Skip to content
Henna brows startpakket

Henna brow startpakket bestellen

Wenkbrauwen verven met henna is de beste optie om door natuurlijke kleuring de wenkbrauwen een mooie vorm te geven. De procedure wordt uitgevoerd met bruine henna, een tint die door specialisten voor elke persoon afzonderlijk wordt geselecteerd. De verf komt niet in de onderhuidse lagen; het wordt op het huidoppervlak aangebracht, dus de procedure vindt plaats zonder pijn in hun gewaarwordingen erna, er is geen zwelling.

Voor het kleuren van wenkbrauwen met henna worden alleen natuurlijke pigmenten gebruikt die de gezondheid niet schaden. Henna heeft niet alleen een versterkend effect, maar verbetert ook de structuur van de wenkbrauwhaartjes. Wenkbrauwen verven met henna is veel goedkoper dan microblading.

Henna brows beïnvloedt alleen de haren en de bovenste laag van de opperhuid, dus de procedure is pijnloos en heeft een tijdelijk effect. Eerst voert de henna brow specialist een wenkbrauwcorrectie uit en selecteert zij de vorm die ideaal is voor de klant. Daarna past de henna brow specialist het hennapatroon toe en past het indien nodig aan. Aan het einde van de procedure geeft de specialist alle nodige aanbevelingen voor de verzorging van de wenkbrauwen.

Om een ervaren specialist te worden en de techniek van het henna verven van wenkbrauwen vloeiend te leren, volg de cursus henna brows en brow lamination bij Huidspecialist opleidingen. Je startpakket kun je bestellen bij Lason groothandel

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl