Skip to content

IPL Laserontharing: Een permanente oplossing voor ongewenst haar

Het IPL Apparaat van Lason groothandel heeft een in motion techniek met geïntegreerde biopolar RF functie. Deze geavanceerde technologie combineert de voordelen van intense pulsed light (IPL) en biopolaire radiofrequentie (RF), om effectieve en veilige resultaten te bieden bij verschillende huidproblemen.

De IPL in motion technologie maakt gebruik van bewegende lichtpulsen, in plaats van traditionele enkele flitsen. Dit zorgt voor een snellere, comfortabelere en efficiëntere behandeling. De geïntegreerde biopolar RF functie werkt in synergie met IPL om diepere lagen van de huid te bereiken, waarbij warmte wordt gegenereerd om de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstrakken

 

  • Het is een veilige manier van ontharen en huid verbeterende behandelingen
  • IPL met meerdere golflengtes
  • Pijnloos
  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • Medisch CE gekeurd
  • Garantie 2 jaar

9.700,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

IPL laserontharing (Intense Pulsed Light)

IPL laserontharing (Intense Pulsed Light) is een populaire methode om ongewenst haar te verwijderen. Het biedt een effectieve en langdurige oplossing voor mensen die een gladde en haarvrije huid willen.
“Ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van huidbehandelingen:

Het IPL Apparaat van Lason groothandel heeft een in motion techniek met geïntegreerde biopolar RF functie. Deze geavanceerde technologie combineert de voordelen van intense pulsed light (IPL) en biopolaire radiofrequentie (RF), om effectieve en veilige resultaten te bieden bij verschillende huidproblemen.

De IPL in motion technologie maakt gebruik van bewegende lichtpulsen, in plaats van traditionele enkele flitsen. Dit zorgt voor een snellere, comfortabelere en efficiëntere behandeling. De geïntegreerde biopolar RF functie werkt in synergie met IPL om diepere lagen van de huid te bereiken, waarbij warmte wordt gegenereerd om de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstrakken.

Met deze geavanceerde apparatuur kunnen een breed scala aan huidproblemen worden aangepakt, zoals fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, acne littekens en couperose. Bovendien kan de IPL in motion met geïntegreerde biopolar RF functie ook worden gebruikt voor permanente ontharing. Profiteer van de efficiëntie en effectiviteit van de IPL in motion apparatuur van Lason groothandel met geïntegreerde biopolar RF functie en bereik opmerkelijke resultaten met minimale ongemakken.

Hoe werkt IPL ontharen?

IPL ontharing maakt gebruik van intens gepulseerd licht om de haarzakjes te vernietigen en de groei van nieuw haar te vertragen. Het apparaat geeft flitsen van geconcentreerd licht af, dat door het pigment (melanine) in het haar wordt geabsorbeerd. De energie van het licht wordt omgezet in warmte, die de haarzakjes vernietigt zonder de omringende huid te beschadigen. Door herhaalde behandelingen kunnen de haarzakjes uiteindelijk stoppen met het produceren van haar.

Welke golflengtes worden gebruikt bij IPL ontharen?

IPL-technologie maakt gebruik van een breed spectrum aan golflengtes, variërend van 500 tot 1200 nanometer. De exacte golflengtes kunnen worden aangepast om de gewenste resultaten te bereiken, afhankelijk van de haarkleur en huidskleur van de persoon die behandeld wordt. Het brede spectrum van IPL biedt de flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wat is het verschil tussen een diode of Alexandriet ontharingslaser en IPL?

Een diode- of Alexandriet ontharingslaser maakt gebruik van één specifieke golflengte, terwijl IPL een breed spectrum aan golflengtes gebruikt. Dit betekent dat een diode- of Alexandriet laser zich richt op een specifiek doel: het verwarmen van het pigment in het haar en het vernietigen van de haarzakjes. Aan de andere kant kan IPL met zijn brede spectrum aan golflengtes verschillende doelen bereiken, zoals het verwijderen van donkere haren, fijne, lichte haren en zelfs het behandelen van huidproblemen zoals pigmentatie en vaatjes.

Waarom is IPL een betere keuze?

Er zijn verschillende redenen waarom IPL vaak als een betere keuze wordt beschouwd ten opzichte van andere ontharingslasers.

  • Ten eerste biedt IPL meer flexibiliteit dankzij het brede spectrum aan golflengtes, waardoor het geschikt is voor verschillende haartypes en huidskleuren. Hierdoor kunnen mensen met zowel donkere als lichte haren en verschillende huidtinten profiteren van IPL laserontharing.
  • Ten tweede is IPL minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden, zoals elektrische epilatie of waxen. De meeste mensen ervaren alleen een lichte warmtesensatie tijdens de behandeling.
  • Daarnaast is IPL een snellere methode dan andere lasers, omdat het een groter behandellingsgebied in één flits kan beslaan. Hierdoor kunnen grotere delen van het lichaam, zoals de benen of de rug, sneller en efficiënter worden behandeld.

Andere toepassingen van een IPL apparaat

Naast het verwijderen van ongewenst haar, heeft een IPL apparaat ook andere toepassingen op het gebied van huidverzorging. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor de behandeling van acne, fijne lijntjes, pigmentvlekken en rosacea. IPL technologie stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de huidtextuur en vermindert vaak zichtbare tekenen van huidveroudering. Het veelzijdige karakter van een IPL apparaat maakt het een waardevolle investering voor elke schoonheidssalon.

IPL kan veelzijdiger worden ingezet dan alleen voor ontharing. Het kan ook worden gebruikt voor huidverjonging, het verminderen van fijne lijntjes, het verwijderen van pigmentvlekken en vaatjes, en het verbeteren van de algehele teint en textuur van de huid.

Het beste IPL apparaat voor jouw schoonheidssalon bij Lason Groothandel

Als je op zoek bent naar het beste IPL apparaat voor jouw schoonheidssalon, is Lason Groothandel de ideale bestemming. Met hun uitgebreide assortiment aan professionele ontharingsapparatuur waaronder het IPL apparaat, vind je gegarandeerd een apparaat dat aan jouw eisen voldoet. Lason Groothandel biedt producten van hoge kwaliteit, deskundig advies en een betrouwbare service. Door te investeren in een hoogwaardig IPL apparaat kun je jouw klanten de beste resultaten bieden en je bedrijf laten groeien.

IPL laserontharing is een effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen. Het biedt langdurige resultaten en vermindert de noodzaak voor herhaalde ontharingsmethoden. Bovendien heeft een IPL apparaat ook andere toepassingen op het gebied van huidverzorging, zoals de behandeling van acne en huidveroudering. Bij Lason Groothandel vind je het beste IPL apparaat voor jouw schoonheidssalon, waarmee je jouw klanten tevreden zult stellen en een succesvol bedrijf kunt opbouwen.

 

Product naam IPL Apparatuur
Spot grootte IPL 15x50mm / 2,8x40mm2
Energie 1-36J/cm2
Printer printer functie optioneel
IPL Elight/IPL:

420nm~1200nm: Acne behandelingen /sproeten en huid verbeterende behandelingen.

530nm~1200nm: Pigmentvlekken verwijderen 

560nm~1200nm: Huidverjonging

590nm~1200nm: Haarvaten verwijderen

640nm~1200nm: Permanent ontharen

2 jaar garantie
Koeling Saffier contactkoeling + luchtkoeling + waterkoeling
Vermogen IPL 2000 Watt
Kristal temp -4 graden
Scherm 26,42 cm
Spectrum bereik SSR: 560-950 nm, super ontharing: 640-950 nm

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl