Skip to content

Startpakket anti-cellullite

Startpakket anti-cellulite mesotherapie

Startpakket anti-cellulite bevat:
1x doos cellucare 10 x 5ml
20x 5 puntsnaaldcartridge
20x  syringe
20x optreknaalden
20x optrek syringe
1 x Alhydran 30 ml

464,45 excl. btw

Wat houdt een Cellulite mesotherapie behandeling in?

Mesotherapie is een behandeling voor verschillende huidverbeterende behandelingen, waarbij kleine dosseringen met geconcentreerde serums rechtstreeks in de doelgebieden worden geïnjecteerd.

Mesotherapie kan worden toegepast in geval van cellulite in elk stadium, ongeacht het gebied – op de dijen, heupen en billen, evenals bij cliënten die klagen over een slappe huid met een slechte conditie.

VOORDELEN VAN CELLULITE MESOTHERAPIE

 • Versneld metabolisme van vetcellen
 • Stimulatie van fibroblasten om collageen en elastine te produceren
 • Aanmaak van nieuwe bloedvaten
 • Verbeterde microcirculatie
 • Stimulatie van huidregeneratie – vervanging door nieuwe cellen
 • Verhinderde aanmaak van schadelijke vrije radicalen
 • Juiste huidvoeding

Startpakketten Lason Groothandel – De beste keuze voor jouw schoonheidssalon

Het runnen van een succesvolle schoonheidssalon vereist niet alleen uitstekende vaardigheden en ervaring, maar ook hoogwaardige producten die jouw behandelingen naar een hoger niveau tillen. Bij Lason Groothandel begrijpen we de behoeften van professionals zoals jij en bieden we een uitgebreid assortiment startpakketten aan die speciaal zijn samengesteld om jouw salon direct van start te laten gaan. In deze tekst zullen we de voordelen van onze startpakketten verkennen en waarom je met ons de beste producten kunt gebruiken voor jouw behandelingen.

Voordelen van onze startpakketten

 1. Compleet assortiment: Onze startpakketten bevatten alle essentiële producten en apparatuur die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw behandelingen. Van huidverzorgingsproducten tot behandelkits, elk pakket is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, zonder dat je apart producten hoeft te kopen.
 2. Kwaliteit gegarandeerd: Bij Lason Groothandel streven we altijd naar de beste kwaliteit. Onze startpakketten bevatten hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die vertrouwd worden door professionals in de schoonheidsindustrie. Door onze startpakketten te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je werkt met producten die voldoen aan de hoogste standaarden en die de beste resultaten voor jouw klanten garanderen.
 3. Kostenbesparend: Door te kiezen voor een startpakket van Lason Groothandel bespaar je tijd en geld. In plaats van afzonderlijke producten en apparatuur te kopen, bieden onze startpakketten een kosteneffectieve oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien kunnen we door onze sterke relaties met leveranciers concurrerende prijzen aanbieden, waardoor je waarde krijgt voor je investering.
 4. Gemakkelijke implementatie: Onze startpakketten zijn ontworpen om een soepele implementatie in jouw schoonheidssalon mogelijk te maken. Elke kit wordt geleverd met gedetailleerde instructies en richtlijnen, zodat je precies weet hoe je de producten kunt gebruiken en de beste resultaten kunt behalen. Of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de schoonheidsindustrie, onze startpakketten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in jouw huidige behandelingsprotocollen.
 5. Voordeel van merkbekendheid: Door de beste producten van gerenommeerde merken te gebruiken, zoals die in onze startpakketten, profiteer je van de merkbekendheid en reputatie die deze merken met zich meebrengen. Dit kan jouw salon helpen om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij jouw klanten, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van een loyale klantenkring.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat het kiezen van de juiste producten voor jouw schoonheidssalon van vitaal belang is voor succes. Onze startpakketten bieden een complete en hoogwaardige oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Door te profiteren van de voordelen van onze startpakketten, zoals het gemak, de kostenbesparing en de garantie van het gebruik van de beste producten, creëer je een solide basis voor jouw behandelingsaanbod. Begin vandaag nog met het gebruik van de startpakketten van Lason Groothandel en breng jouw schoonheidssalon naar nieuwe hoogtes van succes.

Huidspecialist opleidingen is de specialistische opleider op het gebied van trainingen. Wij hebben voor de cursisten een startpakket samengesteld zodat je direct aan de slag kunt conform de richtlijnen van de GGD.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl