Skip to content
PMU pen
Zoek

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

De Beste PMU Pennen en Apparatuur voor Perfecte Permanent Make-Up Resultaten

Als PMU specialist begrijp je het belang van het gebruik van hoogwaardige PMU pennen en apparatuur voor het leveren van perfecte permanent make-up resultaten. Of je nu net begint met het geven van behandelingen zoals powder brows, lip blush, full lips, PMU eyeliner of micro haar pigmentatie, of al gevestigd bent in de PMU industrie, Lason Groothandel heeft de beste selectie PMU pennen om aan al jouw behoeften te voldoen. Met stille, ergonomische pennen die compatibel zijn met verschillende merken naaldcartridges, kun je nauwkeurige en precieze behandelingen uitvoeren voor tevreden klanten.

Waarom kiezen voor PMU pennen van Lason Groothandel?

Het gebruik van hoogwaardige PMU pennen is essentieel voor het bereiken van de beste permanent make-up resultaten. Hier zijn enkele redenen waarom de PMU pennen van Lason Groothandel de beste keuze zijn:

  1. Ergonomisch design: De PMU pennen van Lason Groothandel zijn ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten. Ze liggen uitstekend in de hand, wat zorgt voor meer stabiliteit tijdens de behandeling. Dit zorgt voor een betere controle en precisie, en helpt vermoeidheid van de hand te verminderen tijdens langere behandelsessies.
  2. Stil in gebruik: Het geluidsniveau van de PMU pennen van Lason Groothandel is tot een minimum beperkt, waardoor de behandelingen aangenamer zijn voor zowel de specialist als de klant. Het stille ontwerp minimaliseert afleidingen en creëert een rustige sfeer in de behandelruimte.
  3. Compatibiliteit: De PMU pennen van Lason Groothandel zijn geschikt voor verschillende merken naaldcartridges. Dit biedt jou de mogelijkheid om cartridges van jouw voorkeursmerk te gebruiken en de beste resultaten te behalen. De nauwkeurige pen zorgt voor een betrouwbare en veilige bevestiging van de cartridges, waardoor een consistent en precies pigmentatieproces mogelijk is.

Het assortiment PMU pennen van Lason Groothandel

Lason Groothandel biedt een breed scala aan PMU pennen die geschikt zijn voor verschillende behandelingen en technieken.
“Haal de beste resultaten uit jouw permanent make-up behandelingen met de PMU pennen en PMU apparatuur van Lason Groothandel. Of je nu net begint met het geven van powder brows, lip blush, full lips, PMU eyeliner of micro haar pigmentatie behandelingen, of al een gevestigde PMU specialist bent, Lason Groothandel biedt een uitgebreid assortiment aan PMU pennen die aan al jouw behoeften voldoen.

Beste Kwaliteit

De PMU pennen van Lason Groothandel zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit in gedachten. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke stilte tijdens gebruik, waardoor zowel de behandelaar als de klant kunnen genieten van een rustige en ontspannen ervaring. Bovendien zijn deze pennen ergonomisch ontworpen om comfortabel in de hand te liggen, wat resulteert in een nauwkeurige en precieze behandeling.

Veelzijdigheid

Wat deze PMU pennen van Lason Groothandel echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Of je nu een subtiele look wilt creëren met powder brows, de lippen wilt definiëren met lip blush of full lips wilt realiseren, of zelfs een dramatische look wilt bereiken met PMU eyeliner, deze pennen staan garant voor optimale prestaties en professionele resultaten.

Nieuwste technologieën

Daarnaast is Lason Groothandel zich bewust van de steeds veranderende behoeften van PMU specialisten en blijven zij voortdurend innoveren om aan deze behoeften te voldoen. Ze zorgen ervoor dat hun assortiment altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en trends in de PMU industrie, zodat jouw behandelingen altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Kies voor Lason Groothandel en ervaar zelf waarom hun PMU pennen de topkeuze zijn onder PMU specialisten. Bereik de beste permanent make-up resultaten met hun stille, ergonomische en veelzijdige pennen. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, vertrouw op Lason Groothandel voor al jouw PMU behoeften

Tips om optimaal gebruik te maken van de PMU pennen van Lason Groothandel

Hier zijn enkele tips om het meeste uit de PMU pennen van Lason Groothandel te halen, ongeacht of je net begint met het geven van PMU behandelingen of al ervaren bent als specialist:

1. Beheers de technieken: Het is essentieel om de juiste technieken te leren en te beheersen voor de specifieke PMU behandelingen die je aanbiedt. Investeer tijd in training en praktijk om vertrouwd te raken met de PMU pennen en de behandeltechnieken voor de beste resultaten.

2. Kies de juiste naaldcartridges: Experimenteer met verschillende merken en configuraties van naaldcartridges om te bepalen welke het beste werken met jouw PMU pen

3. Gebruik een lichte en vloeiende hand: Een lichte en vloeiende hand helpt bij het creëren van fijne en nauwkeurige lijnen. Oefen het vinden van de juiste druk en snelheid van de naald tijdens de behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.

4. Onderhoud en reiniging: Zorg ervoor dat je de PMU pen bij iedere behandeling reinigt.

Pluspunten pmu pennen van Lason groothandel

  • Hoge precisie, sterkte en naaldsnelheid
  • Extreem stil, laagst mogelijke trillingen
  • Zorgvuldig uitgebalanceerd handstuk, uitstekende grip en ergonomisch design
  •  Onderhoudsvriendelijk oppervlak
  • Compatibiliteit: De PMU pennen van Lason Groothandel zijn geschikt voor verschillende merken naaldcartridges

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl