Skip to content

Hydrafacial Aquastart

Ontdek de ultieme innovatie in huidverzorging met de Hydrafacial Aquastar 10 in 1. Dit geavanceerde apparaat combineert tien krachtige functies om de huid te verstrakken, verbeteren en een prachtige gloed te geven. Met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverbetering biedt de Hydrafacial Aquastar een complete oplossing voor een stralende en jeugdige huid. Transformeer de schoonheidsroutine van jouw klanten en laat ze stralen als nooit tevoren met deze revolutionaire huidverbeteringsmachine. Verwen je klanten met de luxe behandelingen die de Hydrafacial Aquastar te bieden heeft en laat ze genieten van een ongeëvenaarde huidverzorgingservaring.

Bespaar kosten, ruimte en tijd terwijl u tegelijkertijd meerdere schoonheidsbehandelingen en resultaten kunt ervaren. Deze alles-in-één oplossing biedt een doeltreffende en efficiënte aanpak voor een scala aan behandelingen, waardoor u de ultieme veelzijdigheid ervaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Ontdek een nieuwe standaard in schoonheidsbehandelingen en optimaliseer uw praktijk met de krachtige prestaties van onze Multifunctionele hydrafacial Aquastar.

Oorspronkelijke prijs was: €4.200,00.Huidige prijs is: €3.900,00. excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Hydrafacial aquastar

Deze niet-invasieve behandeling verbetert de gezondheid van de huid, pakt individuele huidproblemen aan en creëert een gloed over de huid als geen ander. In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen wordt deze gezichtsbehandelingen uitgevoerd via een apparaat in plaats van met de hand, voor diepere penetratie en langere blijvende resultaten.

3 stappen in 30 minuten

STAP 1 Reinig + diepte reiniging: Ontdek met zachte hand een nieuwe huidlaag, exfoliatie en ontspannende resurfacing.
STAP 2 Extract+hydratatie: Verwijder vuil uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Voed met intense vochtinbrengende serums en crèmes die de huid verzachten.
STAP 3 Voeden + Beschermen: Verzadig het huidoppervlak met antioxidanten en peptiden om uw glans te maximaliseren
Het levert direct en langdurig resultaat, resultaten die je kunt zien en voelen.

voordelen

 • Fijne lijntjes en rimpels verminderen
 • Elasticiteit en stevigheid verbeterd
 • Gelijkmatige toon en glow van de huid
 •  Huidtextuur verbetring
 • pigmentvlekken verminderen
 • Vette en verstopte huid verminderd
 • Vergrote poriën verminderen

De hydrafacial Aquastar is een diep reinigen huid systeem van top kwaliteit.

 1. Reinigt mee-eters,
 2. acne en mijten terwijl de huid voedingsstoffen ingeluisd krijgt voor betere hydratatie
 3. het verkleinen van de poriën, het vergroten van de transparantie van de huid,
 4. het verbeteren van de huidtextuur.

 

Wat is er speciaal aan de hydrafacial Aquastar?

Aquapeel

Gebruik het vacuüm handstuk om de poriën te openen voor een diepe reiniging en gemakkelijke extractie van onzuiverheden en doden huidcellen. Het laat ook de actieve ingrediënten binnen dringen in de diepere huidlagen.

 

Zuurstofinjectie

Zuurstofinjectie onder hoge druk, kleine deeltjes geven een sterke penetratie in de huid. Dringt diep door in de basale laag, verbetert het vasthouden van water, en absorbeert gemakkelijker door de poriën te verkleinen

EMS face handstuk

Nanokristallen bevorderen de opname van huidverzorging. Door kanalen te openen in de huid worden producten zoals;

 • vitamine,
 • peptide,
 • hyaluranzuur
 • aminozuren
 • co-enzymen

Beter door de huid worden de opgenomen. Hoe werken het EMS face handstuk? Nanokristallen maken gebruik van contacten op nanoschaal, die zo dun zijn als meer dan 250 nanometer en zo kort als 0,1 mm, waardoor het stratum corneum van de huid net kan worden geopend zonder de dermis aan te raken. Het lost het probleem van huidopname op, maar zorgt ook voor een pijnloze en niet-invasieve behandeling!

Het is moeilijk om door te dringen in de diepere huidlagen en de absorptiesnelheid is normaal zeer laag. Nano kristallijne nanochip (Het product kan gelijkmatig in de dermis doordringen.) Nanochips dringen alleen door de barrièrelaag van de epidermis zonder bloedvaten en zenuwen aan te raken. Het is pijnloos en niet-invasief en het absorptievermogen is , sterk verbeterd. EMS-functie De micro-elektronische warmtegeleidingstechnologie opent de poriën, wat de absorptiesnelheid van het product kan verhogen met ruim 40%. Nanokristallen zijn gemaakt van monokristallijn silicium. Naast dat het hard is, is het monokristallijn silicium kan ook dun genoeg en kort genoeg, om alleen door de barrière laag heen te breken en epidermale absorptie te geven.

cryo handstuk

Verlaag de temperatuur van de huid snel onder de 0 graden voor huidkwaliteit, en bereik het effect van het verwijderen van roodheid, anti-gevoeligheid, verstevigend en vormgeven.

Microlift

EMS-microstroom wisselen elkaar af tussen positief en negatief, zodat kationen worden geïmporteerd en anionen worden geëxporteerd. Door de microstroom zullen gezichtscontouren verbeteren en de huid verstrakken.

Zuurstof handstuk

Creëer een zuurstoftoevoeromgeving, activeer cellen en verbeter de absorptie. Injecteer het product in de diepe laag van de huid en werken samen met fruitzuurhuidpeelingproducten

Ultrasound handstuk

Echografie: 1 tot 3 miljoen trillingen per minuut, opent de poriën, waardoor de essenties snel kan intrekken en doordringen in de basislaag van de huid, waardoor de absorptiesnelheid meer dan 90% kan bereiken.

RF Handstuk

De sonde kan radiogolven uitzenden die 6 miljoen keer trillen per seconde. De hoogfrequente trillingen genereren warmte  en genereren wrijving in de huid, om het effect van versteviging van de huid te bereiken en het verbeteren van rimpels en lijntjes.

Huidschraper handstuk

Gebruik hoogfrequente trillingsgolven om het stratum corneum te verzachten en reinigt de huid diep.

 

 

 

Huidanalyse handstuk

Huidanalysator: Het beste hulpmiddel om huidanalyses te maken en bieden de beste oplossingen!

 

Kies voor kwaliteit, veelzijdigheid en effectiviteit. Kies voor het Multifunctionele 10-in-1 hydrafacial Aquastar van Lason. Upgrade vandaag nog uw praktijk en maak indruk op uw klanten met de meest geavanceerde laserbehandelingen op de markt.

Technische specificaties

Huidanalyse handstuk 28 Miljoen HD MEGA PIXELS
power 500W
RF frequentie 0.2-0.5MHz
Warmte & koud  warm: 36-46 / koud: 0-6
Ultrasound   1Mhz
Aquapeel handstukken zacht: 3 kopjes Hard: 8 kopjes
Aquapeel Vacuüm intensiteit: 4-5kg Vacuüm druk: 96Kpa
Waterstroom: ≤50L
Frequentie huidschraper 26-30MHz
Microlift Frequentie: 200Hz / 50-800Ua
Stroom 100-120V/ 60Hz 200-240V/50Hz
EMS NANO Mesotherapy Size 4X4mmX250Um
Garantie

Certificaten

Fabrikant

 1 jaar

CE / ROHS / ISO 9002

China

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl