Skip to content

Bodysculpt apparaat inclusief gratis cursus

Categorie:

Bodysculpt apparaat met 4 handgrepen

  • 2 jaar garantie
  • Gratis cursus met certificaat

 

5.056,00 excl. btw

Wat is bodysculpt

Het verlangen naar een platte sixpack en strakke, strakke billen is voor velen cliënten een wens. Bodysculpt is een innovatieve technologie die een revolutie teweegbrengt in de spieropbouw in de buik, benen en billen. Bodysculpt is het eerste apparaat om spieren van de cliënten op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Door de procedure van elektromagnetische therapie met hoge intensiteit kan men de huidige spieren vergroten en nieuwe spiervezels laten groeien. De bodysculpt-procedure zorgt ervoor om de buikspieren, billen, armen, kuiten en dijen te behandelen. Een geweldig niet-chirurgisch alternatief voor de brazilian butt lift.

Het bodysculpt apparaat heeft vier applicators. Je kunt alle vier applicatoren tegelijkertijd gebruiken met identieke applicatieparameters om bijvoorbeeld tegenoverliggende spierdelen synchroon te stimuleren. Het gebruik van een enkele applicator is ook mogelijk.

De gecombineerde voordelen van bodysculpt: spierontwikkeling en ondersteuning bij vetreductie

De bodysculpt heeft vooraf ingestelde programma’s waarmee de gebruiker de verschillende behandelingen snel en betrouwbaar kan uitvoeren. Bovendien stelt de moderne en eenvoudige menunavigatie van de software de gebruiker in staat om individuele protocollen voor de cliënt en de behandeling te creëren.
Alle relevante behandelingsparameters kunnen met een paar klikken worden ingesteld, opgeslagen en aangepast

RF: de multi-polaire radiofrequentie veroorzaakt een thermische reactie in het weefsel die het natuurlijke genezingproces van het lichaam stimuleert en er nieuw collageen wordt gevormd. Hierdoor wordt de productie van nieuwe elastinevezels aangemaakt, waardoor de huid er steviger uitziet en aanvoelt. De huid wordt consistent en uniform verwarmd zonder het risico van brandwonden. De laser gebruikt laserenergie om veilig (en pijnloos) de huid binnen te dringen en zich te richten op specifieke vetcellen (of vetcellen). Dit proces zorgt ervoor dat in de poriën de vet- (vetcellen) inhoud vrijkomt: water, glycerol (triglyceriden) en vrije vetzuren in de interstitiële ruimte waardoor de cellen krimpen.

Bodysculpt is gebaseerd op geconcentreerde elektromagnetische energie met hoge intensiteit. Een enkele bodysculpt-sessie veroorzaakt duizenden krachtige spiercontracties die uitermate belangrijk zijn bij het verbeteren van de tonus en kracht van uw spieren. Deze krachtig geïnduceerde spiercontracties kunnen niet worden bereikt door vrijwillige contracties. Het spierweefsel wordt gedwongen zich aan te passen aan zo’n extreme toestand. Het reageert met een diepe hermodellering van de innerlijke structuur die resulteert in het  opbouwen van spieren en het vormen van uw lichaam .

Na deze behandeling kunt u effectief een behandelplan aanbieden aan uw klanten.

  • CE gecertificeerd
  • garantie 2 Jaar
  • Volt 110-220V 50-60/Hz
  • 5 applicatoren
  • gewicht 135 kilo