Skip to content

Ontdek de Kracht van Cavitatie

Lason Groothandel, toonaangevend in de schoonheids- en wellnessindustrie, heeft recentelijk een opmerkelijk apparaat gelanceerd: de cavitatie machine. Deze geavanceerde technologie combineert bipolair Radiofrequency (RF) met vacuum, 4 mechanische massage rolrichtingen en infaroodlicht energie. Met de belofte van vetreductie, lichaamsverstrakking en cellulitevermindering.

8.705,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Ontdek de Kracht van Cavitatie

Verjong uw Lichaam met het Nieuwe Apparaat van Lason Groothandel

Wat is een Cavitatie machine

De cavitatie machine van Lason Groothandel is ontworpen om effectieve lichaamsverbetering te bieden zonder chirurgische ingrepen. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van 6 technologieën om hardnekkig vet te verminderen, de huid te verstevigen en cellulitis aan te pakken. De combinatie van bipolair Radiofrequency, vacuum, 4 mechanische massage rolrichtingen,
635nm diodelaser dubbele frequentie (40,5 KHz + 28 KHz) en infaroodlicht energie maakt cavitatie een veelzijdige en krachtige methode voor niet-invasieve behandelingen.

Bipolair Radiofrequency (RF) – Vetvermindering en Huidverstrakking

Bipolair Radiofrequency is een bewezen technologie die vetcellen kan verminderen en de huid kan verstrakken. Het apparaat geeft gecontroleerde RF-energie af die diep doordringt in de huidlagen. Dit stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Tegelijkertijd breekt het de vetcellen af, wat leidt tot volumeverlies en contourverbetering.

Vacuumtechnologie – Afvoeren van Vet en Toxines:

Het cavitatie apparaat maakt gebruik van vacuumtechnologie om de behandelde gebieden te masseren en te stimuleren. Het vacuüm creëert een subtiele zuigkracht op de huid, waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd en vet en toxines worden afgevoerd. Dit helpt om de opgehoopte vetcellen en afvalstoffen in het lichaam af te breken en te verminderen.

4 Mechanische Massage Rolrichtingen – Vermindering van Cellulitis

Met zijn 4 mechanische massage rolrichtingen biedt het apparaat een gerichte en diepgaande massage. Deze rolrichtingen dringen diep door in de huid, waardoor de bloed- en lymfecirculatie wordt gestimuleerd. Hierdoor kan het cavitatie apparaat helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de textuur van de huid.

Infaroodlicht Energie – Verjonging en Versoepeling

Het infaroodlicht dat wordt uitgezonden door het cavitatie apparaat heeft meerdere voordelen. Het bevordert de microcirculatie en verhoogt de zuurstoftoevoer naar de weefsels, wat resulteert in een verbeterde huidverjonging en versoepeling. Het infraroodlicht nauwkeurig gericht op de behandelgebieden zorgt voor diepte-intensiteit voor een optimale behandeling.

Effectieve Lichaamsverbetering met het Nieuwe Cavitatie Apparaat 

 

Werking van de 635 nm Diode Laser

Het cavitatie apparaat maakt gebruik van een 635 nm diode laser, die bekend staat om zijn effectieve werking op vetcellen en huidverstrakking. Deze specifieke golflengte dringt diep door in de huid en stimuleert de adipocyten (vetcellen) om hun opgeslagen vet vrij te geven. Dit resulteert in een vermindering van vetophopingen en een slanker lichaam.

Dual Frequentie van 40.5 kHz + 28 kHz

Uniek aan dit cavitatie apparaat is de dual frequentie van 40.5 kHz + 28 kHz. De 40.5 kHz frequentie is effectief voor het afbreken en vernietigen van vetcellen, terwijl de 28 kHz frequentie helpt bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur. De gecombineerde werking van deze frequenties zorgt voor een complete en gerichte lichaamsverbetering.

Cellulitemanagement en Huidtextuurverbetering

Cellulite is een veelvoorkomend probleem dat vaak wordt geassocieerd met ongewenste vetophopingen. Het cavitatie apparaat met dual frequentie biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van cellulite. De 28 kHz frequentie richt zich specifiek op het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van de ‘sinaasappelhuid’. Dit resulteert in een gladdere en egalere huid.

Voordelen van de Cavitatie Machine

De cavitatie machine van Lason Groothandel biedt een reeks voordelen voor zowel klanten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele belangrijke voordelen zijn onder andere:

  • Vetvermindering en lichaamscontouring zonder chirurgische ingrepen.
  • Verstrakking en verjonging van de huid voor een jeugdig uiterlijk.
  • Vermindering van cellulitis en verbetering van de textuur van de huid.
  • Verbeterde bloed- en lymfecirculatie, wat de afvoer van vet en toxines bevordert.
  • Geschikt voor diverse behandelgebieden en huidtypes.

 

Model Cavitatie
Technologie Vacuüm+ bipolair RF+wiel+IR
Handvaten 3RF handvatten+1 cavitatiehandvat
Radiofrequentie RF 20M CRF
Radiofrequentie energie RF energy: 60J
Radio frequency: 1MHZ
Vacuüm 10~80Kpa,20~90Kpa
Rolrichtingen  4
Rol snelheid: 0-36rpm
 635nm diode laser dubbele frequentie(40.5KHz+28KHz
Display 10 inch kleurenscherm
Garantie  1 jaar