Skip to content
Startpakket cuppen

Cupping is een massagetechniek waarbij lokale zuigkracht op de huid wordt gecreëerd om de doorbloeding te vergroten en genezing te bevorderen.

Cupping is een effectieve massagetechniek om de bloedcirculatie van het lichaam te verhogen, gifstoffen te verwijderen, striae te verminderen en het genezingsproces te bevorderen. Cupping past een gedeeltelijk vacuüm toe om de spanning op de huid en onderliggende weefsels te verbeteren. Het verlichten van spanning bevordert een toename van de bloedstroom, wat het proces van het helen van beschadigde gebieden bevorderd en gifstoffen te verwijderen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Het verwijderen van afvalstoffen in het lichaam kan leiden tot spanningsverlichting zonder dat er veel druk wordt uitgeoefend. Cupping kan over elk deel van het lichaam worden gebruikt zolang er een afdichting is tussen de huid en de cup.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl