Skip to content

HIFU 10D (zwart) Nieuw

De 10D hifu van Lason groothandel is een effectieve behandeling voor huidverjonging die zorgt voor een stevigere en jeugdigere uitstraling van de huid.

Tijdens een 10D hifu behandeling wordt er micro-gefocuste ultrasoundenergie gebruikt om de huid te stimuleren op de juiste temperatuur en diepte. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat samen met elastine zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor de huid verslapt. 10D hifu zorgt voor een hernieuwde aanmaak van collageen, wat resulteert in een natuurlijke huidverjonging. Het resultaat is een natuurlijk liftend effect, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

Natuurlijke Collageenproductie voor Huidverjonging met de 10D hifu

  • De 10D HIFU wordt standaard geleverd met 4 cartridges voor gezicht en lichaam,
  • plus 3 ronde cartridges voor het gezicht 
  • 20.000 shots.
  • Heel gericht werken met de facial cartridges
  • De 10D hifu wordt verkocht in combinatie met cursus. Meer informatie over de hifu cursus

 

 

10.400,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De esthetische industrie blijft zich voortdurend ontwikkelen met geavanceerde technologieën om onze huidverzorging naar een hoger niveau te tillen. Een opwindende innovatie op dit gebied is de nieuwste 10D HIFU, die gebruikmaakt van micro focus technologie en synergie dotting technologie. Deze revolutionaire behandelmethode is nu verkrijgbaar bij Lason Groothandel, een gerenommeerde leverancier van schoonheidsapparatuur en Huidspecialist Opleidingen.

Het Verschil van de Nieuwste 10D HIFU

De nieuwste 10D HIFU onderscheidt zich van andere behandelingen door het gebruik van twee geavanceerde technologieën: micro focus technologie en synergie dotting technologie.

Micro Focus Technologie

De micro focus technologie van de 10D HIFU maakt gebruik van ultragefocuste hoogfrequente ultrasone golven. Deze golven worden geconcentreerd op een zeer klein punt, waardoor ze nauwkeurig doordringen in verschillende huidlagen. Dit resulteert in een gerichte stimulatie van het collageen en de diepere structuren van de huid, wat leidt tot huidverstrakking en verjonging. Dit proces helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en verslapte huid, waardoor een stevigere en jeugdigere uitstraling ontstaat.

Synergie Dotting Technologie

De 10D HIFU maakt ook gebruik van synergie dotting technologie. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van gepulseerde energie in de vorm van micro-puncties. Deze micro-puncties, ook wel ‘dotting’ genoemd, zorgen voor gecontroleerde verwarming en microtrauma in de huid. Dit stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, en bevordert de celvernieuwing. Het resultaat is een egalere teint, verfijning van de huidtextuur en vermindering van oneffenheden zoals acne littekens en pigmentvlekken.

Belang van Opleiding bij Lason Groothandel en Huidspecialist Opleidingen

Het gebruik van de nieuwste 10D HIFU vereist de juiste kennis en expertise om optimale resultaten te bereiken. Daarom is het essentieel voor huidspecialisten om een gedegen opleiding te volgen bij  Huidspecialist Opleidingen. Hier zijn een paar redenen waarom deze opleiding van cruciaal belang is:

Grondige kennis van de technologieën:

De opleiding bij Huidspecialist opleidingen biedt uitgebreide kennis over de micro focus technologie en synergie dotting technologie die worden gebruikt in de 10D HIFU. Huidspecialisten leren de werkingsmechanismen, de optimale instellingen en de behandelingstechnieken die nodig zijn om succesvolle resultaten te behalen.

Praktische training en ervaring:

De opleiding omvat praktische trainingssessies waarbij huidspecialisten de kans krijgen om de 10D HIFU in actie te zien en zelf te werken met het apparaat. Dit geeft hen de nodige ervaring en zelfvertrouwen om de behandeling veilig en effectief uit te voeren.

Ondersteuning en advies:

Lason Groothandel en Huidspecialist Opleidingen bieden niet alleen een opleiding, maar ook voortdurende ondersteuning en advies aan huidspecialisten. Ze staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en waardevol advies te geven om het beste uit de 10D HIFU-behandelingen te halen.

Huidverjonging door collageenstimulatie

Het natuurlijke wondgenezingsproces treedt op wanneer er een kleine beschadiging in het weefsel wordt gemaakt. Hierdoor wordt nieuw collageen aangemaakt, wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid. Rimpels en lijntjes vervagen. Het collageen dat na een 7D hifu behandeling wordt geproduceerd, is volledig lichaamseigen. Het resultaat is een natuurlijk gelift uiterlijk, zonder dat er hersteltijd nodig is!

De behandeling met de 10D hifu

Na het reinigen van de huid en het identificeren van de specifieke behandelzones, wordt er een gel op de huid aangebracht. Vervolgens wordt de behandelapplicator op de huid geplaatst en begint de ultrasoundenergie zijn werk te doen. Er wordt eerst gekeken naar de diepe weefsellagen van de huid om het optimale niveau voor energieafgifte te bepalen. Daarna wordt de gefocuste ultrasoundenergie afgeleverd op de juiste diepte onder de huid. Het ervaren pijnniveau kan variëren van persoon tot persoon. Het afleveren van de ultrasoundenergie kan een lichte tot matige prikkeling veroorzaken. Om het comfort van de behandeling te verhogen, kan de specialist adviseren om voorafgaand aan de behandeling een pijnstiller te gebruiken.

Het resultaat na de behandeling

Met de 10D hifu is er geen hersteltijd nodig. Je cliënten kunnen direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten, zonder beperkingen of speciale vereisten. Na de behandeling kan de huid enigszins rood of gezwollen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

In de meeste gevallen treedt huidverjonging op gedurende de eerste 3 maanden na de behandeling. Tot wel 6 maanden na de behandeling kan de huid strakker en steviger aanvoelen. Sommige cliënten ervaren direct zichtbare resultaten. 10D hifu zorgt voor een natuurlijk gelift uiterlijk, zonder dat er een operatie nodig is. Het werkt!

Specificaties Dagopleiding
Hifu cartridge Gezicht: 1.5mm / 2.0mm /3.0mm / 4.5mm

Lichaam: 6.0 mm / 9.0 mm

3 ronde gezichtshandstukken 1.5mm / 3.0mm / 4.5 mm
Garantie  1  jaar
Scherm
31,50 scherm
Certificaat Medisch Ce en TUV
Energie 1.0-2.5 Joule
Watt 100v-240v

De Hifu is zowel verkrijgbaar in zwart als wit

 

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl