Skip to content

Dermashot

De Dermashot is een cosmetisch en elektronisch apparaat, CE-gekeurd, dat wordt gebruikt voor nauwkeurige infusies die snel achter elkaar kunnen worden toegediend. Dit product is buitengewoon gemakkelijk te hanteren dankzij zijn eigenschappen: lichtgewicht, klein formaat, draadloos en duurzame batterij.

Het is mogelijk om de hoeveelheid van de te injecteren substantie via het LCD-display in te stellen. Verder is er een metersysteem dat de infusies registreert. De innovatieve kop van 5 micronaalden zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, wat zorgt voor een hoge prestatie en bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 mm)

1.800,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Ontdek de Dermashot

de nieuwste innovatie verkrijgbaar bij Lason Groothandel. Met de Dermashot kun je nauwkeurige infusies maken, waardoor je gemakkelijk en veilig vloeistoffen kunt toedienen aan de huid. Dit draadloze, medisch CE-gekeurde apparaat is speciaal ontwikkeld om optimale precisie te bieden bij het inbrengen van vloeistoffen.

De Dermashot onderscheidt zich van andere methoden door zijn geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Het apparaat is ontworpen met de nieuwste draadloze functies, zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het gebruik. Dit betekent dat je gemakkelijk de juiste hoeveelheid vloeistof kunt inbrengen op elke gewenste locatie, zonder te worden belemmerd door kabels of snoeren.

Medisch CE-gekeurd

Belangrijker nog, de Dermashot is medisch CE-gekeurd, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een betrouwbaar en getest apparaat gebruikt voor je infusies. Je kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dit gekeurde apparaat.

Wat de Dermashot nog meer onderscheidt, is de mogelijkheid om met grote precisie vloeistoffen in de huid in te brengen. Of het nu gaat om medicatie, cosmetische behandelingen of andere toepassingen, de Dermashot geeft je volledige controle over de gewenste hoeveelheid van de infusie. Met een eenvoudige bediening kun je de instellingen nauwkeurig aanpassen, waardoor je altijd op maat gemaakte en persoonlijke infusies kunt creëren.

Daarnaast is de Dermashot ook geschikt voor gebruik bij verschillende huidtypen. Het maakt niet uit of de huid gevoelig, droog, vettig of normaal is, de Dermashot past zich aan en zorgt voor een effectieve en veilige toediening van vloeistoffen. Dit maakt het een veelzijdig en flexibel apparaat dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen en behandelingen.

Het gebruik van de Dermashot biedt vele voordelen voor zowel professionals als gebruikers. Voor professionals op het gebied van medische- en cosmetische behandelingen, verhoogt de Dermashot de nauwkeurigheid en efficiëntie van infusies. Dit resulteert in betere behandelresultaten en tevreden patiënten. Voor gebruikers die zelfbehandelingen uitvoeren, biedt de Dermashot een gemakkelijke en veilige manier om thuis infusies toe te dienen, zonder de noodzaak van een bezoek aan een professional.

Kom langs bij Lason Groothandel en ontdek de Dermashot vandaag nog. Met zijn geavanceerde technologie, draadloze functionaliteit, medische CE-goedkeuring en nauwkeurigheid in infusies zal de Dermashot een waardevolle toevoeging zijn aan elke kliniek, salon of huishouden. Ervaar de voordelen voor jezelf en zorg voor professionele, persoonlijke en precieze infusies met de Dermashot.

 

  • Medisch CE gekeurd
  • 1 jaar garantie
  • geleverd met 3 naaldstempels
  • instelbaar display

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl