Skip to content

Cryolipolyse, Caviatie, Shockwave combinatieapparaat showroommodel

Categorie:

Het combinatie apparaat van Lason Groothandel biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor lichaamsvorming en vetvermindering. Dit apparaat combineert drie geavanceerde technologieën – cavitatie, cryolipolyse en shockwave – om een krachtige en prettige behandeling te leveren.

De combinatie van cavitatie, cryolipolyse en shockwave zorgt voor optimale resultaten. Cavitatie maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven om vetcellen af te breken, cryolipolyse maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen en shockwave therapie verbetert de doorbloeding en verhoogt de collageenproductie, wat helpt bij huidverstrakking.

Dit combinatie apparaat biedt meerdere voordelen voor zowel de behandelaar als de cliënt. Ten eerste kan het gelijktijdig gebruik van meerdere technologieën de behandeltijd verkorten en efficiëntie verhogen. Ten tweede is het een niet-chirurgische en niet-invasieve methode, waardoor er geen hersteltijd nodig is en er weinig tot geen risico op complicaties is. Ten derde kan het apparaat specifieke problematische gebieden aanpakken, zoals buik, dijen, billen, armen en love handles, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan cliënten.

Met het combinatie apparaat van Lason Groothandel kun je verschillende behandelingen uitvoeren. Cavitatie helpt bij vetreductie en lichaamsvorming, cryolipolyse zorgt voor gerichte vetbevriezing en cryotherapie-effecten, en shockwave therapie verbetert de huidkwaliteit en vermindert cellulitis. De combinatie van deze behandelingen biedt synergetische voordelen, waardoor een aanzienlijke verbetering van het lichaamscontour mogelijk is.

Kies voor het combinatie apparaat van Lason Groothandel en ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologieën. Het biedt een veelzijdige, prettige en effectieve oplossing voor vetvermindering, lichaamsvorming en huidverbetering zonder invasieve procedures of langdurig herstel.

6.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Ontdek de Effectiviteit van het combinatie Apparaat van Lason Groothandel

Wil je graag op een veilige en effectieve manier van ongewenst vet afkomen? Dan is de cryolipolyse- combinatie apparatuur van Lason Groothandel precies wat je nodig hebt. Met geavanceerde technologie en innovatieve behandelkoppen biedt Lason Groothandel een oplossing voor mensen die streven naar een strakker lichaam en een boost in zelfvertrouwen.

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure waarbij vetcellen selectief worden bevroren en op natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. Het is een veilige en FDA-goedgekeurde methode die zich richt op hardnekkige vetophopingen die vaak niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Door middel van gecontroleerde koeling kunnen vetcellen worden afgebroken zonder dat omliggend weefsel wordt beschadigd.

Toepassingen van cryolipolyse

De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel biedt talloze toepassingen op het gebied van figuurcorrectie en lichaamscontouring. Enkele veelvoorkomende behandelingen zijn:

  • Buikvetvermindering: Veel mensen ervaren overtollig vet rond de buik, zelfs na het afvallen. Met de Lason cryolipolyse-apparatuur kunnen deze hardnekkige vetophopingen op een veilige en effectieve manier worden aangepakt.
  • Love handles: Overtollig vet rond de taille en heupen kan een bron van frustratie zijn. Gelukkig kunnen deze love handles worden verminderd en een meer gestroomlijnd uiterlijk worden bereikt door middel van cryolipolyse.
  • Dijversteviging: Dijen en benen zijn vaak probleemgebieden waar vet zich ophoopt. Met behulp van de geavanceerde behandelkoppen van Lason Groothandel kunnen deze gebieden worden behandeld, waardoor de contour van de dijen wordt verbeterd en een strakkere uitstraling wordt verkregen.
  • Onderkinbehandeling: De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel beschikt ook over speciale behandelkoppen voor het verminderen van vet onder de kin. Met deze behandeling kan een dubbele kin worden aangepakt en de kaaklijn worden versterkt.

Shockwave

Shockwave is een bewezen effectieve niet chirurgische behandelmethode bij pijn in het bewegingsapparaat. Shockwave stimuleert het herstel, vermindert de pijn en verbetert de beweeglijkheid. De klacht kan op weefselniveau worden aangepakt waardoor de pijn afneemt.

Akoestische golftherapie

De elasticiteit van de huid verbeterde geleidelijk en neemt met ongeveer 73% toe aan het einde van de therapie. Na 3 en 6 maanden follow-up was de elasticiteit van de huid zelfs verbeterd met 95% en 105%!
Korte hoogenergetische gerichte golven dringen diep door in het onderhuidse weefsel, veroorzaken een cavitatieverschijnsel (instorting van de gasbellen in de vetstructuren), dat kan worden gebruikt voor vetvernietiging.
Lange energiezuinige radiale golven worden toegepast op de epidermis en dermis, die kunnen worden gebruikt voor het verbeteren van de elasticiteit van bindweefsel en anti-cellulitisbehandeling.

Vacuüm radiofrequentie

Cavitatie, ook wel ultrasone cavitatie genoemd, is een afslankbehandeling die gebruik maakt van laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) om vetcellen af te breken.
De cavitatie behandeling werkt op basis van lage geluidsgeloven. Ultrageluiden zijn geluidsgolven die niet hoorbaar zijn voor mensen (boven de 20.000 hertz). Het apparaat veroorzaakt microbubbels waardoor het membraam van de vetcellen of adipocyten wordt verzwakt en triglyceriden vrijmaakt. De ultrasone trillingen van het cavitatie apparaat creëren microbelletjes in het vetweefsel. Deze belletjes worden vervolgens blootgesteld aan drukschommelingen, waardoor ze uiteenspatten. Wanneer de belletjes barsten, komen er vetmoleculen vrij die worden afgevoerd via het lymfestelsel en de lever. Dit resulteert in geleidelijke vetvermindering in de behandelde gebieden.

Cavitatie is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor lichaamsvorming en vetvermindering. Het cavitatie apparaat van Lason Groothandel maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven om vetcellen non-invasief af te breken, zonder dat er een operatie of hersteltijd nodig is.

 

Het unieke aan Lason cryolipolyse-apparatuur

De Lason cryolipolyse-apparatuur onderscheidt zich van andere merken door de mogelijkheid om gelijktijdig vier behandelkoppen te gebruiken. Dit betekent dat meerdere probleemgebieden tegelijkertijd kunnen worden behandeld, waardoor de behandeltijd wordt verkort en de efficiëntie van de procedure wordt verhoogd. Daarnaast biedt Lason Groothandel verschillende behandelkoppen specifiek voor onderkinbehandeling, waardoor een optimale behandeling voor dit specifieke gebied wordt gewaarborgd.

Waarom kiezen voor de cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel?

  • Kwaliteit en Veiligheid: De cryolipolyse-apparatuur van Lason Groothandel voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alle apparatuur is CE-goedgekeurd en wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën.
  • Resultaatgericht: De behandelingen met Lason cryolipolyse-apparatuur zijn klinisch bewezen en bieden zichtbare en langdurige resultaten. Veel tevreden klanten hebben de effectiviteit van de behandelingen ervaren.
  • Professionele ondersteuning: Lason Groothandel biedt trainingen en ondersteuning voor professionals die de cryolipolyse-apparatuur willen gebruiken. Een ervaren team van experts staat klaar om technische assistentie en advies te bieden.

 

Technische gegevens:

Product naam Cryolipolyse / Caviatatie / Shockwave
Cryolipolyse handvaten 4 handvaten standaard
Technologie Cryolipolyse + Vacuüm + shockwave
Velashock wave  2.000.000 shocks
Vacuumdruk T0-100kpa
Voltage AC220-230V 50Hz, AC110-120V 60Hz;
Certificering CE
Behandeltemp -10℃
Verschillende behandelkoppen 3×2 verschillende groottes cryo koppen en 5 verschillende shockwave koppen
Kleurendisplay scherm 25,91 cm