Skip to content
Laser voor schimmelnagel behandelingen

Laserapparatuur van Lason Groothandel: Dé Oplossing voor Schimmelnagelbehandelingen

Schimmelnagels, ook wel bekend als onychomycose, kunnen een bron van frustratie zijn voor cliënten. Gelukkig begrijpt Lason Groothandel deze uitdaging en biedt een uitgebreid assortiment aan laserapparatuur die speciaal is ontworpen voor effectieve schimmelnagelbehandelingen.

Waarom laserapparatuur voor schimmelnagelbehandelingen?

De traditionele behandelingen voor schimmelnagels zijn vaak tijdrovend en bieden niet altijd het gewenste resultaat. Laserapparatuur komt echter met verschillende voordelen:

  1. Effectiviteit: Laserbehandelingen kunnen effectiever zijn bij het behandelen van schimmelnagels in vergelijking met topische antischimmelmedicatie of orale medicatie. De laserstralen dringen diep door in de nagel en vernietigen de schimmel bij de bron, waardoor het herstelproces wordt versneld.
  2. Non-invasief: Laserbehandelingen zijn non-invasief. Dit maakt de behandeling veilig en comfortabel voor zowel de cliënt als de behandelaar.
  3. Snelle behandelingstijd: Met laserapparatuur voor schimmelnagels kunnen behandelingen snel worden uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om meerdere cltiënten op een dag te behandelen, waardoor de efficiëntie van jouw praktijk wordt vergroot.

De laserapparatuur van Lason Groothandel

Lason Groothandel biedt een breed scala aan geavanceerde laserapparatuur die specifiek is ontworpen voor effectieve schimmelnagelbehandelingen. Hier zijn enkele van de meest populaire apparaten:

1. Lasersysteem met geavanceerde golflengtes: Dit lasersysteem maakt gebruik van geavanceerde golflengtes om de schimmel in de nagels effectief te vernietigen. Door het gerichte gebruik van laserenergie wordt de schimmel gedood zonder de omringende huid of nagel te beschadigen.

2. Handstuk met scanner: Dit handstuk maakt gebruik van een scanner om de laserbehandeling gelijkmatig over de nagel te verdelen. Hierdoor kan de hele nagel worden behandeld en kunnen optimale resultaten worden behaald.

3. Gebruiksvriendelijke bediening: De laserapparatuur van Lason Groothandel is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het bedieningspaneel is gemakkelijk te begrijpen en vereist minimale training.

Hoe te profiteren van laserapparatuur voor schimmelnagelbehandelingen?

Hier zijn enkele tips om het meeste uit de laserapparatuur voor schimmelnagelbehandelingen van Lason Groothandel te halen, of je nu net begint of al ervaring hebt als schoonheidsspecialiste of pedicure:

1. Krijg de juiste training: Zorg ervoor dat je goed getraind bent in het gebruik van de laserapparatuur voor schimmelnagelbehandelingen. Lason Groothandel biedt in samenwerking met Huidspecialist opleidingen  trainingen aan om je te helpen vertrouwd te raken met de apparatuur en de beste behandelmethoden.

2. Bied een uitgebreide behandeling aan: Combineer de laserbehandelingen met andere behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de nagelgezondheid, zoals voetverzorging en nagelreconstructie . Dit zal de klanten een totaalpakket bieden en hun vertrouwen in jouw expertise vergroten.

3. Zorg voor follow-up: In sommige gevallen kunnen meerdere sessies nodig

Wat is een schimmelnagel

Onychomycose is een schimmelinfectie van de teennagels. Dermatofyten zijn de schimmels die het meest verantwoordelijk zijn voor onychomycose. Het is een veel voorkomende aandoening en naar schatting treft 26% van de bevolking met ouderen in 80% van de gevallen. U kunt last hebben van onychomycose als u één of meer van de volgende symptomen heeft:

  • Verdikkende nagel
  • Kruimelige of broze nagel
  • Nagel vervormd of gescheiden
  • Nagel zonder glans of glans
  • Een witte, gele, oranje of bruin gekleurde nagel
  • Ophoping van vuil onder de nagel
  • Aanhoudende voetschimmel of tinea pedis

Schimmelnagelinfecties van de tenen en vingernagels zijn moeilijk te behandelen omdat schimmel hardnekkig is en diep in de harde nagel of diep onder het nagelbed kan komen. Topische behandelingen zoals Curanail (Amorolofine) zijn goedgekeurd voor milde infecties die tot twee nagels aantasten, maar kunnen niet goed onder de nagel doordringen. Meer uitgebreide infecties vereisen een sterkere aanpak waarvoor tabletten zoals terbinafine (Lamisil) of Sporanox (itraconazol) nodig zijn, die met enig succes worden gebruikt. De genezingspercentages met tabletten liggen tussen 60-80%, maar er zijn zorgen over bijwerkingen vanwege een behandeltijd van 3-6 maanden. Vaak wordt een leverfunctiebloedonderzoek gedaan om te controleren of de medicatie binnen veilige grenzen blijft.

De Huidspecialisten lopen sinds 2014 voorop bij laserbehandelingen gericht op de schimmel in de nagel. Lasers, die veel worden gebruikt voor veel gebieden in de geneeskunde, kunnen zich richten op de schimmelcellen die specifiek veroorzaken dat ze oververhit raken of reactieve zuurstof produceren – beide veroorzaken het begin het doden van de schimmel.

Wil je graag schimmelnagels gaan behandelen, dan heeft Lason groothandel de beste schimmelnagellaser voor jou. Neem voor meer informatie contact op met Lason groothandel.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl