Skip to content
Cursus Huidverbetering & Huidverstrakking

Ontdek de magie van HIFU Anti-Aging | Certificaat bij Lason!
Wil je ook klanten helpen bij het bereiken van een jeugdige uitstraling zonder chirurgische ingrepen? Met onze opleiding in HIFU Anti-Aging ben jij klaar om de wereld van effectieve verjongingsbehandelingen te betreden. Bij Lason staat kwaliteit en innovatie voorop, en met ons uitgebreide programma leer je alles over de revolutionaire HIFU behandeling.
HIFU apparatuur
Het 10D HIFU-apparaat, de nieuwste technologie in huidverjonging, maakt gebruik van micro focus en synergie dotting technologieën om collageen en elastine productie te stimuleren. De ultragefocuste ultrasone golven dringen nauwkeurig door in verschillende huidlagen, wat resulteert in een strakkere en jeugdigere huid. Onze opleiding omvat niet alleen het gebruik van dit geavanceerde apparaat, maar ook verschillende anti-aging behandelingen voor het gezicht en lichaam.
HIFU Anti-Aging en Huidverstrakking
Bij Lason streven we naar efficiëntie en effectiviteit. Onze HIFU Anti-Aging Opleiding kan al binnen 1 dag worden afgerond, zodat je snel aan de slag kunt. Met lesmateriaal vooraf en deskundige begeleiding van onze certificeerde docenten, ben je in staat om zelfstandig met het HIFU-apparaat te werken en uitstekende resultaten te behalen.

Laat je klanten kennismaken met de kracht van HIFU en start vandaag nog met onze opleiding. Je toekomst in de wereld van huidverjonging begint hier bij Lason!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl