Skip to content

1060 Diode laser Afslankapparaat

Als je op zoek bent naar de beste 1060nm laser voor vetvermindering, is Lason Groothandel de ideale plek. Lason Groothandel biedt hoogwaardige 1060nm lasertechnologie die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en effectiviteit. Met hun deskundige team van professionals en uitgebreide kennis van vetvermindering, kunnen zij klanten voorzien van de beste apparatuur en ondersteuning in de industrie.

De 1060-nm-diodelaser voor vetvermindering is een geavanceerde en veelbelovende methode om ongewenst vetweefsel aan te pakken. Door de verhoogde temperatuur van vetcellen en de stimulatie van ontstekingsreacties, kan het lichaam op natuurlijke wijze verstoorde vetcellen elimineren. De 1060-nm-diodelaser is niet-invasief, veilig en biedt comfortabele behandelingssessies. Als je op zoek bent naar de beste 1060nm laser voor vetvermindering, kan je terecht bij Lason Groothandel voor hoogwaardige apparatuur en eersteklas ondersteuning. Neem contact op met Lason Groothandel en ontdek hoe ze je kunnen helpen bij het realiseren van je vetvermindering doelen.

16.200,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Hoe werkt de techniek met afslanken van de 1060 diode laser

In de wereld van cosmetische behandelingen is de 1060-nm-diodelaser een innovatieve en effectieve methode voor vetvermindering. Met zijn langere golflengte heeft deze laser een hoge affiniteit voor vetweefsel. Het verhoogt de temperatuur van vetcellen tot tussen 42 ℃ en 47 ℃, wat leidt tot beschadiging van hun structurele integriteit. Dit stimuleert ontstekingsreacties, waardoor het lichaam verstoorde vetcellen en cellulair afval op natuurlijke wijze kan verwijderen.

Stimulatie van ontstekingsreacties en natuurlijk eliminatieproces

De 1060-nm-diodelaser maakt gebruik van een specifieke golflengte van 1060 nm, die een hoge affiniteit heeft voor vetweefsel. Wanneer de laser op het behandelde gebied wordt gericht, dringt het diep door in de huid en verhoogt het de temperatuur van de vetcellen tot tussen 42 ℃ en 47 ℃. Deze gecontroleerde verwarming beschadigt de vetcellen, waardoor ze afbreken. Na beschadiging van de vetcellen door de 1060-nm-diodelaser worden ontstekingsreacties in het lichaam gestimuleerd. Dit trekt macrofagen aan, die verantwoordelijk zijn voor het opruimen van beschadigde cellen en cellulair afval. De macrofagen verwijderen de verstoorde vetcellen en het afval door middel van fagocytose, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze van ongewenst vetweefsel wordt ontdaan.

Effectiviteit en resultaten

Studies hebben aangetoond dat de 1060-nm-diodelaser effectief is in het verminderen van vetlagen. Na een reeks behandelingen kan een aanzienlijke vetreductie worden bereikt. Gemiddeld wordt een vetvermindering van 24% waargenomen na slechts één behandelingscyclus. Dit is een opmerkelijk resultaat dat kan variëren afhankelijk van de individuele kenmerken en het te behandelen gebied.

Voordelen van de 1060-nm-diodelaser voor vetvermindering

  • Niet-invasief: De 1060-nm-diodelaser is een niet-chirurgische en niet-invasieve methode voor vetvermindering. Er zijn geen incisies of hersteltijd vereist, waardoor patiënten snel kunnen terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten.
  • Veiligheid: De laserstraling van de 1060-nm-diodelaser is veilig voor de huid en andere weefsels. Het richt zich specifiek op vetcellen zonder schade toe te brengen aan aangrenzende structuren.
  • Comfort tijdens de behandeling: De meeste cliënten ervaren een comfortabele en pijnvrije behandelingssessie met de 1060-nm-diodelaser. Dit minimaliseert het ongemak tijdens en na de procedure.

 

 

 

Product naam 1060 diode laser
1060 diode laser handvaten 4 handvaten standaard / 2 optioneel
Technologie 1060 nm laser
applicator  60 watt per applicator
Vermogensdichtheid Total 120W 0.9-1.6W/cm2 Adjustable
1 jaar garantie
Behandeloppervlak 40 x 62mm
Certificering CE
Koeling Waterkoelsysteem + TEC contactkoeling
Koelniveau 1-10 niveaus
Niveaus 10 niveaus

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl