Skip to content
Cryolipolyse

Ontdek de Effectieve Cryolipolyse Apparatuur van Lason Groothandel – De Perfecte Keuze voor Bodycontour Specialisten

Op zoek naar de meest betrouwbare leverancier van cryolipolyse apparatuur? Zoek niet verder! Lason groothandel biedt een uitgebreide selectie van de beste cryolipolyse apparaten, waaronder de krachtige cryo 360, het combi apparaat met cryo 360 en RF, en zelfs PEMF en cavitatie apparatuur waarmee je twee personen tegelijk kunt behandelen. Of je nu een startende bodycontour specialist bent of een gevestigde professional, Lason groothandel heeft de perfecte cryo-apparatuur voor jouw behoeften. In deze uitgebreide gids zullen we de verschillen tussen de verschillende methoden bespreken, de voordelen die ze bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste cryolipolyse apparatuur.

De Verschillende Cryolipolyse Methoden:

1. Cryo 360:
– Bij Lason groothandel is de krachtige Cryo 360 beschikbaar, een geavanceerd cryolipolyse apparaat dat effectieve vetbevriezing biedt op specifieke probleemgebieden.
– Dit apparaat maakt gebruik van gecontroleerde koelingstechnologie om vetcellen te bevriezen, wat resulteert in geleidelijke en natuurlijke afbraak van vet in de behandelde gebieden.
– De Cryo 360 is perfect voor het verfijnen van contouren en het verminderen van hardnekkig vet op gebieden zoals buik, dijen en love handles.

2. Combi Apparaat met Cryo 360 en RF:
– Lason groothandel biedt ook een geavanceerd combi apparaat dat de voordelen van cryolipolyse combineert met Radio Frequency (RF) technologie.
– Het cryo-RF apparaat maakt gebruik van de kracht van gecontroleerde koeling om vet te bevriezen, gevolgd door RF-energie om de huid te verstrakken en cellulitis te verminderen.
– Dit combinatie-apparaat is ideaal voor bodycontouring en huidverstrakking in één behandeling.

3. PEMF en Cavitatie:
– Naast cryolipolyse biedt Lason groothandel ook PEMF (Pulsed Electromagnetic Field) en cavitatie apparatuur, waarmee je tegelijkertijd twee personen kunt behandelen.
– PEMF stimuleert het lichaamseigen metabolisme en verbetert de bloedcirculatie, terwijl cavitatie geconcentreerde ultrasone energie gebruikt om vetcellen te vernietigen.
– Met deze combinatie van technologieën kunnen bodycontour specialisten efficiënt en effectief werken, waardoor ze meer klanten kunnen bedienen.

Voordelen van het Gebruik van Cryolipolyse Apparatuur

  • Niet-chirurgische behandeling: Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure, wat betekent dat er geen snijden of naalden aan te pas komen. Klanten ervaren geen downtime en kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten.
  • Veilige en gecontroleerde koeling: De cryolipolyse apparatuur van Lason groothandel biedt gecontroleerde koeling, waardoor de omliggende weefsels en huid worden beschermd tijdens de behandeling.
  • Wetenschappelijk bewezen resultaten: Cryolipolyse is een bewezen techniek voor het verminderen van vetcellen. De behandeling richt zich specifiek op bepaalde probleemgebieden en zorgt voor geleidelijke vetreductie.
  • Persoonlijke aanpasbaarheid: Afhankelijk van de behoeften van je klanten, kunnen de cryolipolyse apparaten van Lason groothandel worden aangepast aan verschillende lichaamsgebieden en behandelplan.
  • Minimaliseert cellulitis en verbetert huidverstrakking: Door het combineren van cryolipolyse met RF-technologie, bieden sommige Lason groothandel apparaten ook voordelen op het gebied van huidverstrakking en cellulitisvermindering.

Waar Moet Je Op Letten bij het Kiezen van de Juiste Cryolipolyse Apparatuur?

1. Behandelgebieden: Overweeg de verschillende gebieden die je wilt behandelen en zorg ervoor dat het gekozen apparaat geschikt is voor die specifieke behandelingen.
2. Dual-treatment mogelijkheden: Als je overweegt om twee personen tegelijk te behandelen, kunnen PEMF en cavitatie apparaten geschikt zijn voor jouw behoeften.
3. Gerichte huidverstrakking: Als huidverstrakking en cellulitisvermindering ook op jouw lijstje staan, overweeg dan een apparaat dat cryolipolyse combineert met RF-technologie.
4. Opleiding en ondersteuning: Informeer naar de training en ondersteuning die Lason groothandel biedt bij de aankoop van hun cryolipolyse apparatuur. Een goede opleiding en technische ondersteuning zijn essentieel voor een succesvol gebruik van de apparaten.

Tot slot

Of je nu net begint in de wereld van bodycontouring of een gevestigde professional bent, Lason groothandel heeft de perfecte cryolipolyse apparatuur voor jou. Met een assortiment van de beste cryo 360, combi apparaten met cryo 360 en RF, en zelfs PEMF en cavitatie apparatuur kun je vertrouwen op de betrouwbare en effectieve oplossingen van Lason groothandel. Overweeg de verschillen tussen de verschillende methoden, de voordelen die ze bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste cryolipolyse apparatuur. Bij Lason groothandel vind je de ideale partner voor jouw bodycontouring behoeften.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl