Skip to content
Picolaser

Lason groothandel beschikt over een selectie van hoogwaardige en efficiënte picosecond lasers, tattoo-verwijderingslaser. Deze producten voldoen aan de hoogste normen en presteren met de beste efficiëntie, waardoor deze lasers elke cent waard zijn. De. picosecond laser om tattoos te verwijderen, is uitgerust met geavanceerde technologieën die helpen bij verschillende esthetische procedures. De picosecond laser verwijderd niet alleen tatoeages, u kunt er ook huidverbeterende behandelingen mee uitvoeren.

Als u een huid verjongde behandeling wil geven of haarvaatjes wil verwijderen, dan zijn de picosecond lasers gewoon de beste. Deze apparatuur is zeer efficiënt in het behandelen van de huid van binnenuit en verwijdert allerlei soorten problemen zoals acne, donkere vlekken (hyperpigmentatie), rimpels, slappe huid en meer.

De picosecond laser is beschikbaar in meerdere modellen om aan al uw eisen te voldoen. De onderscheidende ABS-milieuvriendelijke materialen zorgen voor een betere duurzaamheid en duurzaamheid van de apparatuur. De picosecond laser om tattoos te verwijderen is efficiënt in het uitvoeren van verschillende procedures, zoals huidbehandeling en tattoo verwijderen. De picosecond lasers zijn eenvoudig te bedienen.

Lason groothandel biedt een scala aan picosecond laser aan, die bij uw budget past. Ze zijn CE, ISO, ROHS gecertificeerd.