Skip to content

Luxmaster slim

Low level green laser behandeling

De anti cellulite methode wordt Low Level Laser Therapy (LLLT) genoemd. LLLT maakt gebruik van wat bekend staat als “koud” laserlicht met een golflengte van 532 nanometer om het onderliggende weefsel waar cellulite uit bestaat aan te pakken. Waar in spa’s en klinieken krachtige lasers worden gebruikt om weefsel of haarzakjes te vernietigen om een ​​bepaald cosmetisch resultaat te bereiken, is LLLT niet in staat om weefsel te vernietigen, maar werkt het in plaats daarvan om de functie van vetcellen te stimuleren en ze ertoe te brengen spontaan af te breken.

5.900,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Het Luxmaster lasersysteem voor vetreductie

Het Luxmaster lasersysteem voor vetreductie loopt voorop in de LLLT-technologie en werd in 2014 erkend en goedgekeurd door de Amerikaanse FDA als een niet-invasieve methode voor het vernietigen van cellulite en voor lichaamscontouren van de heupen, taille en dijen. Toch, met alle verschillende cellulite behandelingen die zijn gekomen en gegaan en weer komen in iets andere vormen, zou men kunnen worden vergeven dat men sceptisch is over Luxmaster lasersysteem LLLT. Maar het zal niet lang duren voordat de onmiskenbare effectiviteit van deze machine voor het verwijderen van cellulite die scepsis wegsmelt op dezelfde manier als cellulite wegsmelt. Op het moment van schrijven is de Luxmaster Green Laser de enige door de FDA goedgekeurde niet-invasieve behandeling voor cellulite op de markt en de reputatie groeit met elke dag die voorbijgaat en met elke tevreden klant.

Hoe werkt de Luxmaster cellulite Reductie Laser?

Het Luxmaster Green Laser (LLLT-systeem) is volledig niet-invasief, vereist geen anesthesie, geen hersteltijd en kan verbluffende resultaten opleveren in slechts twee weken. Het apparaat raakt nooit het lichaam van uw patiënt/cliënt aan en het hele proces is pijnloos. Luxemaster lasersysteem richt zich op die hardnekkige gebieden die zich verzetten tegen andere, mindere technologieën, vetcellen activeren en ervoor zorgen dat ze uit eigen beweging gaan emulgeren. Terwijl de vettige lipiden in de cellen worden vrijgegeven en geëlimineerd door het lymfestelsel, storten de overblijfselen van de vetcellen ineen en worden door het lichaam opgenomen. Het essentiële verschil tussen Luxemaster lasersysteem en andere technologieën en methodologieën is dat Luxemaster slim cellulite aanpakt door de eigen mechanismen van uw lichaam te activeren in plaats van te proberen een oplossing op te leggen via kunstmatige middelen.

Het Luxmaster slim Green Laser-systeem dringt rechtstreeks door in de vetcellen (vetcellen), stimuleert deze en zorgt ervoor dat de poriën die de lipiden afvoeren zich openen. In tegenstelling tot andere klinische laserprocedures is er geen thermische schade of andere verstoring van de cellen, geen weefselsterfte (necrose) en geen lysis.

De LLLT stimuleert de vervloeiing van de lipiden en langzaam wordt dit probleem vet uit de cellen afgevoerd. Terwijl het dat doet, storten de cellen zelf in. De poriën van de cel kunnen wel twee dagen open blijven, gedurende welke tijd het leeglopen en krimpen van de cellen doorgaat. Uiteindelijk zullen de lege cellen instorten en door het lichaam worden opgenomen.

De sleutel tot het proces is een enzymachtige verbinding die bekend staat als cyclisch AMP. Het koude laserlicht activeert deze verbinding die op zijn beurt de poriën van de cel signaleert om te openen. Wanneer ze dat doen, worden de lipiden afgevoerd, de poriën klappen in en het vet wordt geëlimineerd. In wezen is dit hetzelfde fysiologische mechanisme dat wordt geactiveerd door een dieet of intensieve lichaamsbeweging.

Nogmaals, het verschil tussen het luxmaster slim-lasersysteem voor cellulitereductie en andere mindere behandelingen is het vermogen van de LLLT om natuurlijke en heilzame fysiologische reacties uit te lokken in plaats van te proberen een kunstmatige oplossing op te leggen met misleidende middelen.

 

Golflengte 532nm
Reikwijdte laserkoppen 110 cm
Technologie groene koude laag laser therapie
Scherm  12 inch 500mm
Lift hoogte Maximum
1 jaar garantie
Aantal diode lampen 10
Certificering CE
In hoek verstelbare laservleugels 100 graden
Kracht 120w
Kracht diode 200mw/500mw

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl