Skip to content

Cavitatie

De Rollslim cavitatie apparatuur maakt synergetisch gebruik van ultrasound cavitatie gecombineerd met laserlipolyse en Roll active rf. Voordelen van deze behandeling:

 1. Roll Active RF : verhoog het metabolisme in het onderhuidse weefsel en verbeter het uiterlijk van cellulitis.
 2. Ultracavitatie : vermindert het vetcelvolume in hardnekkige gebieden.
 3. Laserlipolyse : gladmakende behandelingen voor cellulitis, vetvermindering en lichaamsvormende behandelingen.
 4. Beschermende koeling : Voor het voorkomen van epidermale schade en het optimaliseren van het comfort. Speciaal voor bodycontouring

4.050,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De Rollslim is een 4 in 1 cavitatie apparaat

Het apparaat heeft 4 functies in 1 waardoor de behandeling veel effectiever is en het de beste resultaten geeft. Het BodySculpting cavitatie apparaat is in iedere salon op zijn plaats. Het apparaat heeft 4 verschillende functies en kan onder meer de volgende zones behandelen:

 • cellulite,
 • striae,
 • oedeem en lipoedeem,
 • verbetering van de microcirculatie en doorbloeding,
 • huidverstrakking in lichaam en verbetering,
 • figuurcorrectie,

Cavitatie

Cavitatie: is een behandeling om af te slanken, door gebruik te maken van laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) om vetcellen af te breken. Het is een alternatief voor liposuctie met als grootste verschil dat het geen chirurgische behandeling is. Cavitatie is een natuurlijk fenomeen op basis van laagfrequente echografie. Het ultrasone veld creëert belletjes in de vloeistof die de vetcellen omringen, die geleidelijk groeien en imploderen. Omdat de membranen van vetcellen niet het structurele vermogen hebben om de trillingen te weerstaan, breekt het effect van cavitatie ze gemakkelijk af, terwijl het vasculaire, zenuw- en spierweefsel ontzien wordt. Ultrasone cavitatie is GEEN methode om af te vallen, maar om het lichaam te vormen. De behandeling wordt gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verminderen die gewoon niet verdwijnen met een dieet en lichaamsbeweging.

Het losgemaakte vet komt vervolgens in de bloedsomloop terecht en wordt opgenomen door de lever, nieren en spieren. De overtollige vetzuren en afvalstoffen die overblijven verlaten het lichaam op natuurlijke wijze.

Laserlipolyse

Laserlipolyse is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om vetophopingen op het lichaam te verminderen. Het is een niet-invasieve procedure die gebruikmaakt van laserenergie om vetcellen af te breken en te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt een laserapparaat op de huid geplaatst en gericht op het te behandelen gebied. De laserenergie dringt door tot diep in de huid en verwarmt de vetcellen, waardoor ze worden afgebroken. Het lichaam kan deze vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze afvoeren. Een van de voordelen van laserlipolyse is dat het een niet-invasieve behandeling is, wat betekent dat er geen operatie of incisies nodig zijn. Hierdoor is er ook geen hersteltijd nodig en kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Daarnaast kan laserlipolyse ook helpen bij het verstevigen van de huid, waardoor het behandelde gebied er strakker en gladder uitziet.

Roll active RF

bevordert de versnelling van de aanmaak van collageen en elastine, verhoging van de stofwisseling van vetcellen en verdichting van vetweefsel. Bevordert de uitscheiding van gifstoffen en afvalproducten door het lymfestelsel te activeren en zorgt voor een verbetering van de bloedvascularisatie.

DOELTREFFENDHEID: Klinische studies hebben aangetoond dat de combinatie van rotatiemassage met resistieve radiofrequentie niet alleen resultaten garandeert op het gebied van lichaamsremodellering en eliminatie van cellulitis, maar ook, dankzij de werking op huid-, spier- en vasculair niveau, de lymfecirculatie verbetert.

VEELZIJDIGHEID: Met de Rollslim kunt u eenvoudig zowel de energie van de resistieve radiofrequentie als de rotatiesnelheid configureren en regelen, om de behandeling veilig en effectief aan elke cliënt aan te passen. Het maakt het mogelijk om verschillende behandelingen aan te bieden aan een enkele cliënt.

RF met laser: de multi-polaire radiofrequentie veroorzaakt een thermische reactie in het weefsel dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleert waardoor nieuw collageen wordt gevormd en de  elastinevezels van de huid er steviger uitzien en aanvoelen. De huid wordt consistent en uniform verwarmd zonder het risico van brandwonden. De laser gebruikt laserenergie om veilig (en pijnloos) de huid binnen te dringen en zich te richten op specifieke vetcellen (of vetcellen). Dit proces zorgt ervoor dat tijdelijke poriën verschijnen in de cellen waardoor de vet- (vetcellen) inhoud vrijkomt: water, glycerol (triglyceriden) en vrije vetzuren in de interstitiële ruimte waardoor de cellen krimpen.

 1. Roll Active RF : verhoog het metabolisme in het onderhuidse weefsel en verbeter het uiterlijk van cellulitis.
 2. Ultracavitatie : vermindert het vetcelvolume in hardnekkige gebieden.
 3. Laserlipolyse : gladmakende behandelingen voor cellulitis, vetvermindering en lichaamsvormende behandelingen.
 4. Beschermende koeling : Voor het voorkomen van epidermale schade en het optimaliseren van het comfort. Speciaal voor bodycontouring
Product naam Rollslim
Radiofrequentie 10 MHZ
Cavitatie Frequentie 1 HZ
golflengte 650nm
Laserenergie 40nw
koeltemp -1 graad
power 50w
Afmeting 58x40x52 cm
Gewicht 50 kilo
Garantie 1 jaar
Technologie RF cavitatie laserkoeling

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl