunt je het gehele jaar verschillende cliënten en haartypes behandelen.

SHR met de diode laser

De verschillende modus instellingen, zoals de: SHR, SHR STACK en HR,
De SHR Stack is een instelling om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van van klanten in uw praktijk.

De diode laser met icemodus is de meest complete en effectieve laserontharingsoplossing die beschikbaar is.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat het vinden van de juiste ontharingslaser essentieel is voor het succes van uw salon of kliniek. Daarom bieden we niet alleen geavanceerde technologie en hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw laserapparatuur haalt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Start vandaag nog met permanente ontharing en vertrouw op Lason Groothandel voor de beste diode lasers op de markt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten genieten van langdurige ontharingsresultaten en tevreden terugkeren.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl