Skip to content
Hydrodermabrasie apparatuur

De Beste Hydrodermabrasie Apparatuur van Lason Groothandel – Ontdek Ultieme Huidvernieuwing en Hydratatie

Lason Groothandel is een toonaangevende leverancier van geavanceerde hydrodermabrasie apparatuur, die perfectie in huidverzorging mogelijk maakt. Met een assortiment topkwaliteit apparaten, waaronder de JetPeel, de Inlift Max en de Rebooster, biedt Lason Groothandel innovatieve oplossingen voor diegenen die op zoek zijn naar huidvernieuwing, hydratatie en verjonging.

 JetPeel

De JetPeel is een geavanceerd hydrodermabrasie apparaat dat gebruikmaakt van een combinatie van water, zuurstof en een hoge druk om de huid grondig te reinigen en te exfoliëren. Met de JetPeel kan de huidverzorgingsspecialist doordringen tot in de diepere huidlagen en onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige talg verwijderen. Dit proces stimuleert de celvernieuwing en bevordert een gezondere en stralende huid. Bovendien biedt de JetPeel ook mogelijkheden voor infusie van voedende serums en hydraterende ingrediënten, waardoor de huid intensief wordt gehydrateerd en gevoed.

Maximale verhoging

De Inlift Max is een revolutionair hydrodermabrasie apparaat dat niet alleen de voordelen van traditionele hydrodermabrasie biedt, maar ook geavanceerde technologieën voor huidverstrakking en lifting integreert. Door middel van gecontroleerde vacuümzuigkracht en ultrasone golven stimuleert de Inlift Max de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en strakker wordt. Deze combinatie van hydrodermabrasie en huidverstrakking geeft een diepgaande huidtransformatie en een verjongd uiterlijk.

Opnieuw opstarten

De Rebooster is een speciaal ontworpen hydrodermabrasie apparaat dat gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verhelderen van de teint en het verminderen van tekenen van veroudering. Met de Rebooster kunnen zachte peeling en extractie worden uitgevoerd, waarbij de huid wordt ontdaan van onzuiverheden en dode huidcellen. Het apparaat maakt ook gebruik van gepulseerde elektromagnetische golven om het herstelvermogen van de huid te stimuleren, waardoor de huid diep wordt gehydrateerd en gevoed. Dit resulteert in een stralende en jeugdig uitziende huid.

Hydrodermabrasie versus Hydrafacial

Hydrodermabrasie en Hydrafacial zijn beide populaire niet-invasieve huidbehandelingen die helpen bij hydratatie, kalmering en revitalisatie van de huid. Het fundamentele verschil tussen beide is de aanpak van exfoliatie. Bij hydrodermabrasie wordt exfoliatie bereikt door middel van water en zuurstof in combinatie met hoge druk, terwijl Hydrafacial gebruikmaakt van een gepatenteerde technologie om de huid te reinigen, exfoliëren en te hydrateren met behulp van speciale serums. Beide behandelingen hebben bewezen effectief te zijn bij het verbeteren van de huidconditie, maar de keuze tussen hydrodermabrasie en Hydrafacial hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van je huid.

Waarom kiezen voor Lason Groothandel

Als je op zoek bent naar de beste hydrodermabrasie apparatuur, is Lason Groothandel de ideale keuze. Niet alleen bieden ze een breed scala aan geavanceerde apparaten, maar ze zijn ook gericht op het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Met Lason Groothandel ben je verzekerd van hoogwaardige apparatuur die voldoet aan de eisen van professionals in de huidverzorgingsbranche. Bovendien staan ze bekend om hun uitgebreide training en ondersteuning, zodat je het maximale uit de apparatuur kunt halen en geweldige resultaten kunt behalen voor jezelf en je klanten.

Tot slot

Als het gaat om hydrodermabrasie apparatuur, zijn de JetPeel, Inlift Max en Rebooster van Lason Groothandel de ultieme keuze voor huidvernieuwing en hydratatie. Of je nu op zoek bent naar diepgaande exfoliatie, huidverstrakking of het verhelderen van de teint, Lason Groothandel biedt geavanceerde apparatuur die aan al jouw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact op met Lason Groothandel en ontdek hoe zij de perfecte oplossing kunnen bieden voor jouw huidverzorgingspraktijk.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl