Skip to content

Cavitatie

Categorie:

Het BodySculpting cavitatie apparaat is in iedere salon op zijn plaats. Het apparaat heeft 5 verschillende functies en kan onder meer de volgende zones behandelen: cellulite, striae, oedeem en lipoedeem, verbetering van de microcirculatie en doorbloeding, huidverstrakking in lichaam en verbetering, overgewicht, figuurcorrectie, Gezichtsverstrakking, algeheel afslanken en behoud van het figuur. Het afslankapparaat werkt op basis van spierstimulatie, ultrasound, infra rood, lymfedrainage en lipolyse.

De cavitatie apparatuur maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen.

  • 1 jaar garantie
  • 5 functies
  • focus cavitatie
  • super pulse vacuum
  • bipolar rf ( 3 verschillende koppen)
  • rol massage
  • 940 nm infarood

5.400,00 excl. btw

Cavitatie: is een behandeling om af te slanken, door gebruik te maken van laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) om vetcellen af te breken. Het is een alternatief voor liposuctie met als grootste verschil dat het geen chirurgische behandeling is. Cavitatie is een natuurlijk fenomeen op basis van laagfrequente echografie. Het ultrasone veld creëert belletjes in de vloeistof die de vetcellen omringen, die geleidelijk groeien en imploderen. Omdat de membranen van vetcellen niet het structurele vermogen hebben om de trillingen te weerstaan, breekt het effect van cavitatie ze gemakkelijk af, terwijl het vasculaire, zenuw- en spierweefsel ontzien wordt. Ultrasone cavitatie is GEEN methode om af te vallen, maar om het lichaam te vormen. De behandeling wordt gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verminderen die gewoon niet verdwijnen met een dieet en lichaamsbeweging.

Het losgemaakte vet komt vervolgens in de bloedsomloop terecht en wordt opgenomen door de lever, nieren en spieren. De overtollige vetzuren en afvalstoffen die overblijven verlaten het lichaam op natuurlijke wijze.

Vacuüm en vetrotatie met infarood licht: Het verlaagt de ophoping van cellulitis. Het helpt de lymfe glad te maken en voert vetzuur en toxine af dat wordt afgebroken via het lymfesysteem. Vacuüm heeft onmiddellijk effect bij het vormen van het lichaam.

RF met laser: de multi-polaire radiofrequentie veroorzaakt een thermische reactie in het weefsel dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleert waardoor nieuw collageen wordt gevormd en de  elastinevezels van de huid er steviger uitzien en aanvoelen. De huid wordt consistent en uniform verwarmd zonder het risico van brandwonden. De laser gebruikt laserenergie om veilig (en pijnloos) de huid binnen te dringen en zich te richten op specifieke vetcellen (of vetcellen). Dit proces zorgt ervoor dat tijdelijke poriën verschijnen in de cellen waardoor de vet- (vetcellen) inhoud vrijkomt: water, glycerol (triglyceriden) en vrije vetzuren in de interstitiële ruimte waardoor de cellen krimpen.

Gerelateerde producten