Skip to content
Opleiding Bodycontouring en Bodyslimming

Ontdek de Kracht van Bodycontouring en Bodyslimming bij Lason Groothandel!

Wil je specialiseren in geavanceerde afslanktechnieken en leren werken met cutting-edge beauty apparatuur om jouw klanten te helpen bij het bereiken van hun schoonheidsdoelen? Bij Lason Groothandel bieden we een uitgebreide opleiding in Cryolipolyse & Bodyslimming, inclusief certificering voor jouw vaardigheden.

Cryolipolyse behandeling

Leer alles over de revolutionaire Cryolipolyse behandeling, ook bekend als CoolSculpting, waarbij lichaamsvet plaatselijk wordt bevroren voor een niet-chirurgische vetreductie. Als cryolipolyse specialist ben je in staat om klanten te helpen bij het verminderen van vet op specifieke gebieden, zonder de noodzaak van invasieve procedures. Ontdek hoe je onderhuidse vetcellen kunt laten afsterven en natuurlijk door het lichaam kunt laten afvoeren voor blijvende resultaten.

EMS Muscle Shape Bodycontouring

Daarnaast bieden we training in Shockwave met EMS Muscle Shape, een behandeling die de productie van collageen en elastine stimuleert en zichtbare resultaten oplevert na enkele sessies. Deze behandeling is ideaal voor het verbeteren van stevigheid, elasticiteit en vetreductie, zowel op zichzelf als in combinatie met andere therapieën zoals cryolipolyse.

Met het geavanceerde EMS Muscle Shape apparaat, dat radiale schokgolven gebruikt om collageenproductie te verbeteren en de bloedcirculatie te stimuleren, ben jij klaar om diverse esthetische doelen te bereiken, van lymfedrainage tot huidverstrakking en cellulitisvermindering. Onze aanbevelingen voor behandelingen omvatten een breed scala aan opties om de beste resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van jouw klanten.

bodycontouring en bodyslimming

Schrijf je vandaag nog in voor onze bodycontouring en bodyslimming opleidingen bij Lason Groothandel en word een expert in het vormgeven van lichamen en het verbeteren van schoonheid op hoog niveau!”

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl