Skip to content

cryolipolyse & bodysculpting

Categorieën ,

cryolipolyse en bodysculpting in een apparaat

Door de combinatie van vet bevriezing, om hardnekkige gebieden van vet aan te pakken en de opbouw van spieren, krijg je de beste resultaten voor ultieme bodycontourbehandelingen.

6.950,00 excl. btw

Combinatie cryolipolyse en ems bodysculpting

De combinatie methode van cryolipolyse en bodysculpting maakt niet-invasief gebruik van de hoge gevoeligheid van vetcellen voor kou en zet een natuurlijk reductieproces op gang.
Onze vetcellen zijn eigenlijk ontworpen om ons en ons lichaam van energiereserves te voorzien in tijden van honger. Bij afvallen of op dieet geven vetcellen hun inhoud op en krimpen in.

Iedereen kent de zones van zijn lichaam waar vetkussens zich hardnekkig hechten (buik, benen, billen). Dit is normaal en wordt vaak genetisch veroorzaakt, omdat er een enorme hoeveelheid vetcellen in deze gebieden zijn, die door hun massa heldere kussentjes achterlaten, zelfs als ze leeg zijn.
De enige manier om van deze pads af te komen, is door het aantal vetcellen te verminderen.

Cryolipolyse

De combinatie-methode van cryolipolyse en bodysculpting maakt gebruik van het feit dat vetcellen extreem gevoelig reageren op kou en daardoor vernietigd kunnen worden. De vetcellen kunnen kristalliseren en vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Dit staat bekend als cryolipolyse.

Bodysculpting

is een procedure die spiercontracties opwekt door electromagnetische impulsen. De procedure geeft hoge-frequentie elektromagnetische pulsen aan het spierweefsel, waardoor er maximale spiersamentrekkingen worden gecreëerd die meer spiervezels activeren dan wanneer er met normale lichaamsbeweging bereikt wordt. Door deze behandeling kun je spieren opbouwen en vet verbranden.

Deze niet-chirurgische behandeling kan de grote spiergroepen van de buik en de billen, maar ook van kleinere lichaamsdelen, zoals de bovenarmen, de dijen en de kuiten, strakker maken, versterken en verstevigen.

Door de combinatie van vet bevriezing, om hardnekkige gebieden van vet aan te pakken en de opbouw van spieren, krijg je de beste resultaten voor ultieme bodycontourbehandelingen.

Technische gegevens:

vermogen:300-5000W
Voltage: 110/220
afmetingen 72x55x118 cm
gewicht 91 kg
Scherm: 10.4 TFT-touchscreen
magnetische vibratie: 8-100% (7Tesla)
Frequency:5-150Hertz
koelen: 0 tot -11 ° C
Verhitten: 0-4 standen (voorverwarmen 3 min. Temp 37 tot 45c)
Vacuüm standen 1-5 standen (10 tot 50Kpa)
2 cryokoppen Standaard (optioneel 4 handstukken)
2 bodysculptkoppen Standaard