Skip to content
Hydrodermabrasie

De hydrodermabrasie ook beter bekend als de HydraFacial is een niet-invasieve behandeling die onmiddellijke resultaten en voordelen op de lange termijn biedt zonder pijn, irritatie of uitvaltijd. Dit meerstapsproces ontgift, hydrateert en beschermt de huid. Bij Lason groothandel zijn we er trots op het Hydrodermabrasie apparaat te leveren aan klanten uit Nederland en België

Een hydrodermabrasie behandeling of een hydrafacial combineert de voordelen van microdermabrasie-exfoliatie, een chemische peeling, geautomatiseerde pijnloze extracties (niet knijpen) en een speciale levering van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiderijke serums, in één snelle behandeling die echte resultaten oplevert. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en etniciteiten. Met doorlopende sessies zullen uw cliënten dramatisch verbeterde hydratatie, donkere vlekken en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels opmerken.

De hydrodermabrasie is voortgekomen uit een meer gebruikelijke niet-chirurgische procedure die bekend staat als microdermabrasie. Maar in tegenstelling tot microdermabrasie, waarbij microkristallen worden gebruikt om de huid te exfoliëren, gebruikt hydrodermabrasie een uniek gevormde spiraalvormige punt die een vortexeffect creëert dat zorgt voor superieure exfoliatie, verwijdering van huidonzuiverheden, hydratatie en infusie van voedingsrijke serums.

Hoe werkt hydrodermabrasie
Door middel van de huid voorzichtig in de kamer van het hydrodermabrasie apparaat te zuigen, waardoor onze oplossingen de poriën voorzichtig reinigen en ontstoppen, dode huidcellen exfoliëren en keratine, talg, mee-eters of andere onzuiverheden uit de poriën halen. De unieke tip drijft de oplossingen vervolgens diep in de huid, tot aan de dermale junctie waar huidcellen worden geregenereerd, om de best mogelijke resultaten te geven.