Skip to content
Picolaser (tattoo removal)

Picolaser voor tattoo-verwijdering

 

Lason groothandel beschikt over een selectie van hoogwaardige en efficiënte picolasers, tattoo-verwijderingslaser. Deze lasers voldoen aan de hoogste normen en presteren met de beste efficiëntie, waardoor deze lasers elke cent waard zijn. De. picosecond laser om tattoos te verwijderen, is uitgerust met geavanceerde technologieën die helpen bij verschillende esthetische procedures. De picosecond laser verwijderd niet alleen tatoeages, u kunt er ook huid verbeterende behandelingen mee uitvoeren.

“Haal het beste uit jouw tattoo verwijderingsbehandelingen met de revolutionaire picolasers van Lason Groothandel. Of je nu van plan bent om tattoos te laten verwijderen of al een ervaren laser specialist bent, onze picolasers behoren tot de absolute top in Nederland.

Cover-up tattoos laseren met picolaser

Als je een tatoeëerder bent en te maken hebt met tatoeages die te donker zijn om te coveren, biedt een picolaser de perfecte uitkomst. Door de tattoo lichter te maken met een picolaser, krijg je als tatoeëerder meer artistieke vrijheid en kun je betere cover-up resultaten bereiken. Hierdoor kunnen tatoeëerders hun klanten tevreden stellen met prachtige nieuwe ontwerpen die zonder beperkingen kunnen worden gerealiseerd.

grootste voordelen

Een van de grootste voordelen van onze picolasers is de veelzijdigheid die ze bieden. Onze lasers zijn uitgerust met verschillende golflengtes, waardoor ze geschikt zijn voor het verwijderen van een breed scala aan kleuren tattoos. Of je nu te maken hebt met lichte, donkere of veelkleurige tattoos, onze picolasers zijn ontworpen om effectief en veilig de inktdeeltjes af te breken, waardoor de tattoos geleidelijk vervagen en verdwijnen.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat tattoo verwijdering een delicaat proces is, dat zorgvuldigheid en expertise vereist. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze picolasers van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze picolasers maken gebruik van geavanceerde technologieën om de juiste energie in korte pulsen af te geven, zodat de inktdeeltjes selectief worden afgebroken zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit zorgt voor een optimaal resultaat met minimale bijwerkingen.

Ons assortiment

Wanneer je kiest voor de picolasers van Lason Groothandel, kies je voor precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons assortiment omvat verschillende modellen picolasers, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw behoeften en de behoeften van jouw klanten. Onze picolasers zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een gebruiksvriendelijke interface, zodat je direct aan de slag kunt met de behandelingen.

Opleiding tattoo verwijderen

Daarnaast biedt Lason Groothandel uitgebreide ondersteuning en training door een samenwerking met Huidspecialist opleidingen aan voor laser specialisten en tatoeëerders die onze picolasers gebruiken. We staan klaar om jou te voorzien van de nodige kennis en expertise, zodat je jouw behandelingen naar een hoger niveau kunt tillen en de beste resultaten kunt behalen voor jouw klanten.

Als je op zoek bent naar de beste picolasers in Nederland, zoek dan niet verder dan Lason Groothandel. Wij zijn trots op onze reputatie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige picolasers en streven ernaar om de industrie te blijven vernieuwen en verbeteren. Vertrouw op Lason Groothandel om jou te voorzien van de meest geavanceerde, betrouwbare en effectieve picolasers op de markt.

Begin vandaag nog met het verwijderen van tattoos of het verbeteren van jouw cover-up mogelijkheden met de geweldige picolasers van Lason Groothandel. Ontdek de voordelen van onze veelzijdige lasersystemen en behaal de beste resultaten voor jouw cliënten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.”

huid verbeterende behandeling picolaser

Als u een huid verjongde behandeling wil geven of haarvaatjes wil verwijderen, dan zijn de picosecond lasers gewoon de beste. Deze apparatuur is zeer efficiënt in het behandelen van de huid van binnenuit en verwijdert allerlei soorten problemen zoals acne, donkere vlekken (hyperpigmentatie), rimpels, slappe huid en meer.

De picosecond laser is beschikbaar in meerdere modellen om aan al uw eisen te voldoen. De onderscheidende ABS-milieuvriendelijke materialen zorgen voor een betere duurzaamheid en duurzaamheid van de apparatuur. De picosecond laser om tattoos te verwijderen is efficiënt in het uitvoeren van verschillende procedures, zoals huidbehandeling en tattoo verwijderen. De picosecond lasers zijn eenvoudig te bedienen.

Lason groothandel biedt een scala aan picosecond laser aan, die bij uw budget past. Ze zijn Medische CE, ISO, ROHS gecertificeerd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl