Skip to content
Cursus tattoo verwijderen met picolaser

Wil je een professionele carrière starten als tattoo removal specialist? Ontdek onze uitgebreide Tattoo Removal-cursussen met de verschillende picolasers, inclusief hands-on training met echte klanten in onze behandelruimten. Onze gespecialiseerde pico-laserbehandelingen zorgen voor effectieve tattoo verwijdering.

Ervaring

Onze ervaren experts met 10 tot 20 jaar ervaring in esthetiek delen hun kennis tijdens elke cursus. Word zelfverzekerd in het verwijderen van tatoeages en verbeter jouw vaardigheden voor toekomstige klanten!

tattoo removal industrie

De tattoo removal industrie groeit snel omdat meer mensen spijt hebben van hun tatoeages. Onze cursus bevat de nieuwste pico-lasertechnologie om je voor te bereiden op het gebruik van lasers, ongeacht je achtergrond.

Krijg toegang tot een uitgebreide cursushandleiding, tattoo removal video’s en marketingtools, inclusief voorbeelden van formulieren en een certificaat van training bij voltooiing van de cursus. Schrijf je vandaag nog in voor onze Tattoo Removal-cursus met de pico-laser en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in tattoo verwijdering!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl