Skip to content
Fibroblast plasmapen

Wat is fibroblasting SOFT-CHIRURGIE?

Een fibroblastbehandeling is een niet-chirurgische ooglidcorrectie, ook bekend als de ‘bliksemlift’. plasmabehandeling ‘zachte chirurgie’-technologie maakt gebruik van plasma-energie en is een van de beste procedures om het gebied rond de ogen te liften, strakker te maken en te verjongen die snel, en comfortabel is en geen littekens achterlaat.

Ontdek de Effectieve Fibroblastpen en Plasma Apparatuur van Lason Groothandel – De Perfecte Keuze voor Beauty Specialisten

Leverancier van fibroblastpen en plasma apparatuur

Wil je de meest betrouwbare leverancier van fibroblastpen en plasma apparatuur vinden? Zoek niet verder! Lason groothandel biedt een uitgebreide selectie van de beste fibroblast apparaten, waaronder de gewilde plasmapen en het cold plasma apparaat. Of je nu een startende beauty specialist bent of een gevestigde professional, Lason groothandel heeft de ideale fibroblast apparatuur voor jouw behoeften.

De Verschillende Fibroblast Methoden

Plasmapen:
– Lason groothandel biedt de plasmapen, een geavanceerd apparaat dat plasma-energie gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen.
– De plasmapen genereert geïoniseerd gas dat op de huid wordt aangebracht, wat zorgt voor een gecontroleerde verdamping van oppervlakkige huidlagen zonder invasieve ingrepen.
– Deze behandeling staat bekend om het effectief verminderen van rimpels, littekens, huidverslapping en hyperpigmentatie.

Cold Plasma Apparaat:
– Daarnaast biedt Lason groothandel ook een cold plasma apparaat, een geavanceerde en veilige optie voor traditionele plasmapennen.
– Het cold plasma apparaat maakt gebruik van speciale technologie die de werking van plasma nabootst zonder de hitte, wat resulteert in minder ongemak en hersteltijd voor de klant.
– Dit apparaat is ideaal voor het verminderen van huidverslapping, het behandelen van acne, het verminderen van pigmentvlekken en het stimuleren van collageenproductie.

De Voordelen van Fibroblastbehandelingen

  • Niet-chirurgische optie: Fibroblastbehandelingen bieden een niet-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen, zoals facelifts en ooglidcorrecties. Klanten ervaren minimale pijn en hersteltijd.
  • Huidverjonging: Zowel de plasmapen als het cold plasma apparaat stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid strakker en jonger wordt.
  • Veelzijdige toepassingen: Fibroblastbehandelingen kunnen worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de nek, het decolleté en zelfs de handen.
  • Langdurige resultaten: Na de behandeling blijft het effect van fibroblastbehandelingen vaak langdurig zichtbaar, waardoor klanten langdurig kunnen genieten van hun verbeterde huidtextuur en -contour.

Waar Moet je Op Letten bij het Kiezen van de Juiste Fibroblast Apparatuur?

  1. Behandeldoelen: Overweeg welke specifieke huidproblemen je wilt behandelen en zorg ervoor dat het gekozen apparaat geschikt is voor die specifieke behandeling.
  2. Functionaliteiten: Informeer naar de verschillende functionaliteiten en instellingen van de fibroblastpen of het plasma apparaat om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan jouw behandelbehoeften.
  3. Opleiding en ondersteuning: Vraag naar de opleiding en technische ondersteuning die Lason groothandel biedt bij de aankoop van hun fibroblast apparatuur. Een goede opleiding en ondersteuning zijn essentieel voor het succesvol toepassen van fibroblastbehandelingen.
  4. Betrouwbaarheid en kwaliteit: Kies voor de fibroblast apparatuur van Lason groothandel vanwege hun reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. Lees ook reviews en ervaringen van andere professionals om een weloverwogen keuze te maken.

Breed assortiment

Of je nu een beginnende beauty specialist bent of een gevestigde professional, Lason groothandel heeft de ideale fibroblastpen of plasma-apparaat voor jouw behoeften. Met een uitgebreid assortiment van plasmapennen en cold plasma apparaten kun je vertrouwen op de betrouwbare en effectieve oplossingen van Lason groothandel. Overweeg de verschillen tussen de verschillende methoden, de voordelen die ze bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste fibroblastpen of plasma-apparaat. Bij Lason groothandel vind je de perfecte partner voor jouw beauty behandelingen.

Wat is nu het verschil tussen fibroblasting / plasma en plexr?

Plexr is een merknaam en fibroblasting of een plasmabehandeling is de naam van de behandeling zelf. Lason groothandel werkt samen met Huidspecialist opleidingen. Heeft u interesse in een plasmapen en wil je de daarbij horende opleiding volgen, neem dan contact op met Huidspecialist opleidingen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl