Skip to content
Mesogun startpakketten

Bij Lason groothandel hebben wij samengestelde startpakketten die je na een opleiding of cursus kunt kopen om direct te starten met het geven van behandelingen in je salon of praktijk. Hoe handig is het als je een pakket koopt waar alles wat je nodig hebt al in zit? Dat is het mooie aan onze startpakketten.

Met de verschillende mesogun startpakketten kun je behandelingen geven aan je cliënten zodat zij er jonger en frisser uit zien. Het effect van een Skinbooster behandeling is zichtbaar na 2-4 weken, de elasticiteit, gladheid en vochtbalans van de huid zijn verbeterd. Rimpels worden verminderd en de huid krijgt een prachtige glow en heeft een langdurig effect.

Met de mesogun filler pakketten van Lason Groothandel, kun je een fillerbehandeling geven. Een filler behandeling is een cosmetische behandeling, die wordt gebruikt om de verschijning van gezichtslijnen en rimpels te minimaliseren. om een ​​jeugdige uitstraling te herstellen bij je cliënten. Het is een geweldige behandelingsoptie voor diegenen die de tekenen van veroudering willen tegengaan, maar niet bereid zijn om een invasieve behandelingen te ondergaan, zoals een traditionele facelift. Je kunt er lipfiller behandelingen geven aan je cliënten voor een direct mooi resultaat.