Skip to content

Couperose / haarvaten laser 980 nm

De couperose / haarvaten laser van Lason Groothandel is een geavanceerd apparaat dat uitstekende behandelresultaten levert voor een breed scala aan vasculaire aandoeningen, zoals haarvaten, rosacea en couperose. Met zijn golflengte van 980 nm en de integratie van een koelkop voor comfort, biedt deze laser een effectieve en pijnloze behandeling voor cliënten. Dankzij de veelzijdige toepassingen en voordelen zoals hoge precisie en snelle behandelingstijden, is de vasculaire laser van Lason Groothandel een onmisbaar instrument voor medische professionals die uitstekende zorg willen bieden aan hun cliënten.

Voordelen couperose / haarvaten laser

  • Inzetbaar bij meerdere behandelingen
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • Medische CE gekeurd
  • Garantie 2 jaar

4.200,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De Vasculaire Laser van Lason Groothandel: Het Nieuwe Tijdperk van Efficiënte Behandeling

Welkom bij een inleiding tot de geavanceerde vasculaire laser van Lason Groothandel. Ontworpen om effectieve en comfortabele behandelingen te bieden, heeft deze laser een golflengte van 980 nm en is voorzien van een innovatieve koelkop die ongemak minimaliseert.  De vasculaire laser van Lason Groothandel is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals haarvaten, rosacea, couperose en de aanwezigheid van roodheden. Met een golflengte van 980 nm, biedt deze laser een afgestemd doordringend vermogen dat effectieve energie levert om de doelgebieden te behandelen, terwijl het omliggende weefsel wordt beschermd.

Unieke Eigenschappen van de Vasculaire Laser

  • Golflengte van 980 nm: De vasculaire laser van Lason Groothandel maakt gebruik van een golflengte van 980 nm, wat resulteert in een uitstekende absorptie door hemoglobine, waardoor de behandeling van vasculaire aandoeningen zeer effectief wordt.
  • Koelkop Technologie: Dankzij de innovatieve koelkop kan de laser de huid tijdens de behandeling koelen, waardoor eventueel ongemak tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt voor een comfortabele ervaring voor de patiënten en maakt langere behandelingssessies mogelijk.

Voordelen van de Vasculaire Laser

1. Hoge Precisie: De vasculaire laser van Lason Groothandel maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de doelgebieden nauwkeurig te behandelen, terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Dit zorgt voor een hogere precisie en minimaliseert het risico op neveneffecten.
2. Snelle Behandelingstijd: Dankzij de krachtige werking van de laser en de precieze afstemming van de golflengte worden behandelingen efficiënt uitgevoerd, waardoor de totale behandeltijd wordt verkort.
3. Veelzijdige Toepassingen: De vasculaire laser kan worden gebruikt voor een breed scala aan medische en cosmetische toepassingen. Naast het behandelen van vasculaire aandoeningen, kan de laser ook worden ingezet voor huidverbetering, het verwijderen van pigmentvlekken en het verminderen van littekens.
4. Minder Hersteltijd: Dankzij de gerichte energieafgifte en de bescherming van het omliggende weefsel, is er meestal weinig tot geen downtime na de behandeling, waardoor cliënten snel hun dagelijkse routine kunnen hervatten.

Toepassingen van de Vasculaire Laser

1. Haarvaten: De vasculaire laser is een effectieve oplossing voor de behandeling van zichtbare adertjes in het gezicht. De geconcentreerde energie van de laser vernietigt selectief de beschadigde bloedvaatjes, waardoor ze geleidelijk vervagen.
2. Rosacea en Couperose: Met zijn specifieke golflengte kan de vasculaire laser gericht rosacea en couperose behandelen, waardoor roodheid en zichtbare aderen worden verminderd, wat leidt tot een egalere teint.
4. Huidverbetering: Naast het behandelen van vasculaire aandoeningen, kan de laser worden ingezet voor huidverbetering.

 

 

Product naam 980 nm diode laser
Scherm grootte 21.34 cm
Hertz 50-60 hz
Handvaten 2
Pulsduur 0-800ms
2 jaar garantie
Watt 40 watt
Volt AC 230v -220v /50-60HZ
Medisch CE / ISO Certificaat
Stotgrootte 0.5mm
Pulsevertraging 0-1000ms

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl