Skip to content
BB Glow startpakket

De strijd tegen fijne lijntjes, ongelijkmatige teint en puistjes kan eindeloos lijken, maar het is er een waar we allemaal mee worstelen. Leeftijd, hormonen, ons dieet, UV-stralen en meer kunnen allemaal van invloed zijn op de gezondheid en levendigheid van onze huid.

Het bedekken van onvolkomenheden en grote poriën met make-up is op zijn best een kortetermijnoplossing, maar het is alles wat we tot nu toe wisten.

BB Glow-behandelingen maken gebruik van de nieuwste technologie en wetenschappelijk bewezen methoden en formuleringen om deze problemen en meer te verbeteren.

Een skin glow behandeling is de nieuwste trend op het gebied van huidverzorgingstechnologie. Deze methode van huidverzorging is een populaire behandeling in Singapore en Korea, levert verbluffende resultaten op en vindt nu zijn weg over de oceaan naar Nederland en België. De BB Glow behandeling is een intensieve huidbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van het stimuleren van de collageenproductie.

BB Glow-behandelingen voorzien de huid ook van BB-serum, dat is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het BB-serum wordt aangebracht met een Dermapen, die micronaalden gebruikt om de huid binnen te dringen. Micronaalden zijn zo klein dat ze nauwelijks voelbaar zijn en de behandeling is uiterst zacht. Heb je een cursus gevolgd bij Huidspecialist opleidingen en wil je direct aan de slag. Bestel dan het BB glow pakket van Lason groothandel.