Skip to content
Vasculair (haarvaten) laser

Ontdek de Effectieve Laser Apparatuur voor het Verwijderen van Couperose of haarvaten bij Lason Groothandel – De Perfecte Keuze voor Beauty Specialisten

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van vasculaire laser apparatuur? Look no further! Lason groothandel biedt een uitgebreide selectie van de beste lasers voor het verwijderen van couperose. Of u nu een beginnende beauty specialist bent of een gevestigde professional, Lason groothandel heeft de ideale laser apparatuur voor u.

Wat Doet een Vasculaire Laser met de Haarvaten?

Een vasculaire laser is een gespecialiseerd apparaat dat wordt gebruikt voor het behandelen van huidaandoeningen veroorzaakt door zichtbare haarvaten, zoals couperose. Deze lasers maken gebruik van geavanceerde technologieën om selectief de rode kleur van de haarvaten te targeten en te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. De laserenergie verwarmt het bloed in de haarvaten, waardoor ze worden afgesloten en geleidelijk worden geabsorbeerd door het lichaam. Dit resulteert in een vermindering van de zichtbaarheid van de haarvaten en een verbetering van de huidskleur en textuur.

Wat zijn haarvaten

Haarvaten zijn kleine bloedvaten nabij het oppervlak van de huid (of slijmvliezen). Over het algemeen hebben haarvaten een diameter tussen 0,5 en 1 millimeter en kunnen ze eruitzien als boomtakjes of spinnenwebben. Je kunt de haarvaten goed behandelen met een haarvaten laser oftewel een vasculaire laser.

Hoewel haarvaten zich overal op het lichaam kunnen ontwikkelen, zien we deze het meeste op het gezicht, de wangen, de kin en vooral rond de neus. Haarvaten zijn een veel voorkomende behandelingen waarvoor cliënten veel komen.

Hoe ziet een Haarvat eruit.

 • Het kan eruitzien als een web met een stel dunne aderen die vanuit een binnen punt naar buiten spiraalsgewijs draaien.
 • Het kan zijn als een vertakt patroon, gerelateerd aan takken van een boom.
 • haarvaten kunnen worden opgericht in een lineaire vorm, een enkele dunne lijn langs het been.

Wat zijn redenen om cosmetische haarvaten te laten behandelen

 • Over het algemeen geen bijbehorende symptomen.
 • cliënten vinden het storend.
 • Kan voor de meeste cliënten met succes worden behandeld.
 • Niet gedekt door verzekering wegens gebrek aan medische noodzaak voor haarvat behandeling

Voordelen van het Gebruik van Vasculaire Laser Apparatuur

1. Effectieve behandeling: Vasculaire laser apparatuur is bijzonder effectief voor het verwijderen van couperose. Het kan de zichtbaarheid van de haarvaten verminderen en de huid een egalere, gezondere uitstraling geven.
2. Niet-invasief en weinig downtime: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen is vasculaire laserbehandeling niet-invasief. Het vereist geen incisies, hechtingen of lange herstelperiodes.
3. Veilig en beheersbaar: Moderne vasculaire lasersystemen, zoals die aangeboden worden door Lason groothandel, zijn veilig en laten een precieze controle toe over de behandeling. Dit minimaliseert het risico op complicaties.
4. Geschikt voor verschillende huidaandoeningen: Naast couperose kan vasculaire laser apparatuur ook worden gebruikt voor het behandelen van andere huidaandoeningen, zoals rosacea, spataderen en angioom.

Waarom Kiezen voor Lason Groothandel?

 1. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Lason groothandel is een gerenommeerde leverancier van laser apparatuur met een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun lasers zijn van de hoogste kwaliteit en worden vervaardigd door toonaangevende fabrikanten in de industrie.
 2. Uitgebreid assortiment: Lason groothandel biedt een breed scala aan vasculaire laser apparatuur om aan de verschillende behoeften van beauty specialisten te voldoen. Ze hebben een selectie van geavanceerde systemen die geschikt zijn voor zowel startende professionals als ervaren specialisten.
 3. Opleiding en ondersteuning: Lason groothandel voorziet ook in uitgebreide opleiding en technische ondersteuning voor hun klanten. Ze begrijpen het belang van een goede opleiding en begeleiding bij het implementeren van laserbehandelingen.
 4. Beste prijs-kwaliteitverhouding: Bij Lason groothandel kunt u rekenen op eerlijke prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de apparatuur.

Tot slot

Of u nu een beginnende beauty specialist bent of al jarenlange ervaring hebt, Lason groothandel heeft de ideale vasculaire laser apparatuur voor het effectief verwijderen van couperose. Met geavanceerde technologieën en een uitstekende ondersteuning bent u verzekerd van de beste resultaten voor uw klanten. Overweeg de voordelen van het gebruik van vasculaire laser apparatuur, zoals niet-invasieve behandelingen, minimale downtime en veiligheid. Kies voor Lason groothandel, uw betrouwbare partner in het leveren van hoogwaardige laser apparatuur.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl