Skip to content

pico5 portable laser

Ontdek de nieuwe draagbare picolaser met een medisch CE-certificaat van Lason Groothandel! Deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen om tattoos en permanente make-up effectief te verwijderen. Daarnaast biedt de picolaser verschillende huidverjongende behandelingen en behandelt het ook littekens en pigmentatie.

Met de draagbare picolaser van Lason Groothandel ben je verzekerd van kwaliteit en resultaten. Het apparaat is voorzien van een medisch CE-certificaat, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Je kunt dus vertrouwen op de veiligheid en effectiviteit van deze laser.

 • De Pico5 portable laser is geschikt voor:
  • het verwijderen van alle kleuren tatoeages
  • het verwijderen van permanent make-up
  • behandelen van acne littekens
  • verwijderen van pigmentaties
  • behandelen van rimpels
  • 3 golflengtes 532 / 1064 / 1320
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • medisch CE gekeurd

De pico5 laser wordt alleen verkocht als pakket met opleiding. voor meer informatie over de opleiding klik hier

4.240,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Tattoos verwijderen met de pico laser

De Pico5 portable laser is een veelzijdige medisch Ce gekeurde picolaser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en permante make-up. Deze picolaser 5 maakt gebruik van 5 golflentes waarbij één laserkop speciaal voor permanent make-up kan worden gebruikt. Hierdoor kun je veilig, snel en effectief werken.

Permanent make-up verwijderen met de picolaser

Permanent make-up verwijderen is vaak moeilijk met de reguliere picolasers. Dit heeft te maken met de dunne huid en de huidlaag waarin de pmu zich bevindt. Met de speciale laserkop voor permanent make-up pigmenten is dit heel eenvoudig. Door de speciale permanent make-up verwijderingslaser kop wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind.

Picolaser technologie

De picolaser maakt gebruik van de nieuwste picoseconde-technologie, waardoor het mogelijk is om tattoos en permanent make-up snel en effectief te verwijderen. Deze technologie maakt gebruik van ultrakorte laserpulsen die de inktdeeltjes in de huid afbreken, waardoor ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om zelfs hardnekkige tattoos en verkleurde permanente make-up volledig te verwijderen.

Huidverjonging

Naast het verwijderen van tattoos en permanente make-up, biedt de picolaser ook huid verjongende behandelingen aan. Door middel van gecontroleerde laserenergie wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dit resulteert in een jeugdigere uitstraling en een gezonde huid. Collageen en elastine worden afgebroken met het ouder worden en de fibroblasten worden inactief. De behandeling met de pico5 laser activeert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid waardoor de huid wordt verstrakt. Je huid maakt opnieuw collageen en elastine aan, dit proces heet neocollagenese. Bij de pico5 laser behandeling wordt alleen gebruik gemaakt van het stimuleren van lichaamseigen collageen. Dit geeft natuurlijke, zichtbare resultaten zonder dat hier een operatie voor nodig is. Door het gebruik van de 755 golflengte met de portable pico5 laser kun je  diep in de huid doordringen om de fibroblasten te activeren en kan er een doeltreffende huidverjonging bereikt worden.

Littekens

Een littekenbehandeling werkt op dezelfde wijze als de huidverjonging. Door de zeer kleine bundels van hitte in de huid kun je de huid weer aanzetten tot collageen en elastine aanmaak, waardoor het litteken veel minder opvallend zal zijn. Een garantie om een litteken volledig te kunnen verwijderen is er helaas niet. Wel kun je het litteken vaak gladder maken en zachter.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan vaak door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met een laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen. Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met een picolaser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken..

Naast deze gebruikelijke toepassingen kan de ND:YAG laser 5 ook worden gebruikt voor de behandeling van kalknagels.
Kies voor de draagbare picolaser van Lason Groothandel en geniet van de vele mogelijkheden die dit apparaat biedt. Of je nu tattoos en permanent make-up wilt verwijderen,  huidverjongende behandelingen wilt gevenn of littekens en pigmentatie wilt behandelen – met de picolaser ben je verzekerd van veiligheid, kwaliteit en goede resultaten. Neem nu contact op met Lason Groothandel en ontdek de mogelijkheden van deze geweldige portable picolaser!

 

Product naam Yag-laser / pico5 portable laser
spotgrootte 8-6 mm spotgrootte
Golflengtes 1064 / 1320 / 532
Puls energie ≥ 450mj Single Wavelength

≥ 1500mj Maximum Energy

Puls breedte <6 ns
1 jaar garantie
Frequentie 1Hz-6Hz
Watt 110V/220V 50-60Hz
Richtlamp 1-7 mm
Kleuren display

Gewicht

 

28 kilo

koelsysteem

Fabrikant

lucht koeling en Water koeling

China

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl