Skip to content

Cold Plasma pen

Cold plasma pen. Huidvernieuwing van binnenuit

 • Nauwkeurige stroomregeling
 • Ergonomisch en verfijnd ontwerp
 • Kleur: Zwart of Rood

1.254,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Wat is cold plasma

Onder een controleerbare manier wordt de naaldvormige plasmakolom op fractionele wijze en punt voor punt op het huidoppervlak vrijgegeven. Het principe is om gas in de lucht te ioniseren om meer kleine elektrische bogen te creëren. Weefsels worden (sublimeren) behandeld en voorkomen dat ongewenste warmte naar de omliggende gebieden wordt verspreid. De warmte wordt breder en wordt vervolgens overgebracht in de epidermis tot aan de papillaire laag die fibroblastcellen bevat. Het resultaat is samentrekking en aanscherping van de huidcellen, leidt tot hermodellering van de huid en verbetering van verschillende tekenen van veroudering en littekens enz.

 • Werkstoffen dringen dieper in de huid.
  Tijdens een Cold Plasma behandeling ontstaan er kleine kanaaltjes in de celmembramen. Hierdoor worden deze beter doorlaatbaar en kunnen de werkstoffen beter worden opgenomen.
 • Vermindering van onzuiverheden bij vette huid/acné
 • Vermindert bacteriën en gaat ontstekingsprocessen tegen.
 • Verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van de huid.
 • Vermindering van couperose
 • Ontslakking en ontgiftiging van de huid.
 • De stofwisseling in de huid verhoogd.
 • Verhoogde doorbloeding
 • Verlichting van pijn en ontstekingen
 • werkt tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Een voordeel van cold PLASMA is dat er geen chemische middelen of medicijnen gebruikt worden. Hierdoor bouwt men geen resistentie op en de behandeling is zelfs volledig vrij van bijwerkingen, veroorzaakt geen pijn of complicaties na de behandeling!

Hoe werkt cold plasma?

Voordat het zijn koude plasma ontketent, gebruikt het apparaat therapeutische RF-energie om de onderliggende huidweefsels te oververhitten. Dit korte moment van interne verwarming, duurt minder dan een tiende van een seconde, voordat het gebied wordt overspoeld met koud plasma; het is het unieke samenspel tussen diepe verwarming en snelle afkoeling dat onmiddellijke weefselverstrakking en verbluffende huidverstrakkingsresultaten oplevert.

Korte onderhuidse weefselverwarming heeft nog een ander groot voordeel: het stimuleert collageengroei en elastine vernieuwing, waardoor uw huid effectief van binnenuit wordt vernieuwd. Collageen is het belangrijkste eiwit dat je huid structuur geeft; elastine is het eiwit dat ervoor zorgt dat je huid zijn vorm behoudt Een cold plasmabehandeling bevordert de keratine en granulaire cellen in de epidermale huidlaag. Ook collageen 1 en collageen 3 wordt door een cold plasma behandeling gestimuleerd.

Het koude plasma stroomt uit het apparaat terwijl het over de huid gaat, wat een onmiddellijke samentrekking van onderhuidse weefsels en een bijna onmiddellijke verbetering van de oppervlaktehuid veroorzaakt. Het resultaat? Na slechts één cold Plasma behandeling ziet de huid er merkbaar strakker, gladder en gezonder uit.

Specificaties cold plasma pen
Garantie 1 jaar
Wattage 1.5W; 2.5W; 3.5W; 4.5W
pulseduur continu stand
Tempratuur cold plasma ≤55℃
pulseduur continu stand
frequency 15 hertz
pulsebreedte 6.6ms / 16.6ms / 33.33ms /50ms
CE gecertificeerd Kleur zwart of rood

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl