Skip to content
Ontharingsapparaat
Zoek

Toont alle 12 resultaten

Ontdek de Verschillende Ontharingslasers van Lason Groothandel – Welke is Perfect voor Jou?

Ben je op zoek naar een vertrouwde groothandel die de beste ontharingslasers levert? Zoek niet verder! Lason groothandel biedt een brede selectie van hoogwaardige ontharingslasers, waaronder de beste diode Ice lasers, Alexandriet ontharingslasers, IPL en DPL apparatuur. Of je nu net begint in de wereld van ontharingsspecialisatie of een gevestigde professional bent, Lason groothandel heeft de perfecte laser voor jou.

De Verschillende Laser Methodes

1. Diode Ice Lasers:
– De beste diode Ice lasers op de markt zijn te vinden bij Lason groothandel. Deze lasers bieden een geavanceerde technologie die zorgt voor effectieve en pijnloze behandelingen.
– Ze werken door het uitstoten van een krachtige laserbundel die wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd zonder de omliggende huid te beschadigen.
– Diode Ice lasers zijn uiterst geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn in de salon.

2. Alexandriet Ontharingslasers:
– Lason groothandel biedt ook hoogwaardige Alexandriet ontharingslasers, die bekend staan om hun effectiviteit bij het verwijderen van ongewenste haren.
– Deze lasers maken gebruik van een specifieke golflengte van laserlicht, wat resulteert in een precieze doelgerichtheid op het haarzakje. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte behandeling.
– Alexandriet lasers zijn ideaal voor het behandelen van grotere oppervlakken, zoals benen of rug.

3. IPL (Intense Pulsed Light):
– Ben je op zoek naar een veelzijdige ontharingsmethode? Dan is IPL-apparatuur wellicht iets voor jou.
– IPL maakt gebruik van krachtige lichtflitsen om de haarfollikels te vernietigen. Het kan worden aangepast aan verschillende huid- en haartypes, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan klanten.
– Houd er rekening mee dat IPL behandelingen iets meer sessies kunnen vereisen voor optimale resultaten, maar ze zijn over het algemeen veilig, niet-invasief en bieden langdurige haarvermindering.

4. DPL (Dynamic Pulsed Light):
– DPL is vergelijkbaar met IPL, maar maakt gebruik van dynamische gepulseerde lichttechnologie voor een nog effectievere haarverwijdering.
– Deze geavanceerde methode biedt snellere flitssnelheden en meer energie-output, wat resulteert in kortere behandeltijden en verbeterde resultaten.
– Houd er rekening mee dat DPL-apparatuur over het algemeen duurder kan zijn, maar de investering kan het zeker waard zijn als je op zoek bent naar snelheid en efficiëntie.

Voordelen van het Gebruik van Ontharingslasers

  • Langdurige resultaten: In vergelijking met traditionele ontharingsmethoden, bieden de ontharingslasers van Lason groothandel langdurige resultaten. Ze vernietigen de haarfollikels, wat zorgt voor minder haargroei op de lange termijn.
  • Veiligheid: Door hun geavanceerde technologieën zijn de ontharingslasers bij Lason groothandel veilig in gebruik. Ze zijn ontworpen om de omliggende huid te beschermen en hinderlijke bijwerkingen te minimaliseren.
  • Efficiëntie: Ontharingslasers bieden efficiënte behandelingen. Ze kunnen grote delen van het lichaam in één sessie behandelen, wat tijd en moeite bespaart.
  • Veelzijdigheid: Afhankelijk van de behoeften van je klanten, biedt Lason groothandel een selectie van ontharingslasers die geschikt zijn voor verschillende huid- en haartypes. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan klanten te bedienen.

Waar Moet Je Op Letten bij het Kiezen van de Juiste Laser?

  1. Huid- en haartype: Elk type laser heeft een specifieke golflengte en absorptiespectrum, wat betekent dat ze variërende resultaten kunnen bieden voor verschillende huid- en haartypes. Overweeg dus altijd de compatibiliteit van een bepaalde laser met jouw klant voordat je een keuze maakt.
  2. Investering en budget: De prijs van ontharingslasers kan variëren. Bedenk hoeveel je bereid bent te investeren en welke laser het beste past bij het budget van je salon. Lason groothandel biedt concurrerende prijzen en flexibele financieringsmogelijkheden.
  3. Onderhoud en training: Informeer naar de technische ondersteuning en training die door Lason groothandel wordt aangeboden. Een goede ondersteuning en opleiding zijn essentieel om de laser veilig en effectief te kunnen gebruiken.

Tot slot

Of je nu nieuw bent in de ontharingsspecialisatie of een gevestigde professional bent, Lason groothandel heeft de perfecte laser voor jouw behoeften. Met een assortiment van de beste diode Ice lasers, Alexandriet ontharingslasers, IPL en DPL apparatuur, biedt Lason groothandel betrouwbare en effectieve oplossingen voor haarverwijdering. Overweeg de verschillen tussen de verschillende laser methodes, de voordelen die ze bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste laser. Bij Lason groothandel vind je de ideale partner voor jouw ontharingsbehoeften.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl