Skip to content

Startpakket microneedeling

Bekijk ons aanbod van het microneedeling startpakket. Hygiëne producten en klapp zijn inbegrepen voor een ideale start van jouw nieuwe microneedeling behandeling. Het pakket bevat alle producten om +/- 40 behandelingen te kunnen uitvoeren.

Startpakket microneedeling pakket bevat:

 • 20x 11 punt naalden
 • 20x 36 punt naalden
 • 20x 42 punt naalden
 • 1x Alhydran met spf 59 ml
 • 1x doos strechtcare 10x 5 ml
 • 1x doos maskers
 • 1x Reinigingsmilk Klapp 500 ml
 • 1x Reinigingslotion Klapp 500 ml
 • 1x eye make-up remover Klapp 125 ml
 • 1x enzyme peel 250 ml
 • 1x optreknaalden 100 stuks
 • 1x optrek syringe 100 stuks

 

487,00 excl. btw

Wat is een microneedeling behandeling

Microneedeling behandelingen ondersteunen de huid met een hydraterende of huidverbeternd serum. Het serum wordt op de huid aangebracht met een Dermapen en een 36,42,11,24 of nano naaldpatroon voor eenmalig gebruik om het serum in de huid te sluizen.

We leggen veel nadruk op huidverbetering en huidverjonging, het verwijderen van de afvalstoffen die het gezicht teisteren van de stress, roken en slechte eetgewoonten. met microneedeling zorgt voor een onmiddellijk en geleidelijk effect van het gladmaken en verhelderen van de huid. Het effect van deze behandeling zal merkbaar zijn na de eerste behandeling. Het serum blijft echter ongeveer twee weken inwerken op de bovenste laag van je huid. We adviseren je om jou klanten de procedure 4 tot 5 keer te laten herhalen, met een tussenpoos van drie tot 4 weken om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Wil je graag starten met het geven van deze behandeling in je salon en heb je een opleiding gevolgd bij de Huidspecialist opleiding, bestel dan een startpakket en je kunt direct aan de slag.

Startpakketten Lason Groothandel – De beste keuze voor jouw schoonheidssalon

Het runnen van een succesvolle schoonheidssalon vereist niet alleen uitstekende vaardigheden en ervaring, maar ook hoogwaardige producten die jouw behandelingen naar een hoger niveau tillen. Bij Lason Groothandel begrijpen we de behoeften van professionals zoals jij en bieden we een uitgebreid assortiment startpakketten aan die speciaal zijn samengesteld om jouw salon direct van start te laten gaan. In deze tekst zullen we de voordelen van onze startpakketten verkennen en waarom je met ons de beste producten kunt gebruiken voor jouw behandelingen.

Voordelen van onze startpakketten

 1. Compleet assortiment: Onze startpakketten bevatten alle essentiële producten en apparatuur die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw behandelingen. Van huidverzorgingsproducten tot behandelkits, elk pakket is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, zonder dat je apart producten hoeft te kopen.
 2. Kwaliteit gegarandeerd: Bij Lason Groothandel streven we altijd naar de beste kwaliteit. Onze startpakketten bevatten hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die vertrouwd worden door professionals in de schoonheidsindustrie. Door onze startpakketten te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je werkt met producten die voldoen aan de hoogste standaarden en die de beste resultaten voor jouw klanten garanderen.
 3. Kostenbesparend: Door te kiezen voor een startpakket van Lason Groothandel bespaar je tijd en geld. In plaats van afzonderlijke producten en apparatuur te kopen, bieden onze startpakketten een kosteneffectieve oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien kunnen we door onze sterke relaties met leveranciers concurrerende prijzen aanbieden, waardoor je waarde krijgt voor je investering.
 4. Gemakkelijke implementatie: Onze startpakketten zijn ontworpen om een soepele implementatie in jouw schoonheidssalon mogelijk te maken. Elke kit wordt geleverd met gedetailleerde instructies en richtlijnen, zodat je precies weet hoe je de producten kunt gebruiken en de beste resultaten kunt behalen. Of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de schoonheidsindustrie, onze startpakketten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in jouw huidige behandelingsprotocollen.
 5. Voordeel van merkbekendheid: Door de beste producten van gerenommeerde merken te gebruiken, zoals die in onze startpakketten, profiteer je van de merkbekendheid en reputatie die deze merken met zich meebrengen. Dit kan jouw salon helpen om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij jouw klanten, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van een loyale klantenkring.

Bij Lason Groothandel begrijpen we dat het kiezen van de juiste producten voor jouw schoonheidssalon van vitaal belang is voor succes. Onze startpakketten bieden een complete en hoogwaardige oplossing waarmee je direct aan de slag kunt. Door te profiteren van de voordelen van onze startpakketten, zoals het gemak, de kostenbesparing en de garantie van het gebruik van de beste producten, creëer je een solide basis voor jouw behandelingsaanbod. Begin vandaag nog met het gebruik van de startpakketten van Lason Groothandel en breng jouw schoonheidssalon naar nieuwe hoogtes van succes.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl