Skip to content

Ande Smart Massage Robot

Ande Smart massage robot

De Ande Smart massage robot, is een revolutionair apparaat dat een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan de wereld van ontspanning en welzijn. Deze hoog intelligente robotarm combineert geavanceerde technologieën, zoals radiofrequentie (RF) met massages, om een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden.

48.000,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

AI Vision Algoritme

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ande Smart massage robot is het AI Vision Algorithm, een geavanceerd visueel algoritme dat de robotarm in staat stelt om de behoeften van elke individuele gebruiker te herkennen en hierop in te spelen. Door middel van geavanceerde beeldherkenningstechnologie kan de robotarm precies bepalen waar en hoeveel druk er nodig is om maximale ontspanning te bereiken.

Infraroodtemperatuur

Een ander belangrijk aspect van de Ande Smart massage robot is het gebruik van infraroodtemperatuur. Door de integratie van infraroodtechnologie kan de robotarm niet alleen diep doordringen in de spieren en weefsels, maar ook de bloedcirculatie verbeteren. Dit zorgt voor een nog intensievere en doeltreffendere massage-ervaring.

Driedimensionale drukfeedbacksysteem

Het driedimensionale drukfeedbacksysteem is een innovatieve toevoeging aan de Ande Smart massage robot. Dit systeem maakt gebruik van geavanceerde sensoren om de druk die wordt uitgeoefend tijdens de massage voortdurend te meten en aan te passen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de massage altijd precies de juiste hoeveelheid druk uitoefent, waardoor maximale ontspanning en herstel mogelijk worden gemaakt.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de Ande Smart massage robot, en daarom is er een automatisch veiligheidssysteem ingebouwd. Dit systeem bewaakt voortdurend de druk die wordt uitgeoefend en zorgt ervoor dat deze binnen veilige grenzen blijft. Als de druk te hoog wordt, zal de robotarm automatisch de kracht verminderen of stoppen met masseren om letsel te voorkomen.

Gebruiksvriendelijk

De Ande Smart massage robot wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app, waarmee gebruikers hun massages kunnen aanpassen en personaliseren. Via de app kunnen ze de intensiteit, duur en massagepatronen instellen, zodat ze altijd de perfecte massage-ervaring kunnen creëren die aan hun behoeften voldoet.

Kortom, de Ande Smart massage robot van Lason Groothandel is een baanbrekend apparaat dat de wereld van massages en ontspanning transformeert. Met geavanceerde technologieën zoals het AI Vision Algorithm, infraroodtemperatuur, het driedimensionale drukfeedbacksysteem en een automatisch veiligheidssysteem, biedt deze robotarm een ongeëvenaarde, gepersonaliseerde en veilige massage-ervaring.

 

Model Ande Smart massage robot
Scherm 46.99 cm
RF Energie 1-100 watt 
RF Frequency 1MHZ
Veiligheidslevel
Certificaten CE 
Robot arm 1 arm
Handvaten   5 cap koppen voor gezicht & lichaam
Levertijd 4-8 weken
Toepassingen Ontspanningsmassage / afslankmassages / cellulite massages / Lichaamsmassages
Kleur zwart 
Garantie  1 jaar

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl