Skip to content

cryolipolyse

Met de cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel is het mogelijk om op een veilige en effectieve manier klanten te behandelen, om van ongewenst vet af te komen. De veelzijdigheid van deze apparatuur, met de mogelijkheid om gelijktijdig vier behandelkoppen te gebruiken en specifieke koppen voor onderkinbehandeling, maakt het een ideale keuze voor professionals in de esthetische industrie. Kies voor Lason Groothandel en bied je klanten de mogelijkheid om hun lichaam te transformeren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

8.700,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Ontdek de Effectiviteit van de Cryolipolyse Apparatuur van Lason Groothandel

Wil je graag op een veilige en effectieve manier van ongewenst vet afkomen? Dan is de cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel precies wat je nodig hebt. Met geavanceerde technologie en innovatieve behandelkoppen biedt Lason Groothandel een oplossing voor mensen die streven naar een strakker lichaam en een boost in zelfvertrouwen.

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure waarbij vetcellen selectief worden bevroren en op natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. Het is een veilige en FDA-goedgekeurde methode die zich richt op hardnekkige vetophopingen die vaak niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Door middel van gecontroleerde koeling kunnen vetcellen worden afgebroken zonder dat omliggend weefsel wordt beschadigd.

Toepassingen van cryolipolyse

De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel biedt talloze toepassingen op het gebied van figuurcorrectie en lichaamscontouring. Enkele veelvoorkomende behandelingen zijn:

  • Buikvetvermindering: Veel mensen ervaren overtollig vet rond de buik, zelfs na het afvallen. Met de Lason cryolipolyse-apparatuur kunnen deze hardnekkige vetophopingen op een veilige en effectieve manier worden aangepakt.
  • Love handles: Overtollig vet rond de taille en heupen kan een bron van frustratie zijn. Gelukkig kunnen deze love handles worden verminderd en een meer gestroomlijnd uiterlijk worden bereikt door middel van cryolipolyse.
  • Dijversteviging: Dijen en benen zijn vaak probleemgebieden waar vet zich ophoopt. Met behulp van de geavanceerde behandelkoppen van Lason Groothandel kunnen deze gebieden worden behandeld, waardoor de contour van de dijen wordt verbeterd en een strakkere uitstraling wordt verkregen.
  • Onderkinbehandeling: De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel beschikt ook over speciale behandelkoppen voor het verminderen van vet onder de kin. Met deze behandeling kan een dubbele kin worden aangepakt en de kaaklijn worden versterkt.

Het unieke aan Lason cryolipolyse-apparatuur

De Lason cryolipolyse-apparatuur onderscheidt zich van andere merken door de mogelijkheid om gelijktijdig vier behandelkoppen te gebruiken. Dit betekent dat meerdere probleemgebieden tegelijkertijd kunnen worden behandeld, waardoor de behandeltijd wordt verkort en de efficiëntie van de procedure wordt verhoogd. Daarnaast biedt Lason Groothandel verschillende behandelkoppen specifiek voor onderkinbehandeling, waardoor een optimale behandeling voor dit specifieke gebied wordt gewaarborgd.

Waarom kiezen voor de cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel?

  • Kwaliteit en Veiligheid: De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alle apparatuur is CE-goedgekeurd en wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën.
  • Resultaatgericht: De behandelingen met Lason cryolipolyse-apparatuur zijn klinisch bewezen en bieden zichtbare en langdurige resultaten. Veel tevreden klanten hebben de effectiviteit van de behandelingen ervaren.
  • Professionele ondersteuning: Lason Groothandel biedt trainingen en ondersteuning voor professionals die de cryolipolyse-apparatuur willen gebruiken. Een ervaren team van experts staat klaar om technische assistentie en advies te bieden.

 

Technische gegevens:

Product naam Cryolipolyse
Cryolipolyse handvaten 4 handvaten standaard
Technologie Cryolipolyse + Vacuüm + LED
Watt 1200 watt
Vacuumdruk T0-100kpa
2 jaar garantie
Level vacuüm 5 levels
Certificering CE
Behandeltemp -10℃ tot -45 ℃
Koelniveau -10 °C tot 50°C
Kleurendisplay scherm 30,48 cm

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl