Skip to content

Opleiding tatoo & pmu verwijderen incl. startpakket & pico5 portable laser

In het pakket tattoo verwijderen zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

4.800,00 excl. btw

Tattoos verwijderen met de pico laser

De Pico5 portable laser is een veelzijdige picolaser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en permante make-up. Deze picolaser 4 maakt gebruik van 4 golflentes en één extra laserkop speciaal voor de permanent make-up, waarmee je veilig, snel en effectief kunt werken. De aanpasbare snelheid van 1 tot 6hz die behaald kan worden, wordt elke vorm van permanent make-up pigment of tattoo inkt eenvoudig verwijderd.

Permanent make-up verwijderen met de picolaser

Permanent make-up verwijderen is vaak moeilijk met de reguliere picolasers. Dit heeft te maken met de dunne huid en de huidlaag waarin de pmu zich bevindt. Met de speciale laserkop voor permanent make-up pigmenten is dit heel eenvoudig. Door de speciale permanent make-up verwijderingslaser kop wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt verkleind.

Huidverjonging

Naast het verwijderen van tattoos en permanente make-up, biedt de picolaser ook huid verjongende behandelingen aan. Door middel van gecontroleerde laserenergie wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dit resulteert in een jeugdigere uitstraling en een gezonde huid. Collageen en elastine worden afgebroken met het ouder worden en de fibroblasten worden inactief. De behandeling met de pico5 laser activeert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid waardoor de huid wordt verstrakt. Je huid maakt opnieuw collageen en elastine aan, dit proces heet neocollagenese. Bij de pico5 laser behandeling wordt alleen gebruik gemaakt van het stimuleren van lichaamseigen collageen. Dit geeft natuurlijke, zichtbare resultaten zonder dat hier een operatie voor nodig is. Door het gebruik van de 755 golflengte met de portable pico5 laser kun je  diep in de huid doordringen om de fibroblasten te activeren en kan er een doeltreffende huidverjonging bereikt worden

Littekens

Een littekenbehandeling werkt op dezelfde wijze als de huidverjonging. Door de zeer kleine bundels van hitte in de huid kun je de huid weer aanzetten tot collageen en elastine aanmaak, waardoor het litteken veel minder opvallend zal zijn. Een garantie om een litteken volledig te kunnen verwijderen is er helaas niet. Wel kun je het litteken vaak gladder maken en zachter.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met een laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen. Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met een picolaser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken. De behandelde pigmentvlekken verdwijnen vrijwel volledig en komen meestal niet meer terug.

Inhoud Pico5 laser opleiding:

Zeer praktijkgericht:

Theorie:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte desinfecteren
 • Huidverjonging en versteviging
 • Verwijderen o.a. PMU en tattoo
 • Verhelpen o.a. wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose, spider naevi, besenreiser en schimmelnagels
 • Analyse o.a. littekens en pigment
 • Acné littekens verminderen
 • Instellen pico5 portable laser
 • Onderscheiden van lenzen
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Praktijk:

 • Model verwijderen o.a. PMU en/of tattoo

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Pico5 laser medisch Ce gekeurd

Ontdek de nieuwe portable picolaser met een medisch CE-certificaat van Lason Groothandel! Deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen om tattoos en permanente make-up effectief te verwijderen. Daarnaast biedt de picolaser verschillende huidverjongende behandelingen en behandelt het ook littekens en pigmentatie.

Met de draagbare picolaser van Lason Groothandel ben je verzekerd van kwaliteit en resultaten. Het apparaat is voorzien van een medisch CE-certificaat, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Je kunt dus vertrouwen op de veiligheid en effectiviteit van deze laser.

De Pico5 portable laser is geschikt voor:

  • het verwijderen van alle kleuren tatoeages
  • het verwijderen van permanent make-up
  • behandelen van acne littekens
  • verwijderen van pigmentaties
  • behandelen van rimpels
  • 4 golflengtes 532 / 1064 / 1320
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • medisch CE gekeurd

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl