Skip to content

Cool glamour+ Cryolipolyse & Bodysculpting (zwart)

De combinatie van twee technologieën zoals cryolipolyse + ems. Tweevoudige actie om snel 40% vetverlies en 35% spiergroei te bereiken. Het heeft duidelijk effect op de behandeling van bekkenspierherstel. Lift en verstevigt de huid tijdens het afvallen;

 • Hoge efficiëntie, Coolslimming stelt u in staat om 20.000 sit-ups in 30 minuten te doen om te versterken, spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet op te lossen.
 • Cool Glamour+ apparaat met 4 handgrepen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis cursus met certificaat

 

12.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Lason Groothandel, een toonaangevend bedrijf op het gebied van schoonheids- en wellnessoplossingen, heeft een revolutionair product gelanceerd genaamd Cool glamour+. Dit geavanceerde apparaat combineert Radiofrequency (RF), EMS en high focus elektromagnetische technologie, en belooft een doorbraak in de wereld van lichaamscontouring te zijn.

Introductie van Cool glamour+:

Cool glamour+ is ontworpen met als doel om op effectieve wijze vet te verminderen, de huid te verstevigen en het totale lichaam te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van drie krachtige technologieën – cryolipolyse, EMS en high focus elektromagnetische technologie. Door deze technologieën te combineren, biedt Cool glamour+ een unieke benadering van lichaamscontouring.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen, is een baanbrekende technologie die vetcellen selectief bevriest zonder schade aan te richten aan de omringende weefsels. Het proces maakt gebruik van gecontroleerde 360 graden koeling om de vetcellen bloot te stellen aan lage temperaturen, waardoor ze geleidelijk afgebroken en uit het lichaam geëlimineerd worden. Deze niet-chirurgische behandeling biedt een veilige en effectieve manier om plaatselijk vet te verminderen en de lichaamscontouren te verbeteren.

Waarom Kiezen voor de Cool glamour+ Cryolipolyse

 1. Ontdek een Lucratieve Niche: Het vakgebied van cryolipolyse groeit snel, en het is een geweldige kans om je te onderscheiden in de beauty- of wellnessindustrie. Door het betreden van deze niche kun je een waardevolle vaardigheid ontwikkelen en je klantenbestand vergroten.
 2. Niet-Chirurgische en Veilige Behandeling: Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure zonder operatie, incisies of hersteltijd. Als gecertificeerde cryolipolysespecialist kun je een veilige en effectieve behandeling bieden aan je cliënten, zonder de risico’s die gepaard gaan met chirurgische ingrepen.
 3. Hoogwaardige Technologie en Apparatuur:  Je zult vertrouwd raken met de nieuwste cryolipolyse-apparaten en hun functionaliteiten, waardoor je in staat bent om de beste resultaten te behalen voor je cliënten.
 4. Praktische Vaardigheden en Training: Tijdens de gratis cursus bij aankoop van de cryolipolyse apparaat krijg je gedegen training in de bediening en leer je de juiste technieken en protocollen toepassen. Je zult hands-on ervaring opdoen tijdens praktijksessies en begeleiding ontvangen van ervaren professionals.
 5. Zakelijke Ondersteuning: Naast het leren van de technische vaardigheden, biedt een cryolipolyse cursus ook zakelijke ondersteuning. Je krijgt inzicht in marketingstrategieën, het aantrekken van cliënten en het opbouwen van een succesvolle praktijk rond cryolipolyse.

Bodycontouring zonder grenzen: Voldoe aan de unieke behoeften van verschillende doelgebieden.

 

Radiofrequency (RF) Technologie

RF is een bewezen methode voor niet-invasieve huidverstrakking en vetreductie. Het werkt door middel van gecontroleerde verwarming van de weefsels, waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en vetcellen worden afgebroken. Cool glamour maakt gebruik van geavanceerde RF-technologie om gerichte warmte-energie af te geven aan de gewenste gebieden, resulterend in verstrakking en verjonging van de huid.

EMS Technologie

EMS, oftewel Elektro Musculaire Stimulatie, is een techniek waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties op te wekken. Cool glamour+ maakt gebruik van EMS om spieren te activeren, versterken en tonen. Door de spieren te stimuleren, kan het apparaat helpen om een strakker en meer gedefinieerd uiterlijk te creëren.

High Focus Elektromagnetische Technologie

High focus elektromagnetische (HIFEM) technologie is een baanbrekende methode om spiergroei te bevorderen en vetcellen te verminderen zonder enig ongemak of ongemak voor de patiënt. Cool glamour+ maakt gebruik van HIFEM om krachtige elektromagnetische pulsen naar de spieren te sturen, wat resulteert in intense supramaximale spiercontracties. Dit proces leidt tot spieropbouw en vetverlies, zelfs op moeilijk te bereiken gebieden.

Voordelen van Cool glamour+

Cool glamour+ biedt tal van voordelen voor zowel cliënten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

 • Vetvermindering en lichaamscontouring zonder chirurgische ingreep.
 • Verbeterde huidverstrakking en vermindering van cellulitis.
 • Opbouw en versterking van spieren voor een strakker en meer geproportioneerd lichaam.
 • Korte behandelduur en vrijwel geen hersteltijd.
 • Veilig en geschikt voor verschillende lichaamstypen en huidskleuren.

Cool glamour+ van Lason Groothandel is een geavanceerd apparaat dat coolslimming, EMS en high focus elektromagnetische technologie combineert voor een ongeëvenaarde lichaamscontouring ervaring. Met bewezen resultaten op het gebied van vetvermindering, huidverstrakking en spieropbouw, is Cool glamour+ de toekomst van schoonheid en welzijn. Aarzel niet om contact op te nemen met Lason Groothandel om meer te weten te komen over Cool glamour+ en hoe het uw schoonheidssalon of wellnesspraktijk kan transformeren.

Het verlangen naar een platte sixpack en strakke, strakke billen is voor velen cliënten een wens. Bodysculpt is een innovatieve technologie die een revolutie teweegbrengt in de spieropbouw in de buik, benen en billen. Bodysculpt is het eerste apparaat om spieren van de cliënten op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Door de procedure van elektromagnetische therapie met hoge intensiteit kan men de huidige spieren vergroten en nieuwe spiervezels laten groeien. De bodysculpt-procedure zorgt ervoor om de buikspieren, billen, armen, kuiten en dijen te behandelen. Een geweldig niet-chirurgisch alternatief voor de brazilian butt lift.

 

 

 

Model 2 in 1 
Technology : Cryolipolyse + bodycontouring
4 handvaten
Niet alleen kunnen vier handstukken tegelijkertijd werken. Gebruikers kunnen ook de koel- en zuigniveaus onafhankelijk aanpassen om op maat gemaakte sessies voor hun cliënten te bieden.
Handvaten zijn gemaakt van dubbel isotherm: Dit zorgt voor temperatuurstabilisatie voor de veiligheid van de behandeling
Medische LSR-siliconen: De handvaten hechten perfect  aan de huid, zachte en zachte aanraking
Vierwegcontrolesysteem Het zorgt voor voldoende energie en onbelast werk, wat de stabiliteit en levensduur van de machine ten goede komt.

Bovendien ondersteunt het de onafhankelijke parameterinstellingen van elk handstuk, waardoor een aangepaste behandeling voor verschillende klanten en verschillende doelgebieden virtueel wordt gerealiseerd.

39,62 cm Android-lcd-scherm

Niet alleen ergonomisch functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk – dat is CoolSlimming™, dat voldoet aan de behoeften van beoefenaars van verschillende lengtes en verschillende toepassingsscenario’s.

Android-systeem realiseert afstandsbediening van mobiele telefoons. Elke app kan worden geïnstalleerd, inclusief video’s, muziek, enz., om klanten en spa-eigenaren meer plezier te bezorgen.

Reiniging met één sleutel De functie kan automatisch onzuiverheden reinigen en verwijderen die in de handstukken en de luchtinlaat sijpelen, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd.
Vacuüm Druk (Kpa) 10~80Kpa
Koeling -10tot ~ 45 ℃
Pulsbreedte 260 μs
Koppen

4 ( Optioneel 3 koppen)

Behandel tempratuur 5 ℃-40 ℃
Garantie  2 jaar

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl