Skip to content

EOS Diode ice laser 4 golflengte TEC koelsysteem / 2 handvaten (wit)

Ben je op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei? Maak kennis met de Eos Ice Max-laserdiode! Met een indrukwekkend vermogen van 4000 watt en maar liefst 4 verschillende golflengtes is deze laser een ware revolutie op het gebied van ontharingstechnologie.

Dankzij de verschillende golflengtes kan de Eos Ice Max-laserdiode effectief verschillende huidtypes en haarkleuren aanpakken. Of je nu een lichte huidtint hebt met donkere haartjes, of een donkere huidskleur met lichtere haren, deze laser kan het allemaal aan. Dit maakt de Eos Ice Max-laserdiode een veelzijdig en geschikt apparaat voor vrijwel elke client.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de Eos Ice Max-laserdiode is het ongelooflijke aantal shots dat deze kan leveren: maar liefst 80 tot 100 miljoen! Dit betekent dat je met dit apparaat jarenlang vooruit kunt zonder je zorgen te maken over het uitputten van shots. Het biedt een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor professionele ontharingsbehandelingen.

De Eos Ice Max-laserdiode is nu verkrijgbaar bij Lason Groothandel, dé plek waar professionals hun medische lasers en apparatuur vinden. Als betrouwbare groothandel biedt Lason hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Profiteer van de nieuwste technologie en maak je diode naar een hoger niveau.

Ontdek de kracht en effectiviteit van de Eos Ice Max-laserdiode met 4000 watt vermogen, 4 golflengtes en een ongelofelijk aantal shots. Bestel nu bij Lason Groothandel en geef klanten de best mogelijke ontharingservaring!

Voordelen diode ice laser 4 golflengte

 • Het is een veilige manier van ontharen
 • 4000 watt
 • EOS ice diode laser 4 golflengte
 • TEC koelsysteem 360Graden -15 graden
 • Pijnloos
 • Zeer eenvoudig te bedienen zelfs via je telefoon
 • Medisch CE gekeurd / ISO 13485 / FDA
 • 80 tot 100 miljoen shots
 • Kleur optioneel zwart of wit

13.500,00 excl. btw

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De diode ice laser met 4 golflengte

EOS Diode ICE-laser van Lason Groothandel is een geavanceerde laser voor permanente ontharing die gebruikmaakt van verschillende golflengten. Het biedt daarmee een nauwkeurige oplossing voor alle huidtypes. Het laserlicht dat door de diode wordt uitgezonden, wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De lichtenergie wordt dan omgezet in warmte, wat het haarzakje permanent vernietigt. Dit resulteert in een gladde, haarvrije huid.

Golflengte

De Diode ICE-laser van Laser Groothandel maakt gebruik van verschillende golflengten om de beste resultaten te leveren bij verschillende haarkleuren en huidtypes. Dit is mogelijk omdat verschillende golflengten verschillende eigenschappen hebben.

 • De 808 golflengte is het meest standaard en wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht, de benen en de armen. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een dieper niveau dan andere golflengtes. Dit maakt het ideaal voor mensen met donkerder haar en een donkerdere huidtint. 808 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker, dik en diep ingebed haar te verwijderen.
 • De 1064 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op het gezicht en de benen van mensen met een lichtere huidtint. Deze golflengte bereikt het haarzakje op een ondieper niveau dan de 808 golflengte. Hierdoor wordt het haarzakje minder beschadigd en is er minder kans op littekens. 1064 nm is een golflengte die wordt gebruikt om ondiep ingebed, donker haar te verwijderen
 • De 755 golflengte wordt gebruikt voor het verwijderen van haren op de rug, borst en schouders. Deze golflengte is ideaal voor mensen met een lichtere huidtint en fijner haar. Het bereikt het haarzakje op het meest ondiepe niveau van alle golflengtes. 755 nm is een golflengte die wordt gebruikt om licht, dun en ondiep ingebed haar te verwijderen
 • De 940 golflengte is speciaal ontworpen voor het verwijderen van ingegroeide haren. Deze golflengte bereikt het haarzakje op het meest oppervlakkige niveau en zorgt ervoor dat ingegroeide haartjes worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 940 nm is een golflengte die wordt gebruikt om donker en licht, ondiep ingebed haar te verwijderen

De Diode ICE-laser van Laser Groothandel gebruikt de inmotion-techniek om de behandeling comfortabel te maken en de huid te beschermen. Dit is een unieke techniek die het laserlicht geleidelijk over het huidoppervlak verdeelt. Deze geleidelijke verspreiding zorgt ervoor dat hitte zich niet ophoopt op een specifieke plek en voorkomt daarmee het risico op brandwonden. Dit maakt de Diode ICE-laser van Lason Groothandel een veilige en effectieve optie voor permanente ontharing.

Tec-koelsysteem

Daarnaast is het Tec-koelsysteem van de Diode ICE-laser van Laser Groothandel een belangrijk kenmerk in het beschermen van de huid. Het koelsysteem gebruikt gekoelde lucht om de huid te koelen en te beschermen tegen de hitte die door het laserlicht wordt gegenereerd. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de behandeling en minimaliseert de kans op bijwerkingen zoals roodheid of zwelling.

 

Vermogen van de laser

De Diode ICE Laser heeft een vermogen van 4000 watt en een handvatvermogen van 2000 + 1200 watt. Dit hoge vermogen zorgt ervoor dat de haren op een snelle en veilige manier worden verwijderd. Door de hoge verhouding tussen het vermogen van de laser en het handvatvermogen wordt er minder hitte gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat de huid minder geïrriteerd raakt en er minder kans is op verbranding. De Diode ICE Laser van Laser Groothandel is niet alleen veilig en efficiënt, maar ook comfortabel voor de cliënt. Dankzij het koelsysteem wordt de cliënt tijdens de behandeling begeleid en verdoofd. Het koelsysteem heeft ook een pijn verminderend effect op de huid en zorgt ervoor dat de behandeling minder onaangenaam is.

De Diode ICE Laser is een uitstekende keuze voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten die op zoek zijn naar een veilige, efficiënte en comfortabele manier om permanente ontharing uit te voeren. Met zijn hoge vermogen, koelsysteem en vier verschillende golflengtes biedt deze diode laser voor iedereen de perfecte oplossing.

 

Model Diode ice laser 4 golflengte
Handvatvermogen 2000+1200W
Machinevermogen 4000Watt
Shots                       80-100 miljoen
Tec koelsysteem -15 graden
Golflengte 755 / 1064 / 808 / 940
Display 38,1 cm
Energie  120 joule
Frequentie 1-10hz
Spot grootte

8 mm, 15x15mm / 15x30mm 

Kleur zwart of wit
Garantie

Fabrikant

 2 jaar

PZ laser

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau van huidspecialistenopleidingen.nl