Skip to content
Carboxy startpakket

CARBOXYTHERAPIE
Wanneer we ouder worden is dit helaas te zien aan onze huid. De huid ziet er dof uit en gaat vaak meer lijnen en rimpels tonen. Bij een carboxy behandeling blazen wij letterlijk nieuw leven in uw huid. De meeste innovatieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en verbetering! Hiervoor is Carboxytherapie de oplossing. Vrij wel pijnloos en direct resultaat!

Carboxytherapie bestaat uit het injecteren van de huid met kooldioxide, het gas dat champagne bubbels geeft. Kooldioxide is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het is van nature aanwezig in het menselijk lichaam. De nieuwste toepassing ervan is een injectie in de huid om deze jonger te maken. Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verhelpen, de huid helderder maken, de huid strakker maken en het vet te verminderen. Na injectie onder de huid maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt. De cellen functioneren beter en de collageen-en elastine productie in de opperhuid en lederhuid worden gestimuleerd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl