Skip to content
Afslank& bodycontouring apparatuur
Zoeken

Toont alle 11 resultaten

Welkom bij Lason Groothandel – dé specialist in afslank apparatuur!

Als je op zoek bent naar effectieve en geavanceerde afslank oplossingen, dan ben je bij Lason Groothandel aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan afslank apparatuur, waaronder de populaire cryolipolyse, body Sculpt in combinatie met RF, cellulite-apparatuur en laser afslank apparatuur. Met deze technologische hoogstandjes kunnen jouw klanten op een veilige en pijnloze manier die overtollige kilo’s kwijtraken.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een non-invasieve behandeling die gebruikmaakt van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen en af te breken. Dit proces, dat ook wel bekend staat als “vet bevriezen”, biedt een effectieve manier om hardnekkige vetophopingen aan te pakken op probleemgebieden zoals de buik, heupen, dijen en armen. Met onze cryolipolyse-apparatuur kunnen jouw klanten genieten van een slanker en strakker lichaam zonder chirurgie of hersteltijd.

Body Sculpt

Een andere populaire optie is body Sculpt in combinatie met RF, een behandeling die zowel vetverlies als spieropbouw stimuleert. Body Sculpt maakt gebruik van elektromagnetische golven om de spieren in het lichaam te versterken en vetcellen te verminderen. Door deze techniek te combineren met radiofrequentie (RF), wordt de huid ook strakker en gladder. Met body Sculpt in combinatie met RF kunnen jouw klanten hun lichaam vormgeven en tegelijkertijd hun spiertonus verbeteren.

Cavitatatie apparatuur

Cellulite is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Gelukkig kunnen wij jouw klanten helpen met onze cellulite-apparatuur. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals vacuümtherapie, radiofrequentie en lichtenergie, kunnen we de doorbloeding verbeteren, collageenproductie stimuleren en de vetcellen afbreken die cellulite veroorzaken. Met onze cellulite-apparatuur kunnen jouw klanten vertrouwen op een gladdere en egalere huid.

laser afslank apparatuur

Daarnaast bieden wij ook laser afslank apparatuur aan. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van laserstralen om de vetcellen in het lichaam af te breken, waardoor vetophopingen verminderen. Laser afslank behandelingen zijn geschikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder de buik, dijen, armen en billen. Deze niet-invasieve methode helpt jouw klanten om centimeters te verliezen en tegelijkertijd hun huid te verstevigen en te verjongen.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat het aanschaffen van afslank apparatuur een investering kan zijn. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de apparatuur te leasen. Dit stelt je in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën zonder dat je grote kapitaalinvesteringen hoeft te doen. Onze lease-opties zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Kortom, bij Lason Groothandel ben je verzekerd van hoogwaardige en geavanceerde afslank apparatuur. Met onze cryolipolyse, body Sculpt in combinatie met RF, cellulite-apparatuur en laser afslank apparatuur kunnen jouw klanten hun gewenste lichaamsvorm bereiken, op een veilige en effectieve manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en lease-opties. Samen kunnen we jouw klanten helpen om hun afslankdoelen te bereiken!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl