Skip to content
Hygiëne pakket

Door het nemen van hygiënische maatregelen bij beautybehandelingen zoals pmu en mesogun behandelingen kan (her)besmetting van de wond met micro-organismen voorkomen worden.

Met een goede handhygiëne en het dragen van handschoenen wordt besmetting van een wond via de handen voorkomen.

Hygiëne is meer dan alleen handen wassen met water en zeep.  Wist je bijvoorbeeld dat het ook van belang is dat je je handen beter kunt drogen met papier in plaats van met een elektrische handdroger voor een beautybehandeling? Met een elektrische handdroger blijven er tweemaal zoveel bacteriën en/of virussen op de handen achter. Bij katoenen handdoekrollen worden de bacteriën of virussen meegenomen in de binnenkant van de automaat, waar ze zich kunnen nestelen. Terwijl papier, door de frotterende werking, juist de restbacterie absorbeert.

De startpakketten van Lason groothandel zijn uitgerust van de juiste producten en materialen, zodat je tijdens jouw pmu of mesogun behandeling veilig en hygiënisch kunt werken.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl