Skip to content
Cavitatie

Cavitatie

Cavitatie is een niet-invasieve vetreductiebehandeling die gebruik maakt van ultrasone technologie om vetcellen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. Het is de voorkeursoptie voor iedereen die geen extreme opties zoals liposuctie wil ondergaan, omdat er geen naalden of operaties bij komen kijken.

Ultrasone cavitatie

Een steeds populairdere en pijnlozere manier om vet en cellulitis aan te pakken: Ultrasone cavitatie. Deze behandeling kan worden aangeboden in jouw salon, gespecialiseerde afslankcentrum of sportschool, een cavitatie behandeling is een mooie aanvulling op behandelingen, omdat het direct na de sessie resultaten laat zien.

Het bewijs?

Meten is weten. Zowel voor de sessie als na de sessie. De meeste vrouwen zijn aangenaam verrast (en verheugd!) om het verlies van maximaal 1-4 cm in het beoogde gebied na hun sessie te zien.

Hoe werkt het?

Een echografieapparaat dat vergelijkbaar is met het apparaat dat wordt gebruikt bij zwangerschapsscans wordt op het beoogde gebied aangebracht, samen met een speciaal ontworpen crème. Dit apparaat zendt geconcentreerde niveaus van ultrasone energie uit die zich richten op en vernietigen van onderhuidse vetcellen in het vetcelmembraan. Het vet wordt vervolgens gedispergeerd in de omliggende cellen en gerecycled tot eiwitten en glycerol. Het heeft het geen hersteltijd en is het pijnloos – het duurt vaak minder dan een uur. De sessie voelt meestal als een massage met een handheld apparaat, en je ziet een vermindering van 1-4 cm bij elke sessie in het behandelde gebied.

Wat zijn de voordelen van vet cavitatiebehandeling?

In tegenstelling tot liposuctie (wat voor velen een ontmoedigende en extreme optie kan zijn), is cavitatie de perfecte vetreductiebehandeling voor diegenen die geen buitensporige maatregelen willen nemen. Het is veilig, niet-chirurgisch en vereist geen hersteltijd. Het is ook een van de weinige beschikbare technologieën die u resultaten kunnen laten zien die even effectief zijn als die u verwacht van liposuctie of chirurgie, op voorwaarde dat u het aanbevolen aantal sessies voltooit (meestal tussen 8-12) behandelingen. Wil je ook een cavitatie behandeling aanbieden in je salon en meer informatie over het cavitatie apparaat, dan staan de medewerkers van Lason groothandel je graag te woord.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl