Skip to content

Opleiding Bodycontouring & afslanken incl. 1060nm laser

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • 1060 diode nm afslank laser apparaat
 • Producten en materialen
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus
 • gebruik Hygiëne producten en materialen
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Oorspronkelijke prijs was: €14.900,00.Huidige prijs is: €13.700,00. excl. btw

Vet verwarmen en verwijderen hoe zit dat?

In de wereld van gewichtsverlies zijn er voortdurend nieuwe technologieën en trends die beloven om ons te helpen die ongewenste kilo’s kwijt te raken. Een van de nieuwste en meest opwindende trends is het gebruik van de Diode 1060 nm Laser. Deze innovatieve laserbehandeling heeft de mogelijkheid om effectief vetweefsel te verminderen zonder invasieve ingrepen.

Werking van de Diode 1060 nm Laser

De Diode 1060 nm Laser is ontworpen om veilig en doeltreffend vet te verminderen op specifieke probleemgebieden van het lichaam, zoals buik, dijen, billen en love handles. Het principe achter de werking van deze laser is selectieve fotothermolyse. De laser zendt een specifieke golflengte van 1060 nm uit, die gericht is op het vetweefsel onder de huid.

Wanneer de laserstraal het vetweefsel raakt, wordt het energieniveau verhoogd en wordt warmte gegenereerd. Deze warmte dringt door in het vetweefsel en leidt tot thermische schade aan de vetcellen, zonder schade te veroorzaken aan andere omliggende weefsels zoals huid, bloedvaten of zenuwen. De beschadigde vetcellen worden geleidelijk afgebroken en het lichaam voert ze op natuurlijke wijze af.

Voordelen van de Diode 1060 nm Laserbehandeling

De Diode 1060 nm Laserbehandeling heeft vele voordelen ten opzichte van andere traditionele methoden van gewichtsverlies en vetvermindering. Ten eerste is het een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er geen operatie of pijnlijke ingrepen nodig zijn. Het is een veilige en effectieve behandeling, zonder bijwerkingen of hersteltijd.

Een ander voordeel is dat de Diode 1060 nm Laserbehandeling gericht is op specifieke probleemgebieden, waardoor je doelgericht kunt werken aan die lastige vetophopingen. Het resultaat is een strakker en slanker lichaam zonder ongewenste vetgebieden. Bovendien is de behandeling snel en gemakkelijk. Elke sessie duurt meestal ongeveer 25 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. cliënten kunnen meteen na de behandeling hun normale activiteiten hervatten, zonder enige beperkingen.

Wat je kunnen je cliënten verwachten van de Diode 1060 nm Laserbehandeling

Voordat je besluit de Diode 1060 nm Laser cursus te volgen, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten van deze innovatieve behandeling. Allereerst zul je een grondige evaluatie van het lichaam uitvoeren om te bepalen of je client geschikt is voor de behandeling. Je bespreekt de medische geschiedenis, de probleemgebieden identificeren en je verwachtingen bespreken.

Tijdens de behandeling zal de laserhandpiece op de gewenste gebieden worden geplaatst. De behandelde zones worden gevoelloos vanwege een ingebouwd koelsysteem om het comfort te optimaliseren. Terwijl de laser energie afgeeft, kan je client een lichte trek- of warmtesensatie ervaren, maar over het algemeen wordt de behandeling als comfortabel beschouwd.

 Cursus met apparatuur kopen bij opleidingsinstituut De Huidspecialisten

Als je geïnteresseerd bent in het aanbieden van de Diode 1060 nm Laserbehandeling in je eigen praktijk, kun je een cursus met apparatuur overwegen bij opleidingsinstituut De Huidspecialisten. Wij bieden uitgebreide training en educatie over deze innovatieve technologie, evenals de benodigde apparatuur om de behandeling uit te voeren.

Tijdens de cursus bij Huidspecialist opleidingen zul je leren over de werkingsprincipes van de Diode 1060 nm Laser, hoe je de behandeling op de juiste manier kunt uitvoeren en de beste resultaten kunt behalen. Je zult ook vertrouwd raken met de veiligheidsrichtlijnen en mogelijke bijwerkingen, evenals marketing- en verkoopstrategieën om je praktijk te promoten.

Bij het aanschaffen van de apparatuur bij De Huidspecialisten kun je rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden moderne en geavanceerde apparatuur die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. We hebben ook een goed ondersteuningssysteem om ervoor te zorgen dat je volledig wordt ondersteund bij het uitvoeren van de Diode 1060 nm Laserbehandeling in je eigen praktijk.

Het lesprogramma:

  • Opbouw vetcellen
  • Huidopbouw
  • Theorie van 1060 nm
  • Behandeling vetlaag en cellulite
  • Behandelingen
  • Verstrakking o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
  • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles en armen
  • Indicatie en contra-indicatie
  • Intakegesprek en formulier
  • Communicatie met de klant
  • Apparaten kennis
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u twee certificaten

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Conclusie

De Diode 1060 nm Laserbehandeling is een opwindende en effectieve benadering van gewichtsverlies, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve laserthertechnologie. Het is een niet-invasieve behandeling die vetweefsel op probleemgebieden target zonder invasieve ingrepen. Met voordelen als veiligheid, doelgerichte behandeling en geen hersteltijd, kan deze behandeling helpen om een strakker en slanker lichaam te bereiken.

Als je geïnteresseerd bent in het aanbieden van de Diode 1060 nm Laserbehandeling in je eigen praktijk, biedt opleidingsinstituut De Huidspecialisten een uitgebreide training en de benodigde apparatuur. Met hun expertise en ondersteuning kun je jezelf positioneren als een expert op dit gebied en je cliënten helpen om hun gewichtsverliesdoelen te bereiken. Neem contact op met  Huidspecialist Opleidingen voor meer informatie over deze innovatieve benadering van afslanken en hoe je kunt deelnemen aan hun cursus met apparatuur.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

 

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl