Skip to content

Renasculpt: De Toekomst van Lichaamscontouring

De combinatie van drie technologieën, renafem + rf + ems. Drievoudige actie om snel 40% vetverlies en 35% spiergroei te bereiken. Het heeft duidelijk effect op de behandeling van bekkenspierherstel. Lift en verstevigt de huid tijdens het afvallen;
Hoge efficiëntie, Renasculpt stelt u in staat om 100.000 sit-ups in 30 minuten te doen om te versterken, spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet op te lossen.

  • Renasculpt apparaat met 5 handgrepen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis cursus met certificaat

 

8.347,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Lason Groothandel, een toonaangevend bedrijf op het gebied van schoonheids- en wellnessoplossingen, heeft een revolutionair product gelanceerd genaamd Renasculpt. Dit geavanceerde apparaat combineert Radiofrequency (RF), EMS en high focus elektromagnetische technologie, en belooft een doorbraak in de wereld van lichaamscontouring te zijn.

Introductie van Renasculpt:

Renasculpt is ontworpen met als doel om op effectieve wijze vet te verminderen, de huid te verstevigen en het totale lichaam te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van drie krachtige technologieën – Radiofrequency, EMS en high focus elektromagnetische technologie. Door deze technologieën te combineren, biedt Renasculpt een unieke benadering van lichaamscontouring.

Radiofrequency (RF) Technologie

RF is een bewezen methode voor niet-invasieve huidverstrakking en vetreductie. Het werkt door middel van gecontroleerde verwarming van de weefsels, waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en vetcellen worden afgebroken. Renasculpt maakt gebruik van geavanceerde RF-technologie om gerichte warmte-energie af te geven aan de gewenste gebieden, resulterend in verstrakking en verjonging van de huid.

EMS Technologie

EMS, oftewel Elektro Musculaire Stimulatie, is een techniek waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties op te wekken. Renasculpt maakt gebruik van EMS om spieren te activeren, versterken en tonen. Door de spieren te stimuleren, kan het apparaat helpen om een strakker en meer gedefinieerd uiterlijk te creëren.

High Focus Elektromagnetische Technologie

High focus elektromagnetische (HIFEM) technologie is een baanbrekende methode om spiergroei te bevorderen en vetcellen te verminderen zonder enig ongemak of ongemak voor de patiënt. Renasculpt maakt gebruik van HIFEM om krachtige elektromagnetische pulsen naar de spieren te sturen, wat resulteert in intense supramaximale spiercontracties. Dit proces leidt tot spieropbouw en vetverlies, zelfs op moeilijk te bereiken gebieden.

Voordelen van Renasculpt

Renasculpt biedt tal van voordelen voor zowel cliënten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

  • Vetvermindering en lichaamscontouring zonder chirurgische ingreep.
  • Verbeterde huidverstrakking en vermindering van cellulitis.
  • Opbouw en versterking van spieren voor een strakker en meer geproportioneerd lichaam.
  • Korte behandelduur en vrijwel geen hersteltijd.
  • Veilig en geschikt voor verschillende lichaamstypen en huidskleuren.

Resultaten en Getuigenissen

Klanten die Renasculpt hebben geprobeerd rapporteren positieve en opmerkelijke resultaten. Ze merken al na een paar behandelingen een duidelijke vermindering van vet en cellulitis, terwijl de huid er strakker en steviger uitziet. In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl kan Renasculpt leiden tot verbluffende transformaties.

Hoe Renasculpt te gebruiken

Het gebruik van Renasculpt is eenvoudig en vereist minimale training. Het apparaat wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en verschillende behandelingsprogramma’s die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de cliënt. Een professionele behandelaar kan de behandeling uitvoeren door het apparaat op de gewenste gebieden van het lichaam aan te brengen, waarbij veilige en effectieve resultaten worden gegarandeerd.

Conclusie

Renasculpt van Lason Groothandel is een geavanceerd apparaat dat Radiofrequency, EMS en high focus elektromagnetische technologie combineert voor een ongeëvenaarde lichaamscontouring ervaring. Met bewezen resultaten op het gebied van vetvermindering, huidverstrakking en spieropbouw, is Renasculpt de toekomst van schoonheid en welzijn. Aarzel niet om contact op te nemen met Lason Groothandel om meer te weten te komen over Renasculpt en hoe het uw schoonheidssalon of wellnesspraktijk kan transformeren.

Het verlangen naar een platte sixpack en strakke, strakke billen is voor velen cliënten een wens. Bodysculpt is een innovatieve technologie die een revolutie teweegbrengt in de spieropbouw in de buik, benen en billen. Bodysculpt is het eerste apparaat om spieren van de cliënten op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Door de procedure van elektromagnetische therapie met hoge intensiteit kan men de huidige spieren vergroten en nieuwe spiervezels laten groeien. De bodysculpt-procedure zorgt ervoor om de buikspieren, billen, armen, kuiten en dijen te behandelen. Een geweldig niet-chirurgisch alternatief voor de brazilian butt lift.

Het bodysculpt apparaat heeft vier applicators. Je kunt alle vier applicatoren tegelijkertijd gebruiken met identieke applicatieparameters om bijvoorbeeld tegenoverliggende spierdelen synchroon te stimuleren. Het gebruik van een enkele applicator is ook mogelijk.

 

 

Model 3 in 1 Renasculpt
Technology : HIEMT+EMS+RF
Energy: 13T
Power 5000 watt
HZ 135
RF frequency: 20MHZ low frequency
Handles: 4 handle ( ems body ) + Ems chair
Voltage: 110v~220v,50/60Hz
Tesla 15
Handles

5

Pulse duur 300μs
Garantie  2 jaar