Skip to content

Opleiding Bodycontouring & afslanken (cryolipolyse & cavitatie & pemwave) Shelipomax

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Shelipomax apparaat
 • Producten en materialen
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus
 • gebruik Hygiëne producten en materialen
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-17.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

18.500,00 excl. btw

Dermalift duo

Bipolaire radiofrequentie gecombineerd met dynamische spierstimulatie

Deze behandeling biedt een combinatie van beschermende koeling en bipolaire radiofrequentie (RF) en dynamische spierstimulatie, wat leidt tot versteviging van de spieren, huidverstrakking, lifting en vermindering van rimpels, en maakt de teint gladder. De bipolaire RF leidt tot modellering van collageen en huidverstrakking. De behandeling is pijnloos en veilig, de elektrische stroomstimulatie zorgt voor toning en vorming van de spieren. De beschermende koeling voorkomt epidermale schade en optimaliseert het comfort van de cliënten. Bipolaire Radiofrequentie gecombineerd met dynamische spierstimulatie is geschikt voor mensen van alle leeftijden die last hebben van een verslapte huid en/of afnemende spierspanning in het gezicht. Het is een veilige en effectieve behandeling die kan helpen om de tekenen van veroudering te verminderen en het gezicht te verjongen. De behandeling met de dermalift is niet-invasief en pijnloos, en er is geen hersteltijd nodig.

 

Cryocavi behandeling

Cavitatie & radiofrequentie & dynamische spierstimulatie

De cryocavi is een nieuwe behandeling die gebruikt maakt van cavitatie, radiofrequentie, dynamische spierstimulatie en cryo koeling. Het doel van deze behandeling is om de spieren te versterken, de huid te verstevigen, het lichaamscontour te verbeteren en cellulitis te verminderen. Cavitatie is een niet-invasieve methode die gebruik maakt van ultrasone golven om vetcellen af te breken. Deze methode wordt vaak gebruikt om hardnekkig vetweefsel te verminderen en kan helpen om de lichaamscontouren te verbeteren. Het is een veilige en pijnloze methode, die ook wordt gebruikt om cellulite te verminderen.

Radiofrequentie is een andere methode die wordt gebruikt in de cryocavi behandeling. Het maakt gebruik van elektrische stroom om de collageenvezels in de huid te verwarmen en te verstrakken, waardoor de huid weer steviger wordt en er jonger uitziet. Het kan ook helpen om verkleuringen en oneffenheden in de huid te verminderen. Dynamische spierstimulatie is een methode die zich richt op het versterken van de spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie. Dit is zeer effectief bij het verlagen van de vetpercentage in het lichaam en het verbeteren van de spiertonus. Hierdoor ziet je lichaam er strakker en gespierder uit.

De cryo koeling is een methode die gebruikt wordt om de huid te beschermen tijdens de behandeling. Het werkt als een soort verdoving en zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd raakt tijdens de behandeling. Door deze methoden te combineren, is de Cryocavi behandeling een zeer effectieve behandeling voor het verbeteren van je lichaam. De spieren worden versterkt, de huid wordt verstevigd, het lichaamscontour wordt verbeterd en cellulite wordt verminderd. De behandeling is niet-invasief en pijnloos en biedt een veilig en effectief alternatief voor andere behandelingen. Het kan een geweldige manier zijn om de beste versie van jezelf te worden!

Pemwave behandeling

Gepulseerde elektromagnetische golven

Pemwave is een nieuwe behandeling die gebruik maakt van gepulseerde elektromagnetische golven om de myofibrillen in de spieren te herstellen. Deze behandeling kan helpen bij het versterken en herstellen van de spieren en heeft bijzondere voordelen voor de bekkenbodem. Myofibrillen zijn de kleine vezels in de spieren die verantwoordelijk zijn voor het samentrekken van de spiervezels. Als deze vezels beschadigd raken als gevolg van letsel of overbelasting, kan dit leiden tot spierzwakte en pijn. Pemwave stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor het herstel en de groei van nieuwe myofibrillen. Dit leidt tot een versterking en herstel van de spieren.

De gepulseerde elektromagnetische golven die bij de Pemwave behandeling worden gebruikt, zijn niet-invasief en worden via een pad op de huid gebracht. Deze golven zijn veilig en pijnloos en de behandeling kan heel gericht worden toegepast op specifieke gebieden van het lichaam.

Eén van de belangrijkste voordelen van de Pemwave-behandeling is dat het zeer geschikt is voor het herstellen van de bekkenbodem. De bekkenbodem is een spiergroep die vaak over het hoofd wordt gezien, maar zeer belangrijk is voor de ondersteuning van de organen in het bekkengebied, zoals de blaas en de darmen. Wat veel mensen niet weten, is dat een zwakke bekkenbodem kan leiden tot incontinentieproblemen en andere gezondheidsproblemen.

Pemwave kan de spieren van de bekkenbodem versterken en de spiervezels herstellen. Dit kan helpen bij het voorkomen van incontinentieproblemen en kan bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid. De behandeling kan ook worden gebruikt om andere spiergerelateerde problemen te behandelen, zoals artrose en fibromyalgie. In tegenstelling tot andere behandelingen die gericht zijn op het maskeren van symptomen, pakt de Pemwave-behandeling de oorzaak van het probleem aan. Door de spieren te herstellen, versterkt en verjongt het lichaam zichzelf op een natuurlijke manier.

Samengevat is de Pemwave-behandeling een veilige en effectieve manier om de spieren te herstellen en te versterken. Het is bijzonder effectief voor de bekkenbodem, die vaak wordt verwaarloosd maar zeer belangrijk is voor de algehele gezondheid. De behandeling kan leiden tot minder pijn, minder incontinentieproblemen en een algemeen verbeterde gezondheid en welzijn.

Cryocontour 360

Cryolipolyse is een populaire en effectieve behandeling die wordt gebruikt om vetcellen te verminderen op specifieke delen van het lichaam. Het proces werkt door het koelen van de vetcellen tot net onder nul graden Celsius, waardoor de cellen afsterven en vervolgens door het lichaam worden afgevoerd. Een van de redenen waarom cryolipolyse zo succesvol is, is omdat het een niet-invasieve behandeling is. Dit betekent dat mensen snel weer terug naar hun normale routine kunnen gaan zonder de tijd, kosten en ongemakken van traditionele invasieve procedures.

De behandeling zelf is relatief eenvoudig. Tijdens de behandeling wordt een applicator op het gewenste lichaamsdeel geplaatst en gedurende een bepaalde tijd gekoeld totdat het vet voldoende is bevroren. De applicator wordt vervolgens verwijderd en het lichaam begint de bevroren vetcellen af te breken en op natuurlijke wijze uit het lichaam te verwijderen. Cryolipolyse behandelingen zijn heel nauwkeurig en kunnen worden gebruikt om specifieke delen van het lichaam aan te pakken, zoals de benen, buik, armen en kin. Omdat de behandelingen zo effectief zijn, zijn ze ook populair onder mensen die hebben geprobeerd af te vallen maar moeite hebben om bepaalde probleemgebieden aan te pakken.

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

 

 

Het lesprogramma:

  • Opbouw vetcellen
  • Huidopbouw
  • Theorie van het geluid
  • Behandeling vetlaag en cellulite
  • Behandelingen
  • Verstrakking o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
  • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles en armen
  • Indicatie en contra-indicatie
  • Intakegesprek en formulier
  • Communicatie met de klant
  • Apparaten kennis
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u twee certificaten

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

 

Met de Shelipomax behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • anti-cellulite behandelingen
 • vetophopingen verwijderen
 • Bodycontouring
 • Spierversteviging

 

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Betaalbare prijzen
  • Duidelijke uitleg
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gratis examen (intern)
  • Lessen in kleine groepen of privéles
  • Gerenommeerde vakdocenten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl