Skip to content

Dermashot mesogun

Categorie:

De Dermashot is een cosmetisch en elektronisch apparaat, CE-gekeurd, dat wordt gebruikt voor nauwkeurige infusies die snel achter elkaar kunnen worden toegediend. Dit product is buitengewoon gemakkelijk te hanteren dankzij zijn eigenschappen: lichtgewicht, klein formaat, draadloos en duurzame batterij.

Het is mogelijk om de hoeveelheid van de te injecteren substantie via het LCD-display in te stellen. Verder is er een metersysteem dat de infusies registreert. De innovatieve kop van 5 micronaalden zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, wat zorgt voor een hoge prestatie en bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 m

2.100,00 excl. btw

Wat zijn fillers: Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur  bind vocht wat wel 6 tot 18 maanden lang mooi blijft. Hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een filler  of een skinbooster de huid ingesluisd.  De huidspecialisten  werkt met fillers, skinboosters, haarboosters en anti-cellulite serums die op het hoogste niveau zijn goedgekeurd.

Tijdens de cursus kun je werken met de mesogun van de huidspecialisten of met de Dermashot mesogun die je hierbij koopt. Zo weet je ook of je de Mesogun dermashot prettig vindt in gebruik.