Skip to content

Rebooster 4 in 1 beauty apparatuur

De Rebooster apparatuur maakt synergetisch gebruik van microvibratie. Het apparaat maakt gebruik van krachtige frequentie door middel van pulserende, ritmische actie om vanaf de buitenkant van de huid diep in de spieren door te dringen. Voordelen van deze behandeling:

  1. Dermolift HO(O2) Waterstof
  2. UV Blauwe LED-405nm/RODE LED-630nm.
  3. Aquafacial
  4. Dermalift is een Niet-chirurgische Face Lift-behandeling die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de spiervezels worden versterkt en verstevigd. Deze behandeling maakt gebruik van laagfrequente elektrische stroom om de spieren in het gezicht te stimuleren en herhaaldelijk te samentrekken en te ontspannen, waardoor er een gezichtsspiermassage-effect ontstaat..

3.500,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Dermolift behandeling

Dermolift HO(O2) Waterstof + UV Blauwe LED-405nm/RODE LED-630nm

Waterstof heeft anti-oxidatieve effecten en het combineert met vrije radicalen in het menselijk lichaam en zet het om in water, wat de vrije radicalen in het lichaam met 30% kan verminderen. Door de vrije radicalen te verwijderen, laadt de huid direct op, remmen we de huidveroudering en voorkomen pigmentatie. Herstel huidcellen en rem de aanmaak van melanine. Activeert de cel activiteit en versnelt de productie van collageen. Voorkom huidveroudering en verbeter rimpels.

Aqua Facial

Deze geavanceerde apparatuur maakt gebruik van gezuiverd water dat gescheiden wordt in waterstof- (H2) en zuurstofmoleculen (O2). Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging: In één uitgebreide behandeling verzorgt de Hydra Facial een intensieve hydratatie en huidverjonging en geeft daarnaast een ultieme, voedingsrijke boost dankzij de speciale essences voor uiteenlopende huidproblemen.

Het resultaat: Een ultra-schone, stralende huid die tot in de diepste huidlagen gehydrateerd is. De behandeling heeft bovendien een huid-verjongend effect dat meteen zichtbaar is: zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen. En dat alles dankzij de kracht van zuiver water!

Wat is LED lichttherapie?

LED lichttherapie is een niet-invasieve behandeling die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder acne, rimpels en pigmentatie. Het werkt door middel van lichtgolven die de huidcellen stimuleren en de productie van collageen en elastine verhogen, wat kan leiden tot een gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. LED lichttherapie kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, waardoor het een effectieve behandeling is voor mensen met acne of rosacea. Het kan ook het uiterlijk van donkere vlekken en verkleuringen verminderen, waardoor de huid een egaler uiterlijk krijgt. De werking van licht op onze huid is door wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Het licht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid. Al het licht wordt door de mitochondrium (de energiecentrale van de cel) geabsorbeerd. De ontstane energieproductie stimuleert de aanmaak van enzymen. De fibroblasten in de huid worden geprikkeld om weer of meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Ook het afweermechanisme in de huid wordt verbeterd. De golflengte van het licht, uitgedrukt in nanometers (nm) bepaalt wat er in de huid gebeurt. Zo zorgt het rode licht (650nm) voor huid- en spierversteviging en vermindering van pigmentatie. Het blauwe licht (405 nm) zorgt voor minder couperose, rosacea, ontstekingsreacties, ruimt deze sneller op en reguleert de talgproductie.

Gezichtsbehandeling met bio stroom is een populaire cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de algehele uitstraling en gezondheid van de huid. Bio stroom is een veilige, pijnloze en niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van elektrische stroom om de gezondheid van de huid te verbeteren.

Bio-stroom behandeling

Bio stroom wordt vaak gebruikt in de schoonheidsindustrie en is een effectieve manier om de teint van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De behandeling werkt door middel van microstroomtechnologie om het energieniveau van de huidcellen te verhogen, waardoor de celregeneratie wordt gestimuleerd en de huid er strakker en gezonder uitziet. Er zijn veel voordelen verbonden aan de behandeling met bio stroom. De behandeling kan helpen het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, pigmentvlekken te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Bovendien kan bio stroom helpen bij het elimineren van gifstoffen uit de huid en helpen bij de natuurlijke balans van de huid.
Het is belangrijk om de juiste opleiding te krijgen in het toepassen van bio stroom bij gezichtsbehandelingen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de behandeling op een veilige en effectieve manier wordt uitgevoerd. Een juiste opleiding in gezichtsbehandeling met bio stroom kan helpen bij het begrijpen van de apparatuur en technologie, samen met de beste werkwijzen en veiligheidsprocedures. Een professionele schoonheidsspecialist die bekwaam is in de behandeling met bio stroom kan de behandeling op maat voor elke klant aanpassen. Dit kan handig zijn voor klanten met specifieke huidproblemen of gevoeligheden. De schoonheidsspecialist kan de intensiteit van de bio stroom aanpassen of de focus van de behandeling veranderen om de specifieke wensen van de klant te behartigen.
In samenvatting bieden gezichtsbehandelingen met bio stroom een ​​veilige en effectieve manier om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het is belangrijk om voldoende training te volgen en de juiste apparatuur en technologie te gebruiken om ervoor te zorgen dat de behandeling op een veilige en effectieve manier wordt uitgevoerd. Een goed getrainde schoonheidsspecialist kan de behandeling aanpassen aan de specifieke wensen van de klant voor de beste resultaten.

Dermalift behandelingen

Dermalift is een Niet-chirurgische Face Lift-behandeling die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de spiervezels worden versterkt en verstevigd. Deze behandeling maakt gebruik van laagfrequente elektrische stroom om de spieren in het gezicht te stimuleren en herhaaldelijk te samentrekken en te ontspannen, waardoor er een gezichtsspiermassage-effect ontstaat.
Naast het gezichtsspiermassage-effect, bevordert het thermische effect van de lage frequentie ook het metabolisme van de huid, waardoor er leven in de huid wordt gebracht en de huid een gezonde gloed krijgt. De laagfrequente elektrische stroom werkt ook door het stimuleren van de productie van collageen en elastine in de huid, de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid.
Dermolift kan worden gebruikt op verschillende delen van het gezicht, inclusief de ogen. Het is een niet-invasieve en veilige behandeling die werkt door het versterken van de spiervezels in de huid, waardoor er een verhoogde bloed- en lymfecirculatie ontstaat. Dit zorgt op zijn beurt voor een betere zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid er jonger en stralender uitziet.
De behandeling kan snel worden uitgevoerd zonder verdoving en duurt ongeveer een uur per sessie. Meestal zijn er een aantal sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De resultaten zijn echter langdurig en kunnen tot enkele maanden duren.
Als je op zoek bent naar een niet-chirurgische behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de spieren in je gezicht te versterken en verstevigen, is Dermalift zeker een optie die je zou moeten overwegen. Het is een veilige en effectieve behandeling die je een jeugdige uitstraling kan geven zonder ingrijpende behandelingen.

 

Product naam Rollslim
Frequentie 1000 HZ
Dermolift technologie 1 HZ
UV licht 405 blauw led
UV licht 630 rood led
stroom zuurstof 80 cc pm
power 50w
Afmeting 58x40x52 cm
Gewicht 34 kilo
Garantie 1 jaar
Technologie RF cavitatie laserkoeling

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl